Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021
Η εταιρεία MHV Mediterranean Hospitality Venture Limited, ανακοινώνει τον διορισμό του Χάρη Μιχαήλ στη θέση του CEO ο οποίος έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα. H MHV είναι ο κοινός επενδυτικός βραχίονας των Invel Real Estate, PRODEA Investments και YODA GROUP, που κυρίως δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα και στον τομέα ανάπτυξης γης.
Το χαρτοφυλάκιο της MHV αποτελείται από πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα και σύγχρονα αναπτυξιακά έργα εντός και εκτός Κύπρου. Η επενδυτική πολιτική της εταιρείας επισφραγίζεται με την απόκτηση και διαχείριση εμβληματικών μονάδων όπως Parklane a Luxury Collection Resort and Spa, The Landmark Nicosia, Aphrodite Hills Resort και Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι. Όσο αφορά τον τομέα των ακινήτων, η MHV είναι ιδιοκτήτης έργων όπως το Park Tower, την επικείμενη ανάπτυξη του Landmark Tower και τις οικιστικές μονάδες στο Aphrodite Hills Resort, ενώ παράλληλα μελετά σημαντικό αριθμό εγχειρημάτων και στους δύο κλάδους κυρίως στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.
Σε ανακοίνωση για τη θέση που αναλαμβάνει ο κ. Μιχαήλ, η εταιρεία αναφέρει: «Κατέχουμε πλέον ξεχωριστά έργα τα οποία έχουμε σκοπό να αναδείξουμε ως σημεία αναφοράς όχι μόνο για την κυπριακή αγορά αλλά και για ολόκληρη την νοτιοανατολική Ευρώπη. Είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Μιχαήλ θα είναι άξιος ηγέτης αυτού το οράματος, αφού διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο και μια εξαίρετη προσωπικότητα».
Ο Χάρης Μιχαήλ είναι διευθυντικό στέλεχος στον κλάδο του τουρισμού και των επιχειρήσεων, με πολυετή πείρα στην εταιρεία Hilton. Έχει συνεργαστεί με την Marriott International αφού διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου Parklane a Luxury Collection Resort and Spa. Επίσης διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia. Σήμερα υπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου διαφόρων εταιρειών μεταξύ των οποίων: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας, Τhe Cyprus Tourism Development Company Ltd, Parklane Hotels Limited, ΜΗV Lifestyle Limited. Επίσης είναι μέλος στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων. Είναι κάτοχος ΜΒΑ στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων και BSc στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων από το Johnson & Wales University, ΗΠΑ.
Σχετικά
13 καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη ιδανικοί για καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο
Από παραδεισένιες ακτές μέχρι κουλτουρέ πόλεις γεμάτες ζωντάνια, αυτοί είναι οι απόλυτοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για όσους θέλουν να ζήσουν το καλοκαίρι στο έπακρο
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2026
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές από ενδιαφερόμενους για παραχώρηση εστιατορίου και περιτέρων που θα στηθούν στο πλαίσιο της Γιορτής του Κρασιού
Εκατό χρόνια χωρίς τον Αντόνι Γκαουντί: Τρία λιγότερο γνωστά δημιουργήματά του που πρέπει να επισκεφθείτε
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Αντόνι Γκαουντί, τρία λιγότερο γνωστά έργα του αποκαλύπτουν τη διαδρομή προς τη Σαγράδα Φαμίλια
«I Will Find You»: 24 εκατομμύρια views σε 4 ημέρες – Το καλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς του Netflix για το 2026
Μια ιστορία για το πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε προκειμένου να σώσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Ryanair: Αλλάζει την πολιτική της για τις οικογένειες
Τέλος οι επιπλέον χρεώσεις για να κάθονται οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους
Μαρίνα Λεμεσού: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός που τα έχει όλα!
Έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά πολυτελή διαμονή, yachting, γαστρονομία, shopping, ψυχαγωγία και ευεξία, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία πάνω στη θάλασσα
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση
Η κεντρική πλατεία του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς θα φέρει πλέον το όνομα του Ανδρέα Μαυρομμάτη
Για την επίσημη ονοματοδοσία της πλατείας προγραμματίζεται ειδική εκδήλωση, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς.
Βουτιές, κοκτέιλ, φαγητό και party σε μία υπέροχη πισίνα με απαράμιλλη αισθητική
Δεν μένεις στο ξενοδοχείο; Τώρα μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία της πισίνας στο Aya Resort, με day pass από €20
Ψάχνεις τι να κάνεις τις επόμενες 6 Παρασκευές και Σάββατα; Η Lidl Κύπρου έχει την απάντηση
Τα Lidl Better Living Days ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη, μετατρέποντας 6 καταστήματα Lidl παγκύπρια σε καλοκαιρινούς σταθμούς ευεξίας, γεύσης, κίνησης και οικογενειακής εμπειρίας.
Κάτω Πύργος: η αυθεντική Κύπρος του καλοκαιριού που πρέπει να επισκεφτείς φέτος
Ένας παραθαλάσσιος προορισμός με όμορφες παραλίες, καλό φαγητό και ατμόσφαιρα παλιάς κυπριακής καλοκαιρινής απόδρασης
Ένα ταξίδι στις 22 ομορφότερες παραλίες του Πρωταρά που μαγεύουν κάθε επισκέπτη
Οι παραλίες με τα εξωτικά νερά που έχουν κάνει γνωστή την περιοχή σε όλο τον κόσμο