Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας συμμετέχουν για 7η συνεχή χρονιά την ετησία Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2021.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της, είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.
Με σλόγκαν #BeActive, οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού έχουν ως κύριους αποδέκτες όλους τους δημότες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2021, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης, να επιλέξουν αυτήν η οποία τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης αλλά και να πληροφορηθούν για τα υφιστάμενα αθλητικά προγράμματα, υπηρεσίες και προϊόντα.
Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείου Δήμου Λάρνακας στα πλαίσια της εν λόγω Εβδομάδας θα διοργανώσουν 16 συνολικά δράσεις και θα συνεργαστούν με διάφορους φορείς της πόλης. Αναμένεται να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις μεγάλος αριθμός δημοτών.
Αναλυτικά οι συνεργάτες είναι: Σκοπευτική Οργάνωση Λάρνακας, IPA (International Police Association), Ποδηλατοπαρέα, Viking Divers, Σύλλογος Ολυμπιακής Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ Λάρνακας, American Academy (Sports Academy), Καλαθοσφαιρικό Τμήμα ΑΕΚ, Larnaka Beach Tennis Club, Larnaka Soccer Academy και το ΜΚΟ Active Zone Outdoor.
Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού περιλαμβάνει 16 δράσεις, όπως: Πεζοπορία και Geocaching στο μονοπάτι της Αλυκής, Τουρνουά Beach Tennis, Ποδηλασίες, Σκοποβολή στο Σκοπευτήριο Λάρνακας, Γνωριμία με το βυθό, Πινγκ Πονγκ, Πιλάτες, Kangoo Jumps και άλλα.
Διευκρινίζεται ότι, όλες οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2021 θα διεξαχθούν με αυστηρή τήρηση των Πρωτοκόλλων και των Διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας και τις διευκρινιστικές οδηγίες του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.
Ευχαριστίες στον Κυπριακό Οργανισμού Αθλητισμού για την άριστη συνεργασία και σε όλους τους φορείς που συμμετέχουν.
Σχετικά

Ο Δήμος Λευκωσίας αναβάλλει τις εκδηλώσεις του
Oι δύο επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των "Νυχτών Καλοκαιριού" αναβάλλονται.

EuroBasket Mania στη Λεμεσό με δωρεάν είσοδο
Εσύ θα λείπεις από το πιο fun event του καλοκαιριού;

Όλα όσα θα γίνουν το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο νησί το weekend

Ακυρώνεται η αυριανή θεατρική παράσταση στην Γαλάτα
Ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία διεξαγωγής

Ο Δήμος Αραδίππου αναβάλλει τις εκδηλώσεις των επόμενων ημερών
Αναβάλλεται το street party στους Τρούλλους

Τα Καμινάρια αναβάλλουν το φεστιβάλ τους και στέκονται δίπλα στους πυρόπληκτους
Το χωριό ανοίγει για να φιλοξενήσει όσους έχουν ανάγκη

Ο μαγευτικός Πεδουλάς μας προσκαλεί στο χωριό για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!
Έφτιαξε πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις

Φέτος το καλοκαίρι θα πάμε για τόμπολα, σινεμά και μουσική στο πιο ψηλό χωριό της Κύπρου
Το ψηλότερο χωριό της Κύπρου σε περιμένει να το ανακαλύψεις

Έρχονται 18 υπέροχες εκδηλώσεις φέτος στην Κυπερούντα
Ένα πλούσιο πρόγραμμα ετοίμασε και φέτος το μεγαλύτερο ορεινό χωριό της Κύπρου

«Ξύπνα Δκιαμαντοπούλλα μου»: Μία εκδήλωση που συνδυάζει παραστάσεις αφήγησης με ζωντανή παραδοσιακή μουσική
Μια νύχτα πολιτισμού, αγάπης, και ειρήνης

Διάσημος Fashion Designer επιστρέφει με επίδειξη μόδας
Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό

Αυτός ο Δήμος στη Λευκωσία ανακοίνωσε δωρεάν μαθήματα Yoga για όλους!
Ετοιμάσου για πρωινή γιόγκα!