Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα νέο, εντυπωσιακό ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες στην Κύπρο

Με μοναδικές ανέσεις καιτέσσερα επώνυμα εστιατόρια

Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2021

Ακόμα ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για ζευγάρια ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2022 στην Αγία Νάπα. Ο λόγος για το Amanti, την  τελευταία προσθήκη του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts.

Πρόκειται για ένα πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων, με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, ο οποίος εξισορροπεί την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και τη χαλάρωση στη θάλασσα, παρέχοντας ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και εμπειρίες για ζευγάρια.

Η ολοκαίνουργια ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κοσμοπολίτικο κέντρο της Αγίας Νάπας, το γραφικό παλιό ψαρολίμανο και τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία «Πανταχού». 

Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει 140 δωμάτια και αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο του 2022.

Πολυτελή δωμάτια και σουίτες
Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε τύπους δωματίων, με κομψούς εσωτερικούς χώρους και σύγχρονες ανέσεις. Ανάμεσά τους πολυτελή δωμάτια (pooland garden view, inland view), junior suites (pooland garden view, inland view) και superior rooms (pooland garden view, inland view). Τα μοντέρνα δωμάτια του Amanti έχουν διαφορετική θέα στις γύρω περιοχές, από το φυσικό περιβάλλον στην ενδοχώρα μέχρι την πισίνα, τον κήπο και το θέρετρο της Αγίας Νάπας μέχρι την εκπληκτική θέα στη θάλασσα των πανοραμικών δωματίων. Μέσα στους κήπους του ξενοδοχείου, η κομψά σχεδιασμένη πισίνα υπερχείλισης Saffire εκπέμπει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και οικειότητας. Η πισίνα Evera προσφέρει μια γαλήνια όαση συντροφικότητας σε έναν απομονωμένο τροπικό παράδεισο κάτω από τον ήλιο. Στις εγκαταστάσεις του Evera Spa & Wellness Center περιλαμβάνεται μια αστραφτερή εσωτερική πισίνα.

Υπό την καθοδήγηση βραβευμένου σεφ
Όσον αφορά τους χώρους εστίασης του νέου ξενοδοχείου, τέσσερα επώνυμα εστιατόρια σερβίρουν μενού εμπνευσμένα από τις πιο διάσημες κουζίνες του κόσμου, με την ιδιαίτερη πινελιά των Executive Chefs υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Theodor Falser. Ο Theodor Falser είναι ένα παγκοσμίου φήμης γαστρονομικό φαινόμενο, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία εκλεκτών πιάτων. Ως βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ με μια σειρά από διακρίσεις στο όνομά του, ο Theodor έχει συνεργαστεί στενά με την ομάδα σεφ του Amanti για να δημιουργήσει ιδανικές γεύσεις. Την ίδια στιγμή, η πρωτοποριακή ιδέα των μπαρ του ξενοδοχείου που αναπτύχθηκε από ειδικούς mixologists μετατρέπει το μενού των ποτών σε μια υπέροχη εμπειρία διακοπών.

Με πληροφόριες από το InBusiness

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close