Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Τα 3 νέα, πολυτελή ξενοδοχεία που ετοιμάζονται στην Αγία Νάπα

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2022

Παρά τη δύσκολη χρονική συγκυρία, με τη μουδιασμένη οικονομία και τον καταβαραθρωμένο τουρισμό λόγω του ουκρανικού, τα περισσότερα ξενοδοχειακά projects που είχαν ξεκινήσει να δρομολογούνται ή κατασκευάζονται στην Αγία Νάπα προχωρούν.

Εξ ου λοιπόν και η Αγία Νάπα την προσεχή καλοκαιρινή σεζόν ετοιμάζεται να υποδεχθεί τρία νέα ξενοδοχεία πολυτελείας τα οποία έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν στο κοινό.

Πρόκειται για ξενοδοχειακές μονάδες που ανήκουν σε ομίλους πρωταγωνιστές του τομέα στην Κύπρο και έρχονται για να εμπλουτίσουν την τουριστική εμπειρία στο νησί.

Atlantica Sungarden Park
Σχεδόν έτοιμο για να ανοίξει τις πόρτες του είναι το Atlantica Sungarden Park, το νέο ξενοδοχείο της Atlantica Hotels & Resorts. Συγκεκριμένα, θα υποδεχτεί τους πρώτους του επισκέπτες το ερχόμενο καλοκαίρι. Βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της Αγίας Νάπας και μόλις δύο χιλιομέτρων από την παραλία Nissi. Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 4 διαφορετικούς τύπους δωματίων (double room, double swim-up room, family room with sliding doors, family room one bedroom) και ποικιλία εγκαταστάσεων.

Amanti, a MadeForTwo Hotel
Ακόμα ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για ζευγάρια ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2022 στην Αγία Νάπα. Ο λόγος για το Amanti, την  τελευταία προσθήκη του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts. Πρόκειται για ένα πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων, με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, ο οποίος εξισορροπεί την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και τη χαλάρωση στη θάλασσα, παρέχοντας ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και εμπειρίες για ζευγάρια. Η ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κοσμοπολίτικο κέντρο της Αγίας Νάπας, το γραφικό παλιό ψαρολίμανο και τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία «Πανταχού». Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 140 δωμάτια, 4 επώνυμα εστιατόρια, 2 υπέροχα μπαρ, εσωτερική πισίνα και 2 εξωτερικές, σπα, γυμναστήριο και όλες τις ανέσεις, ενώ αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2022. Επιπλέον το νέο ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει και 4 επώνυμα εστιατόρια τα οποία θα σερβίρουν εκλεκτά μενού εμπνευσμένα από τις πιο δημοφιλείς κουζίνες του κόσμου.

Chrysomare Beach Hotel & Resort 
Έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες είναι το ξενοδοχείο Chrysomare Beach Hotel & Resort στην Αγία Νάπα, που ανήκει στον όμιλο Tsokkos Hotels & Resorts. Το νέο πολυτελές θέρετρο δέχεται κρατήσεις για τη νέα σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο αναμενόταν να λειτουργήσει από το 2020, ωστόσο, η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδια του ομίλου. Το Chrysomare Beach Hotel & Resort στη λεωφόρο Nissi στην Αγία Νάπα, βρίσκεται στην Sandy Bay, μια από τις καλύτερες και πιο φημισμένες παραλίες της Κύπρου, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, με χρυσή, ψιλή άμμο. Το νέο ξενοδοχείο διαθέτει εντυπωσιακούς κήπους και θα προσφέρει σύγχρονα πολυτελή superior δωμάτια, οικογενειακά δωμάτια και σουίτες. Το κομψό και ευρύχωρο εσωτερικό καθώς και οι σύγχρονες ανέσεις θα εξασφαλίσουν την πολυτελή διαμονή των ενοίκων του. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close