Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για παιχνίδι στο δημοφιλές πάρκο στο χωριό!

Το πάρκο της χαράς και της διασκέδαση!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2021

Μετά τις παραλίες με τον ήλιο και το βότσαλο, σειρά παίρνουν τα βουνά με τα έλατα και τα δροσερά νερά. Τι πιο αναζωογονητικό από το οξυγόνο που προσφέρουν τα ορεινά χωριά, από τα πέτρινα ταβερνάκια με τις τοπικές γεύσεις και από τις βόλτες και την περιπέτεια στα πιο συναρπαστικά πάρκα;

Με τον φρέσκο ορεινό αέρα να γεμίζει τους πνεύμονές μας λοιπόν, τα αναβλύζοντα νερά να διασχίζουν τα βουνά και τις πανύψηλες καταπράσινες κορυφές να σας περιτριγυρίζουν, ξυπνά μέσα μας η επιθυμία για μια περιπέτεια διαφορετική από τις υπόλοιπες. Είτε πρόκειται για μια διασκεδαστική οικογενειακή εκδρομή, μια περιπέτεια με τους φίλους, μια εμπειρία με τους συναδέλφους ή μια διασκεδαστική μέρα με τον σύντροφο, τα βουνά του Τροόδους υπόσχονται μια μέρα γεμάτη δράση που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

Αρκεί βέβαια να επισκεφθείς το Marina's Adventure Park στην Κακοπετριά, ένα μοναδικό θεματικό πάρκο στο χωριό, που φέτος μάλιστα με την επιστροφή του μας επεφύλασσε και πολλές καινούριες περιπέτειες! 

Το γνωστό και ως Marina’s Rope Park, βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Κακοπετριάς, με τον ποταμό Καρκότη να διασχίζει το πάρκο, δίνοντας άλλη αίσθηση στο χώρο. Υπόσχεται αναζωογόνηση, διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως και αδρεναλίνη στο κόκκινο!  

Κι εδώ θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου σε διάφορες διαδρομές πάνω σε σχοινιά, οι οποίες κατηγοριοποιούνται σε τρία επίπεδα βάσει δυσκολίας (στις πίστες πράσινη, μπλε και κόκκινη).

Για τους αρχάριους τα εμπόδια που θα συναντήσουν έχουν ύψος 3 μέτρα, ενώ οι πιο προχωρημένοι θα κληθούν να προσπεράσουν εμπόδια που φτάνουν τα 7 μέτρα.

Ακόμη το πάρκο διαθέτει και διαδρομές για παιδιά 2-7 ετών, ύψους ενός μέτρου (Παιδικό Τμήμα), ενώ πρόσφατα προστέθηκε και ένας τοίχος αναρρίχησης που θα σε προκαλέσει να «κατακτήσεις» την κορυφή του.

Τις Κυριακές μάλιστα το πάρκο διαθέτει παραδοσιακό κυπριακό φαγητό. 

INFO: (99998420) Αγίου Νικολάου 43, Κακοπετριά. Δ-Κ 10:00-20:00. Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με το επίπεδο και τις διαδρομές (και κυμαίνονται από €10-€30), ενώ προσφέρονται ειδικές τιμές σε οικογένειες και groups. 

Email: info@marinasropepark.com
Website: www.marinasropepark.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close