Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2021
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Αννα Κοσμά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, η Τοπική Αγορά Παραγωγών, η οποία υποδέχθηκε για πρώτη φορά τους επισκέπτες της τον περασμένο Μάρτιο, με ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα, που καλλιεργούνται, εκτρέφονται και πωλούνται από τους ίδιους τους παραγωγούς της, παραμένει κλειστή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού».
Πρόσθεσε όμως πως «η αγορά θα ανοίξει και πάλι την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ακολούθως κάθε Κυριακή, από τις 09.00 μέχρι τις 14.00, στον υπαίθριο χώρο του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο. Προγραμματίζεται ότι η αγορά θα έχει τον Σεπτέμβριο περισσότερους παραγωγούς και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία τοπικών προϊόντων, όπως ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα από τους γεωργούς της, κυπριακά κοτόπουλα από τους πτηνοτρόφους της, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, βότανα, τσάγια, αιθέρια έλαια και πολλά άλλα από τα χέρια των ίδιων των γεωργών της».
Σύμφωνα με την κα. Κοσμά, «ο Σύλλογος Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας στηρίζοντας τη διοργάνωση της τοπικής Αγοράς Παραγωγών Λάρνακας ετοιμάζει για τους επισκέπτες της παράλληλες δραστηριότητες στον ίδιο χώρο, όπως επιδείξεις μαγειρικής τέχνης, παρασκευής παραδοσιακών εδεσμάτων, παραδοσιακή μουσική και χορό αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους".
Κυριακές στην Ύπαιθρο
Από τις 5 Σεμπτεβρίου λοιπόν και κάθε Κυριακή θα υπάρχουν διαφορετικές εκδηλώσεις στο χώρο της Τοπικής Αγοράς Παραγωγών Λάρνακας στον Άγιο Θεόδωρο. Αγγειοπλαστική, χειροτεχνίες, εκδηλώσεις γαστρονομίας και πολλά άλλα για μικρούς και μεγάλους!
Ραντεβού κάθε Κυριακή στην Τοπική Αγορά. Ψωνίστε, απολαύστε τον καφέ σας στο παραδοσιακό καφενείο και γνωρίστε την παράδοση και την κουλτούρα του τόπου μας!
Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης των ίδιων προϊόντων άρχισε να λειτουργεί στη διεύθυνση www.topikiagora.com.cy . Έτσι το κοινό θα μπορεί να παραγγείλει τα προϊόντα της αρεσκείας του ηλεκτρονικά και να επιλέξει είτε να παραλάβει την παραγγελία του την Κυριακή από την Τοπική Αγορά, είτε να του αποσταλούν στο σπίτι με μεταφορική εταιρεία. Ακόμα οι πελάτες της αγοράς μπορούν να εξυπηρετηθούν κατά τη καλοκαιρινή περίοδο, όπου υπάρχει η δυνατότητα διάθεσης των συγκεκριμένων προϊόντων, με τηλεφωνικές παραγγελίες στο 99151358».
Σχετικά

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out

Κατακλυσμός 2025: Oδηγός με όλες τις εκδηλώσεις στην Κύπρο
Το τριήμερο με τις περισσότερες εκδηλώσεις είναι εδώ και εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε καμία!