Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

10+1 ατμοσφαιρικά bars για αξέχαστα after work drinks!

Υπέροχη διακόσμηση, ατμοσφαιρικά μπαράκια, για έξοδο μετά την δουλειά!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2022

Τα «after work drinks» είναι μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες!

Τι χρειάζεσαι λοιπόν μετά από μια κουραστική και απαιτητική ημέρα στην δουλειά; Καλή παρέα, καλοφτιαγμένα ποτά και γουστόζικα στέκια για να κλείσει όσο πιο όμορφα γίνεται η ημέρα σου!\

Εξ ου κι εμείς σού προτείνουμε πιο κάτω 11 σημεία για να περάσεις καλά.

Bar Souvenir by High&Wet
To High and wet Σουβενίρ bar θα το βρεις σε ένα παλιό αρχοντικό στον πυρήνα του Παλιού Στροβόλου, σε ένα χώρο πολύ ιδιαίτερο θα λέγαμε! Ένα xώρο που μπορεί απ' έξω να παραπέμπει σε ένα ξεχωριστό καφενεδάκι, με το που θα περάσει όμως το κατώφλι του, θα ξετυλιχθεί μπροστά σου ένας μεγάλος χώρος, με χαρακτηριστικό ροζ φωτισμό και kitsch αγάλματα. Τα ηχεία θα σε ταξιδέψουν με την ηλεκτρονική μουσική τους, ενώ οι bartenders θα βάλουν φωτιά στα shakers..
(99 758578) Προδρόμου 2, Στρόβολος.

Lola Bar
Χαλαρή διάθεση, ατμοσφαιρικός φωτισμός, cozy ατμόσφαιρα και καλή μουσική σε ένα από τα πιο διάσημα μπαράκια της Λευκωσίας. Στην πρωτευουσιάνικη Λόλα της Στασάνδρου θα απολαύσεις ξεχωριστά κοκτέιλ και καλοφτιαγμένα ποτά, καθώς και αρκετές ετικέτες κρασιών για τους λάτρεις του είδους. Επιβάλλεται να τα συνοδέψεις με τα special platters και διάφορα ντιπ που θα βρεις στο μενού του!
(99993864) Στασάνδρου 15 & Ήρας 10, Λευκωσία. 

The Ginery
Ίσως, η πιο ενδιαφέρουσα αφίξη της Λευκωσίας. Παιχνιδιάρικη διάθεση, ωραία χρώματα, θετικά vibes, εντυπωσιακή διακόσμηση, αναπαυτικά καθίσματα και κομψά τραπεζάκια θα συναντήσεις στο The Ginery στην πολυσύχναστη Μακαρίου. Το εντυπωσιακό bar της πρωτεύουσας είναι ο ιδανικός προορισμός για χαλαρό ποτό μετά τη δουλειά. Πολύ καλό ποτό, δροσερά κοκτέιλκαι ωραίο φαγητό. Στα συν του και τα gin (εξ ου και η ονομασία του), για'αυτό μια επίσκεψη θα σε πείσει!
(99 554030) Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 3, Λευκωσία.


Notes & Spirits
Vintage vibes, ψαγμένα ποτά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ από τα έμπειρα χέρια των έμπειρων bartender του. Ένα είναι το σίγουρο: Στο Notes & Spirits θα περάσεις πολύ καλά, θα κάνεις ωραίες συζητήσεις στο μπαρ ενώ θα ακούσεις υπέροχες μουσικές που θα συντροφεύουν την έξοδο σου!
(99585993) Ευαγόρου 33, Λευκωσία.


Silver Star Bar
Από τα πιο δημοφιλή μπαράκια για after-work drinks στη Λευκωσία. Εδώ θα κάνεις τις καλύτερες κουβέντες με την παρέα. Κεφάτη ατμόσφαιρα και ωραίος χώρος, art deco αισθητική και flirty vibes, προσεγμένα ποτά και ωραίο κρασί είναι μερικά από τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν. Όσο δε για τη μουσική, αυτήν την αναλαμβάνουν DJs που ξέρουν! 
(22666579) Σοφούλη 44, Λευκωσία. 

Seven Monkeys
Στο διάσημο Seven Monkeys της Ευαγόρου, με την εξωτική και μοντέρνα διακόσμηση που σε ταξιδεύει σε άλλα μέρη, θα περάσεις πανέμορφα. Εσύ διάλεξε τραπέζι ή κάθισε στα ψηλά stools του και πιες στην υγειά των έμπειρων bartender του ένα από τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του. Στο πρόγραμμα του τις Κυριακές έχει live μουσική. Εσύ, θα λείπεις;
(99432097) Ευαγόρου 27Α, Λευκωσία.


Γρανάζι
Στους Αγίους Ομολογητές κρύβεται ένα Γρανάζι με vintage αισθητική και μία πολύ όμορφη εσωτερική αυλή. Εδώ θα ακούσεις ενδιαφέρουσες μουσικές, θα πιεις καλοφτιαγμένα ποτά, ωραία κοκτέιλ και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, που θα τα συνοδεύσεις με φαγητό.  
(22681660) Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών, Λευκωσία.



Zonkey Bar
Ζεστό, ξεχωριστό, αγαπησιάρικο και εναλλακτικό! Θα το λατρέψεις από την πρώτη στιγμή. Κάτι μεταξύ pub και bar με ατμοσφαιρικό φωτισμό και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Υπέροχα και signature κοκτέιλ, ποικιλία ποτών, κρασί, πιατέλες τυριών και φρούτων, αλλά και finger food σε συνδυασμό με mainstream μουσική. Τι άλλο να ζητήσεις; Το αγαπημένο σου Zonkey σίγουρα θα γίνει μια από τις εξόδους σου ξανά και ξανά!
(99889015) Ευαγόρου 31, Λευκωσία.




Παλαιά Πινέζα
Ένα παλιό σιδηρουργείο στην πράσινη γραμμή στην παλιά Λευκωσία μεταμορφώθηκε σε ένα μικρό μπαράκι, που συγεντρώνει το ψαγμένο κοινό της πρωτεύοουσας και όχι μόνο. Στο δημοφιλές μπαράκι της Πράσινης Γραμμής έχει ό,τι χρειάζεσαι για μετά τη δουλειά: ωραία μουσική με διαφορετικούς dJs που συνοδεύεται από ποικιλία ποτών και κοκτέιλ.
(70001991) Μάνης 14, Λευκωσία.




Lost + Found Drinkery
Βραβευμένο μπαράκι της πρωτεύουσας (που κατάφερε να μπει στη λίστα με τα καλύτερα στον κόσμο), το οποίο διατηρεί ψηλά τον πήχη, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του και προσφέροντας στους πελάτες του μια ξεχωριστή εμπειρία στο nightlife. Εδώ θα πιεις εξαιρετικά και δημιουργικά signature κοκτέιλ, θα απολαύσεις ατμόσφαιρα, το vintage σκηνικό και θα περάσεις σούπερ.
(Λόρδου Βύρωνος 38, Λευκωσία.


Sedici Italian Bar
Το Sedici είναι ένα «italian bar» κι αυτός ο χαρακτηρισμός δεν προκύπτει τυχαία αλλά είναι η ακριβής περιγραφή του είδους που αντιπροσωπεύει. Εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του ιταλικού "aperitivo", ο ιδιαίτερος χώρος του Sedici έχει διαμορφωθεί για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας μέσα από μια επίλεκτη γκάμα κοκτέιλ και κρασιών, συνοδευόμενων πάντα από καλόγουστες ιταλικές γεύσεις. 
(99 161622) Γρίβα Διγενή 6, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close