Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

King Evelthon: Βρήκαμε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο για πολυτελείς διακοπές, σε προνομιακή τοποθεσία

Ιδανικό για όσους αναζητούν τις τέλειες διακοπές!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2020

To King Evelthon Beach Hotel & Resort είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται ακριβώς σε μια προνομιακή παραλιακή τοποθεσία με θέα στη Μεσόγειο θάλασσα.

Βρίσκεται στην παραλία της Χλώρακας, δυτικά της Πάφου, σε ένα πραγματικά ήσυχο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση σε τοπικά μπαρ, ταβέρνες και καταστήματα. Το διάσημο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου, ο αρχαίος χώρος των Τάφων των Βασιλέων, ο Κόλπος των Κοραλλίων και η διατηρημένη περιοχή της χερσονήσου του Ακάμα είναι εύκολα προσβάσιμα από το ξενοδοχείο.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο, με εκτεταμένους και εξωτικά διαμορφωμένους κήπους 100,000 τετραγωνικών μέτρων.

Το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελή ευρύχωρα δωμάτια, swim up δωμάτια, οικογενειακές σουίτες και σουίτες με ιδιωτική πισίνα.

Ο κομψός και πολυτελής εσωτερικός του χώρος καθώς και οι σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει, θα σας εξασφαλίσουν μια υπέροχη και μοναδική διαμονή. Προσφέροντας ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας, εξυπηρέτησης και αληθινής κυπριακής φιλοξενίας, το King Εvelthon είναι ένα ονειρικό ξενοδοχείο για όλες τις ηλικίες.

Ιδανικό για όλους εσάς που αναζητάτε προνομιακή τοποθεσία, σύγχρονα καταλύματα, νόστιμη κουζίνα, άθληση και διασκέδαση, γαλήνη και χαλάρωση. Απολαύστε το ξενοδοχείο μας για τις πιο πολύτιμες στιγμές σε ένα υπέροχο σημείο δίπλα στη Μεσόγειο θάλασσα για χαλαρωτικές διακοπές χωρίς άγχος.

Το τέλειο ξενοδοχείο για τέλειες πολυτελείς διακοπές.

* Το ξενοδοχείο King Evelhon ανακοίνωσε εκπληκτικές προσφορές για τον μήνα Ιούλιο, από €240, τώρα στην τιμή των €120, για δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα. 

Πληροφορίες/Κρατήσεις | Tηλ.: 26930100 | Website: www.tsokkos.com | e-mail: reservations@tsokkos.com 
Facebook: Tsokkos Hotels
Ιnstagramtsokkoshotels

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close