Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Το Κοιλάνι ετοιμάζεται για τη (διαφορετική) γιορτή του παλουζέ

Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι το πρώτοweekend του Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ένα από τα πιο όμορφα Κρασοχώρια της Λεμεσού, το Κοιλάνι, αποφάσισε να γιορτάσει φέτος διαφορετικά τη γιορτή του παλουζέ!

Εξ ου λοιπόν και το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη (2 του μήνα), ο Όμιλος Κοιλανιωτών και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοιλανίου μας προσκαλούν για μια αξέχαστη μουσική βραδιά στην πλατεία του χωριού με δωρεάν παλουζέ.

Η όλη εκδήλωση αφιερώνεται στα Αφάμια τα οποία δυστυχώς λόγω των μέτρων κατά του περιβόητου κορωνοϊού δεν θα διοργανωθούν φέτος, ωστόσο πραγματοποιείται μία διαφορετική γιορτή, με θέατρο σκιών και μουσική βραδιά, αλλά και άφθονο, δωρεάν παλουζέ.

Εξάλλου, τα Αφάμια, μία γιορτή που σχετίζεται με τον τρύγο και την παραγωγή του κρασιού, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επισκεφθούμε το χωριό, να δοκιμάσουμε το ντόπιο κρασί και τις νοστιμιές και να γνωρίσουμε την ιστορία και την παράδοση του τόπου. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κοιλάνι προσκαλεί ντόπιους και ξένους να έρθουν στο χωριό να γευτούν ζεστό παλουζέ, να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να επισκεφτούν τα οινοποιεία του χωριού και να περάσουν μία όμορφη μέρα.

*Κεντρική εικόνα: Marios Pisis

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close