News , Guide

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχονται βροχές την Τετάρτη

Αναλυτικά ο καιρός

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2021

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα μέχρι και την Τετάρτη αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας πιθανό να είναι κατά διαστήματα αυξημένες.
 
Ο καιρός σήμερα θα είναι κυρίως αίθριος, με τη θερμοκρασία ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αναλυτικά ο καιρός
 
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
 
Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία  δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
Την Παρασκευή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close