Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

3+1 πάρκα για ατελείωτη διασκέδαση και αδρεναλίνη στο… κόκκινο!

Έλα με την παρέα σου ή/και την οικογένεια σου για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως

Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2021

Ψάχνεις να κάνεις το κάτι διαφορετικό τώρα που βρίσκεσαι σε διακοπές ή είσαι μόνιμος λάτρης της περιπέτειας και των έντονων συγκινήσεων; Όποιος και αν είναι ο λόγος που θα σε οδηγήσει στο να επισκεφθείς ένα από τα 4 πάρκα της παρακάτω λίστας, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης με αγωνία και αδρεναλίνη… στο κόκκινο! 

MARINA’S ADVENTURE PARK (ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ)
Το πάρκο της χαράς και της διασκέδασης! Το γνωστό και ως Marina’s Rope Park βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Κακοπετριάς, με τον ποταμό Καρκώτη να διασχίζει το πάρκο, δίνοντας άλλη αίσθηση στον χώρο. Υπόσχεται αναζωογόνηση, διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως και αδρεναλίνη στο κόκκινο!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ: Θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις και τις αντοχές σου σε διάφορες διαδρομές πάνω σε σχοινιά, οι οποίες κατηγοριοποιούνται σε δύο επίπεδα βάσει δυσκολίας. Για τους αρχάριους τα εμπόδια που θα συναντήσουν έχουν ύψος 3 μέτρα (Επίπεδο 1), ενώ οι πιο προχωρημένοι θα κληθούν να προσπεράσουν εμπόδια που φτάνουν τα 7 μέτρα (Επίπεδο 2). Ακόμη, το πάρκο διαθέτει και διαδρομές για παιδιά 2-7 ετών, ύψους ενός μέτρου (Παιδικό Τμήμα), ενώ πρόσφατα προστέθηκε και ένας τοίχος αναρρίχησης που θα σε προκαλέσει να «κατακτήσεις» την κορυφή του. Τις Κυριακές το πάρκο διαθέτει παραδοσιακό κυπριακό φαγητό.

INFO: (99998420) Αγίου Νικολάου 43, Κακοπετριά. Δ-Κ 10:00-20:00. Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με το επίπεδο και τις διαδρομές, ενώ προσφέρονται ειδικές τιμές σε οικογένειες και groups.

ADVENTURE MOUNTAIN PARK (ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ)
To πάρκο αυτό βρίσκεται στο χωριό Κυπερούντα, στους πρόποδες της οροσειράς του Τροόδους. Είναι φημισμένο για την ποικιλία και την ποιότητα των εκπαιδευτικών αθλημάτων που προσφέρει, αλλά και για την τοποθεσία του, καθώς περιβάλλεται από τα πιο συναρπαστικά τοπία, προσφέροντας περιπέτεια και ξεκούραση σε όσους το επισκέπτονται.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ: Θα επιλέξεις ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό παιχνιδιών: χρωματοσφαίριση (paintball), αναρρίχηση, laser tag, laser maze, woodland paintball game, forest puzzle, πεζοπορία κ.ά., όλα υπό την επίβλεψη εκπαιδευτών. Ακόμη, εκεί θα φας νόστιμο κυπριακό φαγητό και θα βολτάρεις στον βοτανικό κήπο του. Αν σου αρέσει τόσο πολύ το μέρος και δεν φεύγεις από εκεί ούτε «σηκωτός», τότε μπορείς να... κατασκηνώσεις εκεί! Ο κατασκηνωτικός χώρος του πάρκου έχει όλες τις παροχές, όπως ζεστό-κρύο νερό, ντους, ηλεκτρικό ρεύμα στην εξωτερική τραπεζαρία και χώρο ψησταριάς. Οι δραστηριότητες του πάρκου απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά άνω των 8 ετών, ενώ τα παιχνίδια με paintballs επιτρέπονται μόνο για τους άνω των 14.

INFO: (97772177, 99674126) Δόξα Σοι ο Θεός, Κυπερούντα. Τρ-Κ 09:00-20:00 (το πάρκο υποδέχεται κόσμο μόνο κατόπιν κράτησης).

SAYIOUS ADVENTURE PARK (ΑΣΓΑΤΑ)
Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2006 και γεννήθηκε από την επιθυμία των ιδιοκτητών να μοιραστούν με τον κόσμο το πάθος τους για αδρεναλίνη και περιπέτεια. Αν είσαι κι εσύ «adrenaline junkie», τότε το πάρκο αυτό θα το λατρέψεις!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ: Προφανώς θα ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου στα ύψη και θα δοκιμάσεις τις αντοχές σου με off-road buggies και drift go-karting, θα συναγωνιστείς με οικογένεια και φίλους σε έναν δυνατό αγώνα paintball, θα κάνεις ορειβασία και τοξοβολία και θα παίξεις huge jenga, την... xl παραλλαγή του γνωστού επιτραπέζιου παιχνιδιού. Ακόμη, για μεγάλα σε αριθμό groups, προσφέρεται και ειδικός χώρος BBQ με μεγάλη ψησταριά. Γιατί ποιος είπε ότι οι αθλητικοί τύποι δεν μπορούν να είναι παράλληλα και καλοφαγάδες;

INFO: (25633163, 97767777 / www.sayiousadventurepark. com) Ασγάτα. Λειτουργεί μόνο με κρατήσεις, αφού όλες σχεδόν οι δραστηριότητες –εκτός από την επιλογή για ατομικό off-road tour– είναι ομαδικές.

SPARTI ADVENTURE PARK (ΠΛΑΤΡΕΣ)
Απευθύνεται σε άτομα ηλικίας από 2 έως 80 ετών! Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τους αρχαίους Σπαρτιάτες και τη δυναμική εκπαίδευσή τους. Πρόκειται για ένα πάρκο εναέριας δραστηριότητας με σχοινιά, το οποίο είναι κυριολεκτικά χωμένο μέσα στο δάσος και αποτελεί αναμφίβολα το κατάλληλο μέρος για όλους τους λάτρεις της περιπέτειας.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ: Θα επιλέξεις να διασχίσεις εναέριες διαδρομές μετ’ εμποδίων, με μεγάλη ποικιλία επιλογής μέσα από 40+ διαδρομές διαφορετικού βαθμού δυσκολίας. Θα παίξεις με την ψυχή σου πολλά παιχνίδια που προσφέρονται στο πάρκο, ενώ αν το... λέει η καρδούλα σου, τότε μπορείς να επιδοθείς στο «speed zip-line» ή το «quick jump feet first». Όσο για την ασφάλειά σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, αφού τα μέτρα προστασίας του πάρκου είναι πράγματι εξαιρετικά. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν στολή αναρρίχησης με κρίκους και κράνος και είναι δεμένοι με διπλό μαγνητικό σύστημα ασφάλειας που καθιστά αδύνατο τον διαχωρισμό από το καλώδιο, ενώ υπάρχει συνεχής επίβλεψη από το άκρως καταρτισμένο προσωπικό.

INFO: (99100040, 99100003) Πάνω Πλάτρες. Τετ, Σ & Κ 10:00-18:00 (οι ημέρες και ώρες διαφοροποιούνται).
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close