Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

5 ωραίες προτάσεις για clubbing την 1η Απριλίου στην πρωτεύουσα

Αγαπημένα μέρη, ωραίος κόσμος, καλή παρέα και ποτάκι!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2022

Το τριήμερο είναι προ των πυλών και ήδη ψάχνουμε και κάνουμε σχέδια για το πώς θα το περάσουμε.

Για αυτή την Παρασκευή λοιπόν, ενόψει αργίας, το Check In Cyprus σού δίνει πέντε ωραίες προτάσεις για να βγεις στη Λευκωσία, ιδανικές για να απολαύσεις κοκτέιλ και μουσική.

Εσύ απλώς επιλέγεις ποιο σου ταιριάζει και αποφασίζεις πού θα κάνεις check in με την παρέα!

Καλή σου διασκέδαση! 




Liege Cafe Bar
Από τις πιο αγαπημένες και ενδιαφέρουσες προτάσεις στη νυχτερινή Λευκωσία. Στο Liege Cafe Bar και θα πιεις καλά (πάντοτε με μέτρο) και θα περάσεις ακόμη πιο καλά. Το γνωστό στέκι στην Ιφιγενείας θα σε περιμένει και αυτή την Παρασκευή βράδυ για μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη μουσική, χορό, καλό ποτό και ωραία παρέα στη φιλόξενη ατμόσφαιρά του. Οι bartenders θα σου ετοιμάζουν εύγευστα κοκτέιλ τα οποία θα απολαμβάνεις καθώς ακούς mainstream μουσική!
(96410421) Ιφιγενίας 48, Στροβόλου, Λευκωσία.




Box Stasikratous
Το διάσημο club στην ξακουστή Στασικράτους αποτελεί μια από τις πιο hot προτάσεις εξόδου στην πόλη. Το Box Stasikratous για αυτή την Παρασκευή έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό event που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Το πολυσυζητημένο spot της Λευκωσίας φέρνει ένα ξεχωριστό pre summer party από την HE BLACK’N’WHITE FAMILY events. Ο Dj θα αναλάβει τη διασκέδαση σου με ελληνικές και ξένες μουσικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα. Τι άλλο θέλεις για να ξεκινήσει τέλεια το τριήμερό σου; 
(97882348) Στασικράτους 42, 1065, Λευκωσία.




Patio Cocktail Bar
Φινετσάτο, πολύχρωμο, ατμοσφαιρικό και ζεστό. Το εντυπωσιακό μαγαζί της πρωτεύουσας, που ξέρει από καλό φαγητό, κοκτέιλ, κρασί και διασκέδαση, διακρίνεται για την ευελιξία του όσον αφορά τη διαμόρφωση του χώρου και για την ποικιλία των επιλογών που μπορεί να προσφέρει, στοχεύοντας στο να θεωρείται το απόλυτο place-to-be για μια νύχτα με φίλους. Για αυτή την Παρασκευή 1η Απριλίου στα dekcs θα βρίσκεται ο Dj Andrez P ο οποίος θα μιξάρει τις καλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες. 
(22664488) Μεγάλου Αλεξάνδρου 55 (κάθετη στη Λήδρας), Λευκωσία.



STATE
Το λευκωσιάτικο μαγαζί ξέρει πολύ καλά τι θα πει διασκέδαση. Κι αυτό θα σου αποδείξει και το βράδυ της Παρασκευής, οπότε ετοιμάζει το SPΛNK The Orginal Frat Party με mainstream μουσική για όλα τα γούστα, ατέλειωτο χορό και φυσικά διασκέδαση!
(22255111) Αλκαίου 23, Λευκωσία.



Cafe Mercedes
Διαχρονική επιλογή στην παλιά πόλη. Γουστόζικος χώρος, χαμηλά φώτα, εντυπωσιακή διακόσμηση, εκλεπτυσμένος κόσμος και ωραία vibes. Στο Cafe Mercedes, θα περάσεις καταπληκτικά και αυτή την εβδομάδα. Για την Παρασκευή το βράδυ ο γνωστός Dj εξ Ελλάδος, Giannis Laxanos θα βάλει φωτιά στα decks με τις καλύτερες ελληνικές μουσικές επιτυχίες και όχι μόνο! 
(22270777, 99555156) Λήδρας 51, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close