News , Guide

Ο Άγιος Βασίλης ερωτεύεται τον Χάρι: Μία συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

Ξεχάστε αυτά που είχατε στο μυαλό σας ως τα απόλυτα romantic Christmasfilms των γιορτών.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2021

Φέτος, η πιο ρομαντική ταινία των Χριστουγέννων έρχεται από τα Νορβηγικά Ταχυδρομεία, και όχι από το Netflix ή κάποια μεγάλη Χολιγουντιανή παραγωγή. Τα τελευταία δύο χρόνια τα ταχυδρομεία της χώρας δημιουργούν υπέροχα χριστουγεννιάτικα spots, που έχουν γίνει αγαπημένη εορταστική συνήθεια των Νορβηγών, αφού μοιάζουν πιο πολύ με ταινίες μικρού μήκους και όχι με διαφημιστικά σποτάκια.

Φέτος, βλέπουμε την τρυφερή ιστορία ενός LGBTQ+ ζευγαριού με τον τίτλο «When Harry Met Santa». Όλα ξεκινούν, όταν ο Harry βρίσκει τον Άγιο Βασίλη στο σαλόνι του και οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα αμοιβαίο έντονο βλέμμα. Από τότε ο Harry δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό του, με τους δυο τους να περνούν κάθε χρόνο όλο και περισσότερη ώρα μαζί τη βραδιά των Χριστουγέννων, αφού ο Santa έχει να μοιράσει πολλά δώρα και δεν μπορεί να αφιερώσει χρόνο στον αγαπημένο του.

«Φαίνομαι ωραίος;» ρωτά τον Harry πριν φύγει για ακόμη μια φορά από την καμινάδα. Έτσι και ο ήρωας μας αποφασίζει να του εξομολογηθεί τα αισθήματα, στέλνοντας ένα γράμμα στο Βόρειο Πόλο, όπου γράφει: «Το μόνο που θα ήθελα για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ» όπως λέει και το all time classic χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Mariah Carey.

Έτσι και ο Άγιος Βασίλης επιστρέφει αυτή τη φορά για να μείνει, αφού οι υπηρεσίες των ταχυδρομείων έχουν αναλάβει την αποστολή των δώρων. Και εκεί έρχεται και το τρυφερό και συγκινητικό φιλί του ζευγαριού, που κατάφερε να περάσει επιτέλους μαζί αυτή την ξεχωριστή μέρα. Το spot κλείνει με το μήνυμα πως συμπληρώνονται 50 ολόκληρα χρόνια από τότε που έγινε νόμιμο στην Νορβηγία να αγαπά κανείς όποιον θέλει.

Μια επέτειος βαθειάς αγάπης για την χώρα, αποδοχής και συμφιλίωσης με όσα κάποτε πιστεύαμε πως μας χωρίζουν, αλλά όπως βλέπουμε σήμερα μας φέρνουν στην πραγματικότητα πιο κοντά. Η διαφήμιση αγκαλιάστηκε φυσικά από το κοινό και την LGBTQ+ κοινότητα, αφού απέδειξε πως η αγάπη ανήκε σε όλους, όποιοι και αν είναι, όποιον και αν αγαπάνε, όπου και αν μένουν(ακόμη και αν αυτό το μέρος είναι ο Βόρειος Πόλος!).

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close