Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

6 ατμοσφαιρικά μπαράκια της πρωτεύουσας για ποτό και κοκτέιλ

Μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις

Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022

Λατρεύεις τα καλοφτιαγμένα ωραία ποτά; Θες να βγεις να ξεσκάσεις τώρα που επιτέλους βελτιώθηκε κάπως η κατάσταση; 

Επιδέξιοι bartenders σε 6 μπαράκια της πόλης σού φτιάχνουν ευφάνταστα κοκτέιλ αλλά και κλασικά και αγαπημένα ποτά, και σε προσκαλούν να τα δοκιμάσεις! 

Έσυ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις σε ποιο θα πας με την παρέα σου αλλά να θυμάσαι πως προσέχουμε να τηρούμε τα μέτρα και τις αποστάσεις.

Zonkey Bar
Αν αναζητάς το ιδανικό μπαράκι για ποτό το βράδυ, η απάντηση είναι Zonkey. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί. Μικρό, ζεστό και εναλλακτικό, διαθέτει μία ατμόσφαιρα που θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή. Εδώ λοιπόν, σε περιμένουν υπέροχα και signature κοκτέιλ, ποικιλία ποτών, κρασί, πιατέλες τυριών και φρούτων, αλλά και finger food. Στο αγαπημένο μπαράκι της Λευκωσίας θα ακούσεις ξένη αλλά και ελληνική μουσική περνώντας ευχάριστα το βράδυ σου σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. 
(99889015) Ευαγόρου 31, Λευκωσία.

 

Notes & Spirits
Notes and Spirits! Το πρωτευουσιάνικο σποτ που ξέρει από ποτά και μουσική. Εδώ θα απολαύσεις εύγευστα κοκτέιλ φτιαγμένα από τα έμπειρα χέρια των bartender του. Το μυστικό της επιτυχίας τού εν λόγω μπαρ, είναι επίσης  τα δημιουργικά και ιδιαίτερα ποτά του, που θα κάνουν τη νύχτα σου ακόμη πιο ενδιαφέρουσα!
(99585993) Ευαγόρου 33, Λευκωσία.

 

Lola Bar
Cozy place, ιδανικό μπαράκι για σένα που θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να απολαύσεις το βραδάκι σου. Στην πρωτευουσιάνικη Λόλα της Στασάνδρου λοιπόν θα απολαύσεις ξεχωριστά κοκτέιλ και τα καλοφτιαγμένα ποτά της καθώς διαθέτει αρκετές ετικέτες κρασιών για τους λάτρεις του είδους. Συνόδεψε τα με special platters και διάφορα ντιπ καθώς απολαμβάνεις την chill μουσική του.
(99993864) Στασάνδρου 15 & Ήρας 10, Λευκωσία. 

Seven Monkeys
Σήμα κατατεθέν και αγαπημένο στέκι για τους πρωτευουσιάνους και όχι μόνο. Εδώ θα πας και καθίσεις στα ψηλά stools του με την παρέα σου. Από εκεί και έπειτα άφησε το έμπειρο bartender του να σου ετοιμάσει τα ιδιαίτερα κοκτέιλ του, ταξιδεύοντας σε παράλληλα σε άλλους προορισμούς με την εξωτική και φανταστική του διακόσμηση. Τις Κυριακές τους μάλιστα, έχουν και τα καθιερωμένα τους live με μουσική!
(99432097) Ευαγόρου 27Α, Λευκωσία.

 

Γρανάζι
Μια διαφορετική, μα διαχρονική πρόταση στους Αγίους Ομολογητές με ενδιαφέρουσες μουσικές στα ηχεία του, ξεχωριστά ποτά και φαγητό. Το Γρανάζι είναι από τα μέρη που θα πας, αλλά και θα ξαναπάς. Επίλεξε κρασί, ποτό ή τα καλοφτιαγμένα του κοκτέιλ σε μια άκρως παρεΐστικη και χαλαρή ατμόσφαιρα!
(22681660) Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών, Λευκωσία.

 

The Ginery
Μια από τις τελευταίες και ενδιαφέρουσες αφίξεις στην καρδιά της Λευκωσίας. Η Μακαρίου απέκτησε ξανά πνοή και ζει στον παλμό του εντυπωσιακού bar, The Ginery. Φωτεινός χώρος, γεμάτος χρώματα και μοντέρνα διακόσμηση με πολύ καλό ποτό και φαγητό. Εδώ θα πιεις πολύ καλό gin (εξ ου και η ονομασία του), αλλά και μια πληθώρα ποτών από κρασί, ρούμι, whiskeys και κοκτέιλ.
((99 554030) Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 3, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close