Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα νέο, εντυπωσιακό πεντάστερο ξενοδοχείο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του

Κομψό, μεεκλεπτυσμένη αισθητική καιμε υπέροχη θέα

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2022

Ένα πολυτελές θέρετρο αναμένεται να λειτουργήσει τη φετινή άνοιξη στην Πάφο. Ένα κατάλυμα που υπόσχεται να πάρει την έννοια της φιλοξενίας και της διαμονής σε άλλο επίπεδο! 

Ο λόγος για το Cap St Georges Hotel & Resort της Korantina Homes που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο.

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο βρίσκεται στον Δήμο Πέγειας και εκτείνεται σε 580.000 m2 προσεγμένου τοπίου, αποτελούμενο από ειδυλλιακά μονοπάτια της φύσης και κρυστάλλινα νερά που προσφέρουν ένα χαλαρωτικό τοπίο, ιδανικό τόσο για επαγγελματίες όσο και επισκέπτες! 

Διαθέτει ποικιλία καταλυμάτων, που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε περίπτωση: σε οικογένειες, μεμονωμένους επισκέπτες και ζευγάρια που μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες. Πιο αναλυτικά, διαθέτει μία συλλογή από 163 δωμάτια με θέα στη θάλασσα και 39 σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μιας προεδρικής έπαυλης επτά υπνοδωματίων.

Τα δωμάτια Cap Thalassa, Cap Superior και Cap Deluxe βρίσκονται στο κεντρικό κτήριο και είναι επιπλωμένα με king-size ή δύο μονά κρεβάτια, μερικά με επιπλέον καναπέ-κρεβάτι. Εξάλλου, οικογενειακές σουίτες συμπεριλαμβάνονται στο κεντρικό κτήριο.

Οι γειτονικές κατοικίες δίπλα στο κεντρικό κτήριο του Resort διαθέτουν είτε Residence Rooms, μερικά από αυτά με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες είτε Residence Panorama Rooms και Residence Suites 1-2 υπνοδωματίων με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες.

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, περιλαμβάνονται και χώροι εστίασης, ανάμεσά τους το Chroma Lounge & Bar στον έκτο όροφο, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα, το ιαπωνικό Bonsai, το ιταλικό Sapori, καθώς και το Mesoyios, το εστιατόριο, το οποίο σερβίρει κυπριακή και ελληνική κουζίνα.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο φιλοξενεί και το Cleopatra Spa 2.585 τ.μ. έναν χώρο αφιερωμένο στην περιποίηση σώματος και πνεύματος.

Δες περισστότερα στο http://www.capstgeorges.com/.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close