Cyprus Eating Awards , Οι βραβευμένοι

Cyprus Eating Awards 2020: Νικητής στην κατηγορία Beach Bar/Restaurant

16χρόνια βραβεύουμε τους άριστους της χρονιάς

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021

Καλύτερο Beach Bar/Restaurant
Βραβευμένο:
 Nava Seaside, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου

Δεν μπορούμε να μιλάμε για το καλύτερο beach bar/restaurant του νησιού και να μην αναφερόμαστε στο απόλυτο καλοκαιρινό μαγαζί του Πρωταρά, το Nava Seaside. Ένας εντυπωσιακός, all day χώρος, με κυκλαδίτικη αισθητική, όπου θα πας από το πρωί για να αράξεις για χαλάρωση στις ξαπλώστρες και τα gazebo, θα το επισκεφθείς το μεσημέρι αλλά και το βράδυ για να γευτείς καλοφτιαγμένη ιαπωνική κουζίνα στο μοναδικό εστιατόριό του απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα δροσερά του cocktail, κλασικά αλλά και ιδιαίτερα ποτά, παρέα με shisha και ανεβαστική μουσική, με γνωστούς DJs να δίνουν το ρυθμό. Όσο δε για τα πάρτι και τα μουσικά live με γνωστά ονόματα καλλιτεχνών από Κύπρο και Ελλάδα μονοπωλούν σίγουρα το ενδιαφέρον σου κάθε καλοκαίρι από τότε που άνοιξε τις εντυπωσιακές του πόρτες! 

Σε ό,τι αφορά στο menu, πίσω από αυτό βρίσκεται ο chef Λούκας Σταύρου, ο οποίος σου προτείνει πιάτα βασισμένα στην ιαπωνική κουζίνα, έχοντας ταυτόχρονα και κάποιες γεύσεις από το Περού, όπως τα bao buns με γαρίδα και πάπια, ceviche τόνου αλλά και τα sushi rolls, όλα φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. 

Το στολίδι του παραλιακού Πρωταρά, που συνδυάζει ατμόσφαιρα και μοναδική διακόσμηση, θετική διάθεση, ευφάνταστες γευστικές προτάσεις, υπέροχη μουσική και κοσμοπολίτικο αέρα, είναι όντως ένα από τα ωραιότερα μαγαζιά του νησιού αυτή τη στιγμή και σίγουρα αν βρεθείς εκεί, όπως σημαίνει και το όνομά του στα εβραϊκά, θα περάσεις, ωραία! Πολύ ωραία! 

Ιδιοκτήτης: Semenal Investment Ltd 
Chef: Λουκάς Σταύρου
Head Mixologist: Μανώλης Καρανίκκης
Διευθυντής: Λουκάς Παναγιώτου

INFO: Περνέρας 37, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου
Τηλ.: 22777744.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close