Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2021
Μία ακόμα τεράστια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ένα από τα παλαιότερα περιοδικά των ΗΠΑ, το GQ τον ανέδειξε ως τον Αθλητή της χρονιάς που πέρασε.
Το περιοδικό αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα που κυκλοφορούν, αφού ιδρύθηκε το 1931. Όπως αναφέρει το ίδιο, στο πλαίσιο της 26ης έκδοσης των βραβείων για τους άντρες της χρονιάς, η λογική ήταν διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια, αφού το κριτήριο ήταν να εντοπιστούν οι προσωπικότητες που είχαν τη μεγαλύτερη και πιο… ηρωική επιρροή μέσα στο 2021 και τελικά επιβραβεύτηκε η γενναιότητα.
Συγκεκριμένα το περιοδικό αναφέρει τα εξής: «Στην πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι η γενναιότητα είναι το πιο σημαντικό και επίκαιρο πλεονέκτημα αυτής της εποχής και αποκαλούμε το 2021, ως το "Έτος των Γενναίων". Έτσι, ψάξαμε σε όλη την κουλτούρα για ανθρώπους που ενσαρκώνουν το πνεύμα της γενναιότητας, ξεκινώντας από τα τρία αστέρια του εξωφύλλου που ανακοινώνουμε εδώ», γράφει το περιοδικό στην ιστοσελίδα του.
«Ο Αντετοκούνμπο δεν θέλει να είναι το νέο πρόσωπο του NBA, αλλά πιθανότατα δεν μπορεί να το εμποδίσει να συμβεί ούτως ή άλλως - λόγω της εμπνευσμένης ιστορίας της ζωής του, της ασυναγώνιστης αποφασιστικότητας στον ανταγωνισμό, του προγενέστερου χαρίσματος και αυτής της εντυπωσιακής απόδοσης στα playoffs του ΝΒΑ. Το ότι δεν θέλει να γίνει το πρόσωπο του ΝΒΑ σημαίνει ότι ο Γιάννης συνήθως δεν κάνει πράγματα όπως εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφήσεις μόδας ή προσωπικές συνεντεύξεις με δημοσιογράφους, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η εξαίρεση», καταλήγει.
Introducing #GQMOTY 2021: musician of the year @LilNasX, athlete of the year @Giannis_An34, and superhero of the year @TomHolland1996 https://t.co/YZuUpUzofm pic.twitter.com/Z1MWo5sq6i
— GQ Magazine (@GQMagazine) November 15, 2021
Μαζί με τον Έλληνα φόργουορντ άνδρες της χρονιάς είναι για το αμερικανικό περιοδικό ο ράπερ Lil NasX και ηθοποιός Τομ Χόλαντ.
Στο εξώφυλλο του GQ στο παρελθόν έχουν βρεθεί μεταξύ άλλων και οι Μάικλ Τζόρνταν, Σακίλ Ο'Νίλ, Ντένις Ρόντμαν, Πάτ Ράιλι, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Kέβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι και Τζέρεμι Λιν.
Πηγή: City /
Σχετικά
13 καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη ιδανικοί για καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο
Από παραδεισένιες ακτές μέχρι κουλτουρέ πόλεις γεμάτες ζωντάνια, αυτοί είναι οι απόλυτοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για όσους θέλουν να ζήσουν το καλοκαίρι στο έπακρο
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2026
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές από ενδιαφερόμενους για παραχώρηση εστιατορίου και περιτέρων που θα στηθούν στο πλαίσιο της Γιορτής του Κρασιού
Εκατό χρόνια χωρίς τον Αντόνι Γκαουντί: Τρία λιγότερο γνωστά δημιουργήματά του που πρέπει να επισκεφθείτε
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Αντόνι Γκαουντί, τρία λιγότερο γνωστά έργα του αποκαλύπτουν τη διαδρομή προς τη Σαγράδα Φαμίλια
«I Will Find You»: 24 εκατομμύρια views σε 4 ημέρες – Το καλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς του Netflix για το 2026
Μια ιστορία για το πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε προκειμένου να σώσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Ryanair: Αλλάζει την πολιτική της για τις οικογένειες
Τέλος οι επιπλέον χρεώσεις για να κάθονται οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους
Μαρίνα Λεμεσού: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός που τα έχει όλα!
Έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά πολυτελή διαμονή, yachting, γαστρονομία, shopping, ψυχαγωγία και ευεξία, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία πάνω στη θάλασσα
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση
Η κεντρική πλατεία του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς θα φέρει πλέον το όνομα του Ανδρέα Μαυρομμάτη
Για την επίσημη ονοματοδοσία της πλατείας προγραμματίζεται ειδική εκδήλωση, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς.
Βουτιές, κοκτέιλ, φαγητό και party σε μία υπέροχη πισίνα με απαράμιλλη αισθητική
Δεν μένεις στο ξενοδοχείο; Τώρα μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία της πισίνας στο Aya Resort, με day pass από €20
Ψάχνεις τι να κάνεις τις επόμενες 6 Παρασκευές και Σάββατα; Η Lidl Κύπρου έχει την απάντηση
Τα Lidl Better Living Days ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη, μετατρέποντας 6 καταστήματα Lidl παγκύπρια σε καλοκαιρινούς σταθμούς ευεξίας, γεύσης, κίνησης και οικογενειακής εμπειρίας.
Κάτω Πύργος: η αυθεντική Κύπρος του καλοκαιριού που πρέπει να επισκεφτείς φέτος
Ένας παραθαλάσσιος προορισμός με όμορφες παραλίες, καλό φαγητό και ατμόσφαιρα παλιάς κυπριακής καλοκαιρινής απόδρασης
Ένα ταξίδι στις 22 ομορφότερες παραλίες του Πρωταρά που μαγεύουν κάθε επισκέπτη
Οι παραλίες με τα εξωτικά νερά που έχουν κάνει γνωστή την περιοχή σε όλο τον κόσμο