News , Guide

Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αναλυτικά η πρόβλεψη.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2022

Κυρίως συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός σύμφωνα με την πρόγνωση. 

Την περιοχή επηρεάζει προσωρινά ασθενής ψηλή πίεση. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά ο καιρός

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, για να καταστούν αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και γύρω στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά, ενώ από αργά τη νύχτα και μετά αναμένονται τοπικά βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση και να κυμαίνεται κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Το ύψος των χιονιών στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 63 εκατοστά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close