News , Guide

Ενδεχόμενο βροχών σήμερα - Ποιες περιοχές της Κύπρου επηρεάζονται

Αναλυτικά η πρόγνωση

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, νεφώσεις όμως, που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια. Νεφώσεις όμως, που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση. Αργότερα πιθανό να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close