Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2021
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Ποδηλατικό Γύρο της Λεμεσού, που διοργανώνεται στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2021, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου.
Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου η πόλη της Λεμεσού μετατρέπεται σε έναν απέραντο ποδηλατόδρομο, όπου μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος, θα διασχίσουν με τα δίκυκλα οχήματά τους, μια διαδρομή 10KM, που συνδυάζει αρμονικά την ομορφιά της πόλης με το φυσικό περιβάλλον και τη θάλασσα.
Η εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου της Λεμεσού, θα δοθεί από το χώρο στάθμευσης του Εναερίου στις 9 το πρωί και στη μοναδική αυτή διαδρομή θα αγωνιστούν ποδηλατικές ομάδες και όμιλοι, αθλητικά σωματεία, καθώς και λάτρεις της ποδηλασίας κάθε ηλικίας, από όλη την Κύπρο.
Στόχος της εκδήλωσης, να χαρίσει στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή ημέρα άθλησης και ψυχαγωγίας, τηρώντας πάντοτε υψηλά τα επίπεδα ασφάλειας και ταυτόχρονα να ενθαρρύνει τους πολίτες να εντάξουν το ποδήλατο στην καθημερινότητα τους ως μέσο διακίνησης.
Χορηγός τoυ Ποδηλατικoύ Γύρου Λεμεσού είναι για άλλη μια χρονιά η εταιρεία Deloitte, η οποία διαχρονικά στηρίζει αθλητικές δραστηριότητες και ενέργειες, που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.
Τα «Λεμέσια» εντάσσονται και φέτος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης επιβεβαιώνοντας ότι: Η Λεμεσός αξίζει, μπορεί και διεκδικεί μεγάλες διακρίσεις!
Για περισσότερες πληροφορίες: Αθλητικό Γραφείο Δήμου Λεμεσού/ sports@limassolmunicipal.com.cy / Τηλ: 25 884524.

Σχετικά
Weekend Agenda: 31 πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Συναυλίες με μεγάλα ονόματα, παραδοσιακά φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο, όπερα και οικογενειακές διοργανώσεις γεμίζουν την Κύπρο με επιλογές.
4 events στον Πρωταρά που αξίζει να βάλεις στο ημερολόγιό σου
Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που επιβεβαιώνουν πως η περιοχή έχει λόγους να την επισκεφθείς και μετά το τέλος του καλοκαιριού, προσφέροντας δράσεις για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον
Θέατρο Σκιών στη Βάβλα: Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών & Παράσταση «Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής»
Ένα ξεχωριστό απόγευμα με τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Πάφιο.
Rainbow Mermaids: Ένα φαντασμαγορικό drag show έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Οι Rainbow Mermaids παρουσιάζουν το «True Colours» σε Λεμεσό και Λευκωσία, συνδυάζοντας ζωντανό podcast, μουσική, χιούμορ, λάμψη και ελεύθερη έκφραση.
Πότε θα γίνει φέτος το προσκύνημα του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος
Το χωριό ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του
Πέντε φθινοπωρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς
Από την παράδοση και το θέατρο μέχρι το Φεστιβάλ Αβοκάντο και τη μουσική, η περιοχή υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Μια μαγική βραδιά κάτω από το φως της Σελήνης, στο σημείο με την ωραιότερη (ίσως) θέα!
Στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, με κρασί και εδέσματα
Cinema και pizza σε μία υπέροχη παραλία
Ένα από τα events που θα μας κρατήσουν λίγο ακόμη σε καλοκαιρινό mood έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου, συνδυάζοντας κινηματογράφο, pizza και μια όμορφη βραδινή έξοδο.
Βραδινή εξόρμηση στον Άγιο Σωζόμενο
Με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, θα παρατηρήσουμε Κουκκουφκιάους (μικρή κουκουβάγια) και αν είμαστε τυχεροί μπορεί να δούμε και νυχτερίδες!
Η μαγεία των βιεννέζικων βαλς έρχεται για πρώτη φορά στην Πάφο
Οι Strauss Virtuosi, διακεκριμένοι σολίστ της περίφημης Ορχήστρας του Ανακτόρου Σενμπρούν της Βιέννης, παρουσιάζουν μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική του Γιόχαν Στράους.
Το θρυλικό μπαλέτο «Σπάρτακος» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το αριστούργημα του Αράμ Χατσατουριάν ζωντανεύει από τους κορυφαίους χορευτές του Grand International Classic Ballet, σε δύο μεγάλες παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Μέρα Παραδοσιακών Προϊόντων και Λαϊκής Τέχνης στην Πόλη Χρυσοχούς
Μια ξεχωριστή βραδιά παράδοσης και πολιτισμού!