Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2022
Η ΙΚΕΑ, υποδέχεται τη φετινή άνοιξη με τη συλλεκτική σειρά, ANLEDNING, η οποία αντλεί έμπνευση από το πιο χαρακτηριστικό λουλούδι της εποχής, την παπαρούνα. Η νέα σειρά, που ξεχωρίζει για το βαθύ κόκκινο χρώμα της και το μοναδικό μοτίβο λουλουδιών, περιλαμβάνει είδη σερβιρίσματος και διακόσμησης που θα δώσουν μία ξεχωριστή νότα στο ανοιξιάτικο σπίτι σας.
Δημιουργήστε το ιδανικό ανοιξιάτικο art de la table με τα είδη σερβιρίσματος της σειράς που περιλαμβάνουν ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, μπολ και πιάτα. Ο κομψός, μίνιμαλ σχεδιασμός τους με ραβδώσεις θα αναβαθμίσει το τραπέζι σας, δίνοντας μία αίσθηση πολυτέλειας στους καλεσμένους σας, ενώ το τραπεζομάντηλο και οι χαρτοπετσέτες με το χαρακτηριστικό μοτίβο παπαρούνας θα φέρουν τη φύση σε κάθε σας γεύμα. Επιλέξτε για το κέντρο του τραπεζιού τα τεχνητά φυτά και κηροπήγια της συλλογής, ολοκληρώνοντας αρμονικά τη διακόσμησή του.
Για τα γεύματα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας, ο δίσκος με κουνουπιέρα της συλλογής είναι ιδανικός, καθώς προστατεύει τα φαγητά σας από τα έντομα.
Η σειρά περιλαμβάνει και είδη διακόσμησης, όπως γιρλάντες από τεχνητά λουλούδια και διακοσμητικά από χαρτί σε λευκό και κόκκινο, για να κάνετε κάθε περίσταση μοναδική για εσάς και τους καλεσμένους σας.
Ακόμα, στη συλλογή ξεχωρίζει το μοναδικό κάλυμμα μαξιλαριού με σχέδια από παπαρούνες και κρόσσια. Το πίσω μέρος έχει τα ίδια χρώματα σε ριγέ μοτίβο για να μπορείτε να τα συνδυάσετε, ανάλογα με το στιλ σας.
Ανακαλύψτε τη σειρά ANLEDNING στο κατάστημα IKEA ή και στο IKEA.com.cy και γεμίστε το σπίτι σας με ανοιξιάτικη διάθεση.


Σχετικά
25+ beauty brands, αμέτρητες εμπειρίες: Το Beauty Fest επιστρέφει στη Λεμεσό!
Το μεγαλύτερο beauty event του φθινοπώρου επιστρέφει στη Λεμεσό
To νέο μυθιστόρημα της Άννας Κριθ βρίσκεται στα ράφια
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της, με τίτλο «Το τίμημα της ομορφιάς: Το ελιξίριο»
H Lidl Κύπρου βάζει «Ψαλίδι στον Πληθωρισμό» και μειώνει τις τιμές σε περισσότερα από 60 προϊόντα
Μια πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης του καταναλωτικού προϋπολογισμού ενάντια στις πληθωριστικές πιέσεις
FLO London: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με μια ξεχωριστή εκδήλωση!
Ένας χώρος όπου η ομορφιά συναντά την υψηλή αισθητική και τη βρετανική φινέτσα.
H Lidl θα γεμίσει PAW Patrol
Η Lidl θέτει νέα πρότυπα στη διαφήμιση παιδικών προϊόντων: Συνεργασία με το PAW Patrol® αποκλειστικά για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που πληρούν τα διατροφικά κριτήρια του ΠΟΥ
Το ωράριο των malls της Κύπρου για τον Δεκαπενταύγουστο
Πώς θα λειτουργήσουν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα
Golden Hour: Όλα όσα θα διαβάσει στο νέο τεύχος της Madame Figaro που κυκλοφορεί
Όλες οι νέες τάσεις της σεζόν, ομορφιά και συναντήσεις με προσωπικότητες που θα συζητηθούν
KULT και PALY Hollywood γιόρτασαν την αποκλειστική συνεργασία τους στην Κύπρο
Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό
Weleda Booster Drops: Το skincare γίνεται πιο έξυπνο, πιο φυσικό, πιο… δικό σου!
Η νέα σειρά Weleda Serum Booster Drops έρχεται να κάνει την περιποίηση του προσώπου σου πιο ευέλικτη και πιο προσωποποιημένη
Flo London: Η απόλυτη εμπειρία ομορφιάς που συνδυάζει τη φινέτσα του Λονδίνου με τη ζεστασιά της Λάρνακας
Ένας χώρος που συνδυάζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σύγχρονη αισθητική και εμπειρία
Το ENAVSMA παρουσιάζει τα συλλεκτικά χειροποίητα κεριά το
Φως, τέχνη και κοινωνική προσφορά σε μία δημιουργία