Bars & Clubs , News & Events

6 αποκριάτικα parties στη Λεμεσό, για να περάσεις τέλεια το τριήμερο

Καναβαλίστικο ξεφάντωμα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2022

Το πιο τρελό και αποκριάτικο τριήμερο πλησιάζει, γι' αυτό και εσύ ντύνεσαι, μασκαρεύεσαι, παίρνεις την παρέα σου και πάτε να ξεσαλώσετε στα πιο θεαματικά πάρτυ της Λεμεσού!

Εμείς συγκεντρώσαμε μια λίστα με αποκριάτικα parties, για όλα τα γούστα, που θα πραγματοποιηθούν στη Λεμεσό, και θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στις φετινές σου Απόκριες. 

 

 

Gazebo Mare
Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και αγαπημένα beach bar της συμπρωτεύουσας θα ζήσεις ένδοξες στιγμές καρναβαλιού. Το Gazebo Mare ετοίμασε παρτάρες και σε περιμένει. Το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαρτίου ο χώρος του αγαπημένου σου spot μετατρέπεται για να φιλοξενήσει το απόλυτο event ''Η παρέα του Φαρμακείου'' με καντάδες και ξεχωριστά τραγούδια. Το event θα αρχίσει στις 13:30 και θα έχει άφθονο ποτό, φαγητό με μεζέδες, μουσική και χορό. Το βράδυ στο ίδιο μέρος θα σε περιμένουν με ποτό και πιάτα από το υφιστάμενο μενού τους, και με ένα ξεχωριστό δίδυμο on stage, τους Ανδρέα Πρωτοπαπά και Γιώργο Κολιά. Η βραδιά αρχίζει στις 21:00.

Την επομένη του καρναβαλιού το Gazebo Mare επανέρχεται με ένα καρναβαλίστικο closing party. Από τις 12:00 θα μπορείς να απολαύσεις είτε το brunch σου είτε το γεύμα σου παρέα με τον Dj Cotsoni που θα μιξάρει τις πιο γνωστές επιτυχίες της αποκριάτικης περιόδου.

Κάνε κράτηση στο 25 051 878.

Black Rabbit
Στο κέντρο της Λεμεσού πρόκειται να ζήσεις τον απόλυτο παλμό του πιο τρελού και ξέφρενου καρναβαλιού. Στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ λοιπόν, το Black Rabbit σού ετοίμασε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα την ημέρα του καρναβαλιού. Το all day Circus Carnival party θα αρχίσει στις 17:30 με τον Dj Paris να μιξάρει ανεβαστική μουσική, παρασύροντας σε στο απόλυτο mood των ημερών, με άφθονο ποτό και χορό. 
Presale tickets: €10
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 758883.

 

Marina Breeze Lounge Bar
Οι Πειρατές στη Μαρίνα Λεμεσού βάζουν μπρος και κατευθύνονται σε ένα πολύ ιδιαίτερο spot. Την ερχόμενη Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Marina Breeze Lounge Bar θα στηθεί ένα ξεχωριστό, αποκριάτικο ξεφάντωμα. Από τις 11:00 θα απολαύσεις ένα ξεχωριστό brunch (μέχρι τις 14:00) παρέα με τους πειρατές, ενώ στη συνέχεια θα μπορείς να γευματίσεις παρέα με τον Dj The Professor ο οποίος θα φροντίσει για την διασκέδαση σου με τα πιο funky τραγούδια μέχρι και τις 20:00.
€40 το άτομο minimum charge.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 25 051230.

 

 

Guaba Beach Bar
Το Ghetto Funk συμπράττει και φέτος με το Guaba και μαζί διοργανώνουν την πιο ξέφρενη καρναβαλίστικη φιέστα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου στο Guaba Beach Bar. Το δημοφιλές στέκι, βάζει τα αποκριάτικά του και σε υποδέχεται στην μεγαλύτερη καρναβαλίστικη φιέστα του. Το πάρτυ αρχίζει στις 20:00 με άφθονο ποτό, μουσική και χορό για μια αξέχαστη νύχτα! 
Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 768515.

 

Story Club
Το Story Club έφτιαξε δυνατό πρόγραμμα για το καρναβάλι και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κορύφωση του γλεντιού. Αυτή την Παρασκευή 4 Μαρτίου, σε μια και μοναδική εμφάνιση ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής trap σκηνής, ο πολυπλατινένιος Mente Fuerte θα ξεσηκώσει τους θαμώνες με τις επιτυχίες του σε μια βραδιά μέχρι τελικής πτώσεως. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00.
Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 374437.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close