Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιανουαρίου 2022
Η συγκεκριμένη έκθεση, αποτελεί την έβδομη ατομική έκθεση της Ντίνης Χριστοφόρου και είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής της πορείας των τελευταίων δύο χρόνων. Οι πίνακες που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, εκφράζουν συναισθήματα, σκέψεις και εσωτερικούς διαλόγους. «Αν θα έπρεπε να δώσει ένα τίτλο σε αυτήν την έκθεση θα ήταν: ‘Εσωτερικοί Διάλογοι’» λέει η ίδια.
Στα έργα κυριαρχούν χρωματικές αντιθέσεις, οι οποίες δημιουργούνται απλώνοντας λάδι σε καμβά και την τοποθέτηση χρωμάτων κυρίως με τη χρήση σπάτουλας και λιγότερο με πινέλα. Στόχος της Χριστοφόρου είναι να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες επιφάνειες και εικόνες που δίνουν το αίσθημα της ομίχλης ή μιας αέρινης υφής πάνω σε πιο «πηχτά» στρώματα μπογιάς.
Κάθε έργο αποτελεί ένα εύρημα της φαντασίας της Ντίνης Χριστοφόρου, όπου προσκαλεί τους επισκέπτες να «βιώσουν» τα δικά τους συναισθήματα και να δώσουν τις δικές τους ερμηνείες, αφήνοντας έτσι τον εαυτό τους να αφεθεί μέσα στους έντονους χρωματισμούς κάθε έργου της.
Η έβδομη ατομική έκθεση της Ντίνης Χριστοφόρου εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου στις 19:00 και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες.
Διάρκεια έκθεσης: 14 Ιανουαρίου 2022 – 4 Φεβρουαρίου 2022
Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη – Σάββατο: 10:00 – 13:00 & 16:00 – 19:00 | Κυριακή: 15:00 – 19:00 (Δευτέρα και Τρίτη κλειστά)
Χώρος Έκθεσης:
The O Gallery
Ιωάννου Γλάδστωνος 11, Νικολαΐδης Κόμπλεξ, κατάστημα 3, 6023, Λάρνακα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο 99659202 ή μέσω email στο info@the-ogallery.com.
Μάθετε περισσότερα για την Ντίνη Χριστοφόρου αλλά και τη δουλειά της σε Facebook και Instagram.
Σχετικά

15 (ξεχωριστές) εικόνες από την έκθεση που πρέπει να δεις αυτό το καλοκαίρι
Πήγαμε στα εγκαίνια της έκθεσης "Στον παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί”, που φιλοξενείται στο υπέροχο Almyra Hotel

«Το μήνυμα των χρυσαλλίδων»: Η ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης στο Αρχαίο Κάστρο Κολοσσίου
Σε επιμέλεια της Στέλλας Χριστοφή


«Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί…»: Η νέα, ομαδική έκθεση από την Isnotgallery και το Almyra Hotel
Οι 17 καλλιτέχνες που συμμετέχουν

Κλείνει σήμερα η έκθεση με τις σπάνιες φωτογραφίες των Κυπρίων στην Αίγυπτο
«Το Ταξίδι για την Ιθάκη» – Φωτογραφική Έκθεση και Αναμνήσεις των Κυπρίων της Αιγύπτου (1920–1970)

The Unframed 70s: Έκθεση έργων του Γκλυν Χιουζ ως βιωματική εμπειρία
Αυτή η έκθεση δεν παρουσιάζει ένα αρχείο· ανασυστήνει ένα είδος βιωματικής μαρτυρίας που ακόμη δεν έχει ειπωθεί πλήρως.

Η Cypria Auctions επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με μια ξεχωριστή δημοπρασία
Μια δημοπρασία που δεν αναδεικνύει απλώς έργα τέχνης, αλλά ανοίγει περάσματα σε κόσμους πνευματικούς, συμβολικούς και εσωτερικούς.

Art Drops for Love Drops: Η νέα έκθεση ζωγραφικής της Έλενας Παπαριστοτέλους
Μία έκθεση αφιερωμένη στην αγάπη, τη μνήμη και τη θεραπευτική δύναμη της τέχνης.

Η Κύπρος φιλοξενεί έργα περισσότερων από 150 καλλιτεχνών από κάθε γωνιά του κόσμου
Μια πολύ σημαντική έκθεση, με θέμα "Τεχνικές Χαρακτικής"

"Unseen Gaze": Μια εικαστική αποκάλυψη που εντυπωσίασε τον επιστημονικό και καλλιτεχνικό κόσμο
Το Ινστιτούτο Κύπρου προσκαλεί το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο και την τέχνη

«CUTS 2025»: Η έκθεση των τελειόφοιτων από το Τμήμα Καλών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ
Μία ομαδική έκθεση από νέα ταλέντα

Έκθεση φωτογραφίας «Ένας χρόνος στην Ινδία του 1960» μέσα από τον φακό της Nomi Rowe
Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, Λεμεσός