Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2021
Τα Χριστούγεννα αποτελούν αναμφισβήτητα την πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου, και τι καλύτερο από το να ξεκινήσει αυτή η εορταστική περίοδος με τη φωταγώγηση του πιο δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου δέντρου της Λεμεσού, ύψους 12 μέτρων!
Επισκεφθείτε την πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, και ζήστε τη μοναδική εμπειρία της μαγείας των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα!
Παράλληλα με την τελετή φωταγώγησης, που θα σημάνει την απαρχή των φετινών εκδηλώσεων “Χριστούγεννα πάνω στη Θάλασσα”, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, επίσης, πληθώρα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα, ένα διαδραστικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο τεχνών Aphi Creative Space, ενώ ο ραδιοφωνικός σταθμός Κανάλι 6 θα μεταδίδει ζωντανά την εορταστική ατμόσφαιρα από τις 16:00 μέχρι τις 18:00. Τη φετινή επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου θα σηματοδοτήσει ο Δήμαρχος Λεμεσού, κύριος Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος θα εγκαινιάσει τη γιορτινή φωταγώγηση της Μαρίνας Λεμεσού στις 17:30, ενώ τη βραδιά θα «ντύσει» μουσικά η χορωδία Diamantidou School of Music, Dance and Drama και ο GEON με κάλαντα και γιορτινά τραγούδια που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Funraising, σε μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στην Πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, όπου θα διατίθενται προς πώληση κάθε λογής χειροποίητα αντικείμενα και εδέσματα. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει φυσικά, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράζει τα δώρα και την αγάπη του στα παιδιά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει εκδόσει το Υπουργείο Υγείας ενάντια στην πανδημία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com ή τη σελίδα στο Facebook facebook.com/LimassolMarina.
Σχετικά

Έρχεται το 1ο Cafe Rave της Λεμεσού
Xορεύουμε με ωραίες μουσικές, διασκεδάζουμε με specialty coffee και υγιεινά ροφήματα

Επιστρέφει το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό
Όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του συνδέσμου για τα ιατρικά και άλλα έξοδα των αδέσποτων ζώων

Νύχτα στο Μουσείο: Γνωρίζουμε τα μουσεία της Κύπρου μαζί με τα παιδιά
Η συμμετοχή είναι δωρεάν

ΘΗΛυ/η: Παράσταση Σύχρονου Χορού αφιερωμένη στις γυναίκες
Μια παράσταση σύγχρονου χορού από την ομάδα Fibre Performing Arts

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Όλα όσα θα γίνουν στο νησί μας

Ο Πρωταράς παίζει μπάσκετ στην πλατεία Λεύκολλα
Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού επιστρέφει!


Διεθνές ράλι ιστορικού και παλαιού αυτοκινήτου σε τρεις επαρχίες της Κύπρου
Ένα διήμερο και μία διαδρομή 213 χιλιομέτρων με 10 ειδικές δοκιμασίες ακριβείας

«Η Ημέρα της Πόλης»: Στην Αγία Νάπα ετοιμάζονται για το καλοκαίρι
Η εκδήλωση που θα σημάνει την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου

Στο 10ο Νησιώτικο Γλέντι θα εχει κλέφτικο και μουσική!
Τον Ιούνιο η πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι θα γεμίσει ξανά με μουσική, χορό και νησιώτικο κέφι!

"Ξεκινάμε και βλέπουμε": Ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Ανδρέας Πασπάτης σε ένα stand up comedy show
Η παράσταση που υπόσχεται... τίποτα απολύτως!

WIBA Mediterranean Awards 2025: Η απόλυτη εκδήλωση του καλοκαιριού έρχεται στην Κύπρο!
Μια θεαματική γιορτή της ψηφιακής επιρροής σε κλάδους όπως ο τουρισμός, η φιλοξενία, η μόδα, τα ακίνητα και πολλά άλλα