Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

5 (εντυπωσιακές) προτάσεις για εναλλακτική διαμονή στην Κύπρο

Τα πιο ιδιαίτερα εναλλακτικά καταλύματα για μοναδικές eco-friendly εμπειρίες στο νησί, που το πιο πιθανό είναι να μη γνώριζες καν ότι υπάρχουν.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Αυγούστου 2021

Ένα ιδιαίτερο κάμπινγκ σε ένα όμορφο χωριό στο βουνό με μογγολικές σκηνές στην Πάφο, ξύλινα σπιτάκια σε έναν ελαιώνα λίγα μέτρα μακριά από την παραλία που προσφέρονται για glamping στον Άγιο Θεόδωρο στη Λάρνακα, ένα κέντρο ευεξίας λίγο έξω από τη Λευκωσία στον Αναλιόντα, ξύλινα σπιτάκια σε έναν αγροτικό χώρο με λίμνη που προσφέρεται για ψάρεμα στην Τριμίκλινη, αλλά και ένας ονειρικός οικισμός βγαλμένος από παραμύθι στον Πύργο της Λεμεσού, σε προσκαλούν για μια διαφορετική εμπειρία διακοπών.

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να βιώσεις μια αξέχαστη εμπειρία, μακριά από τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου αλλά κοντά στην παράδοση και τη φύση, τότε οι παρακάτω επιλογές από αγροτουριστικά καταλύματα σε απόμερα χωριά της Κύπρου, που ίσως να μην έχεις επισκεφθεί, σε αφορούν.

Ανακάλυψε την Κύπρο, βγες έξω στη φύση και κλείσε διαμονή στα ακόλουθα πέντε ξεχωριστά μέρη.

*Κεντρική εικόνα: Euphoria Art Land

Yurts: Camping στις μογγολικές σκηνές της Πάφου
Ένας ιδιαίτερος χώρος στην Πάφο, το Yurts, προσφέρει τη λύση σε όλους τους λάτρεις του camping που θέλουν να βιώσουν μια πιο άνετη εμπειρία διακοπών. Οι κυκλικές, ευρύχωρες, πολυτελείς και επιπλωμένες μογγολικές σκηνές «Yurts» δεν έχουν καμία σχέση με τις συμβατικές σκηνές. Έχουν φτιαχτεί στη Μογγολία και διαθέτουν king size κρεβάτια με στρώμα από βαμβάκι, ξύλο και μαλλί προβάτου, προσωπικά ντους και τουαλέτες κομποστοποίησης.

Τα μογγολικά Yurts βρίσκονται κοντά στο γεφύρι του Σκάρφου, στα χωριά Σίμου και Ευρέτου, και διαθέτουν τέσσερις σκηνές, τη Nasu, την Engke, την Qadan και το Koliba Tiny House. Η Nasu και η Engke έχουν διάμετρο περίπου 6 μ. και εμβαδόν 30 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 4 άτομα. Το Qadan είναι λίγο μικρότερο, με διάμετρο 5 μ. και εμβαδόν 20 τ.μ. Η νέα προσθήκη, το τέταρτο Yurt, ονομάζεται Koliba Tiny House και έχει δική του μικρή κουζίνα, είσοδο και βεράντα με αιώρα. Kάθε Yurt έχει δικό του ιδιωτικό εξωτερικό καλυμμένο χώρο, που είναι είτε ξύλινη βεράντα (Nasu, Qadan, Koliba Tiny House) είτε πετρόκτιστη αυλή (Engke).

ΜΑΘΕ ΑΚΟΜΑ...
Αξίζει να σημειώσουμε πως τα Yurts είναι φιλικά προς τα κατοικίδια τα οποία απολαμβάνουν δωρεάν διαμονή. Επίσης, οι σκηνές τροφοδοτούνται με νερό από γεώτρηση που δουλεύει με το σύστημα greywater, ενώ τηρούνται κανόνες ορθής διαχείρισης του νερού. Η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται από ηλιακούς συλλέκτες και αποθηκεύεται σε μπαταρίες, ενώ χρησιμοποιούνται μόνο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού. Επιπλέον, γίνεται ανακύκλωση των απορριμμάτων, διαδικασία στην οποία βοηθούν και οι επισκέπτες, αν το επιθυμούν.

ΦΑΓΗΤΟ: Όλα τα γεύματα είναι χορτοφαγικά και παρασκευάζονται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, τον Πάβελ, και περιλαμβάνουν αυγά, χαλλούμι και φρούτα για το πρόγευμα, ενώ για το δείπνο υπάρχει και μενού για vegan και άλλες ιδιαίτερες προτιμήσεις.

ΚΟΣΤΟΣ: Διαμορφώνεται ανάλογα με την εποχή – κυμαίνεται από 90 μέχρι 130 ευρώ τη βραδιά για κάθε Yurt και περιλαμβάνει πρόγευμα. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για δείπνο, το οποίο είναι προαιρετικό και κοστίζει 15 ευρώ το άτομο και 10 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών. Για τα παιδιά κάτω των 3 ετών δεν υπάρχει χρέωση.Events: Στις 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένα μουσικό event, το Live Latin Jazz & Αfro Funk, με τη συμμετοχή τριών συγκροτημάτων από την Κύπρο. Στις 14/8 θα πραγματοποιηθεί μια reggae συναυλία με τη συμμετοχή τριών συγκροτημάτων.

ΙΝFO: Σίμου, Πάφος, τηλ. 97629148, www.yurtsincyprus.com

Land of Dreams: Ξύλινα σπιτάκια στην Τριμίκλινη
Το «The Land of Dreams» αποτελεί ίσως τον μοναδικό στο είδος του πολυχώρο που συνδυάζει τόσες πολλές εμπειρίες μαζί – γι’ αυτό και το 2016 βραβεύτηκε από την ΟΕΒ με το βραβείο καινοτομίας. Αν επιλέξεις να μείνεις σε ένα από τα ξύλινα σπιτάκια, μια τυπική σου μέρα θα περιλαμβάνει τα εξής: Θα ψαρέψεις σε μια από τις δύο λίμνες που βρίσκονται στον χώρο, θα κάνεις περιπάτους μέσα στο περιβόλι, θα χαλαρώσεις και θα ξεκουραστείς αγναντεύοντας την εξαιρετική φύση. Ανά περιόδους διοργανώνονται και διάφορες εκδηλώσεις για τους επισκέπτες.

ΜΑΘΕ ΑΚΟΜΑ...
Αξίζει να σημειώσουμε πως η υδατοδεξαμενή που υπάρχει στον χώρο του «The Land of Dreams» δημιουργήθηκε το 2008 και είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική υδατοδεξαμένη (μικρός υδατοφράκτης) που υπάρχει στην Κύπρο, χωρητικότητας 7.000 κυβικών μέτρων. Η γεωργική έκταση περιλαμβάνει δέντρα όπως βερικοκιές, δαμασκηνιές, ροδακινιές κ.ά.

Στο «The Land of Dreams» θα συναντήσεις κυρίως οικογένειες με παιδιά, αλλά και άτομα που αγαπάνε τη φύση και τον αγροτικό τρόπο ζωής. Λόγω της παραγωγής χαβιαριού, θα δεις πολλές οικογένειες –και όχι μόνο– με καταγωγή από τη Ρωσία.

ΦΑΓΗΤΟ: Η λίμνη, η οποία φιλοξενεί κυρίως πέστροφες, κυπρίνους και φυσικά τον περίφημο οξύρρυγχο, σε περιμένει για ψάρεμα. Εκεί, ό,τι ψαρέψεις μαγειρεύεται την ίδια ώρα και το δοκιμάζεις. Παράλληλα, στο «The Land of Dreams» θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς και το διάσημο κυπριακό χαβιάρι οξύρρυγχου που παράγεται εκεί από τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος, Ανδρέα Χριστοφή. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, μπορείς να παρακολουθήσεις και masterclass για το πώς να φτιάξεις χαβιάρι με ψάρι της επιλογής σου, από τον ιδιοκτήτη, που ειδικεύεται σε αυτό.

ΚΟΣΤΟΣ: Ο χώρος διαθέτει ξύλινα σπιτάκια στα οποία μπορεί κάποιος να διανυκτερεύσει για μία ή περισσότερες ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, επειδή το «The Land of Dreams» διατηρεί το προφίλ του private vacation, οι κρατήσεις, το κόστος και το πρόγραμμα των διακοπών γίνονται έπειτα από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και διαμορφώνονται βάσει των αναγκών του κάθε πελάτη.

ΙΝFO: Τριμίκλινη, τηλ. 99515497, www.thelandofdreamscy.com

Cyprus Glamping Park: Ξύλινα σπιτάκια σε έναν ελαιώνα, λίγα μέτρα από τη θάλασσα
Το glamping (glamorous camping) είναι μια τάση που προσφέρεται για εναλλακτικές διακοπές και η οποία εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια σε διάφορες χώρες του εξωτερικού αλλά και στην Κύπρο και έχει κερδίσει το κοινό της. Ουσιαστικά, είναι μια ξεχωριστή επιλογή για όσους ακροβατούν μεταξύ κάμπινγκ και ξενοδοχείου.

Το Cyprus Glamping Park προσφέρει τη λύση σε όσους ψάχνουν ακριβώς αυτό –δηλαδή κάμπινγκ με όλες του τις ανέσεις– και το κάνει με επιτυχία, αφού τον Μάρτιο του 2021 διακρίθηκε από το δημοφιλές διεθνές site αναζήτησης ταξιδιών Hotels Combined ως ένας από τους καλύτερους χώρους διαμονής στην Κύπρο, σημειώνοντας βαθμολογία 9,0/10 από τους επισκέπτες.

Αρκεί μόνο μία επίσκεψη στον χώρο του για να σε πείσει πως έχουν δίκαιο. Το Cyprus Glamping Park είναι ένας όμορφος ελαιώνας με 15 ξύλινα σπιτάκια, τα οποία βρίσκονται κρυμμένα ανάμεσα στα ελαιόδεντρα και τοποθετημένα μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από την παραλία του Αγίου Θεοδώρου στη Λάρνακα.

Το concept μοιάζει με αυτό της κατασκήνωσης, με τη διαφορά ότι διαθέτει διάφορες ανέσεις και πολυτέλειες. Υπάρχουν 5 σπιτάκια των δύο υπνοδωματίων, γύρω στα 52 τ.μ., με χωρητικότητα 6 ατόμων, και 10 σπιτάκια που είναι στούντιο, γύρω στα 36 τ.μ., με χωρητικότητα 4 ατόμων. Κάθε σπιτάκι διαθέτει τουαλέτα, κουζίνα και καθιστικό, ένα διπλό κρεβάτι και έναν διθέσιο καναπέ που μετατρέπεται επίσης σε διπλό κρεβάτι. Είναι όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό και ασύρματο internet. Επίσης, προσφέρονται επιπλέον κρεβατάκια για μικρά παιδιά.

Εκτός από το να χαλαρώνεις όλη μέρα πάνω στην αιώρα, απολαμβάνοντας το καταπράσινο τοπίο, μπορείς να επισκεφθείς τον λαχανόκηπο του πάρκου, να μαζέψεις χόρτα και να φτιάξεις μια σαλάτα, ή να μαζέψεις φρέσκα αυγά από το κοτέτσι για μια νόστιμη ομελέτα, ή ακόμα να κάνεις BBQ με την παρέα σου έξω στον κήπο. Αν πάλι είσαι της περιπέτειας, το κατάλυμα σού προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτου με 5 ευρώ την ημέρα για να εξερευνήσεις τη γύρω περιοχή. Εναλλακτικά, μπορείς να πας για τρέξιμο στη φύση ή κατά μήκος της ακτής –που βρίσκεται μόλις 400 μ. μακριά–, για περπάτημα στον περίγυρο του πάρκου, ή ακόμα και να επισκεφθείς το Camel Park στον Μαζωτό ή το Donkey Park στη Σκαρίνου. Επίσης, υπάρχει οργανωμένη παραλία δύο λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο, που ονομάζεται Maia Beach, όπου μπορείς να απολαύσεις βουτιές μέσα στη μέρα, αλλά και να αράξεις στο Akakia Beach Bar, που βρίσκεται εκεί, για early drinks.

Τα σπιτάκια επιλέγουν άτομα όλων των ηλικιών που επιθυμούν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν κοντά στη φύση και τη θάλασσα. Το πάρκο είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια, παρέες και φίλους. Επίσης, μαζί σου μπορείς να πάρεις και το κατοικίδιό σου.

ΜΑΘΕ ΑΚΟΜΑ...
Aξίζει να σημειώσουμε πως κάθε σπιτάκι έχει τη δική του θεματική. Το καθένα από τα 15 σπιτάκια έχει δική του ονομασία, αφού οι ιδιοκτήτες, ως Κύπριοι του εξωτερικού και πολυταξιδεμένοι πολίτες, θέλησαν να χαρίσουν σε κάθε σπιτάκι το όνομα μιας πόλης του εξωτερικού στην οποία έχουν ζήσει ή την οποία έχουν επισκεφθεί. Ως αποτέλεσμα, τα σπιτάκια φέρουν τα εξής ονόματα: Σαν Ντιέγκο, Πλίμουθ, Ρέθυμνο, Μόσχα, Λάρνακα, Κέιπ Τάουν, Ιερουσαλήμ, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Τόκιο, Γλασκώβη, Παρίσι, Ρώμη, Κάιρο, Σίδνεϊ.

ΦΑΓΗΤΟ: Το κάθε σπιτάκι διαθέτει κουζίνα, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για μαγείρεμα, ενώ από τον κήπο μπορείς να προμηθευτείς αυγά και φρέσκα λαχανικά.

ΚΟΣΤΟΣ: Η διαμονή ξεκινά από 50 ευρώ και φτάνει μέχρι τα 80 ευρώ το βράδυ τον Αύγουστο, ανάλογα με τη ζήτηση. Οι τιμές είναι ανά σπιτάκι και όχι ανά άτομο. Τα κατοικίδια επιτρέπονται, με χρέωση 10 ευρώ ανά σκυλάκι για τη συνολική διάρκεια της κράτησης.

ΙΝFO: Κυριάκου Χατζηκουμή 20, Άγιος Θεόδωρος, Λάρνακα, τηλ. 24105233, www.cyprusglamping.com.cy 

AELIA Wellness Retreat: Ένα ξεχωριστό κέντρο ευεξίας λίγο έξω από τη Λευκωσία
Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τις διακοπές σου ως μια ευκαιρία για να ανακαλύψεις τον καλύτερό σου εαυτό και να βιώσεις την απόλυτη αρμονία μυαλού και σώματος, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το Aelia Wellness Retreat στον Αναλιόντα, λίγο έξω από την πρωτεύουσα.

Το Aelia είναι το πρώτο wellness retreat στην Κύπρο που δημιουργήθηκε με λεπτομέρεια στον σχεδιασμό, για να προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση στον επισκέπτη. Η λέξη Aelia σημαίνει πηγή ενέργειας από τον ήλιο, κάτι το οποίο αποτυπώνεται πλήρως στη διακόσμηση, καθώς και στην αύρα και την ενέργεια που αποπνέει ο χώρος. Το Aelia έχει στεγασμένους χώρους 1.700 τ.μ. και περιβάλλεται από κήπους 15.000 τ.μ., ενώ έχει δυνατότητα φιλοξενίας 30 ατόμων.

Στο Aelia θα απολαύσεις μοναδικές θεραπείες spa με βραβευμένα προϊόντα για εξειδικευμένες θεραπείες στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης. Μπορείς επίσης να κάνεις yoga, διαλογισμό, μαθήματα για τεχνικές αναπνοής, μαθήματα ιππασίας, ποδηλασία, nordic walking, σεμινάρια ευεξίας, οργανωμένο πικνίκ, προγράμματα anti-stress, διαμορφωμένα προγράμματα για ζευγάρια ή φίλους και τέλος προγράμματα για μητέρα και κόρη.

ΜΑΘΕ ΑΚΟΜΑ...
Αξίζει να σημειώσουμε πως μια εξαιρετικά καινοτόμος υπηρεσία που προσφέρεται στο Aelia είναι η ανάλυση DNA για ανεύρεση της βιολογικής ηλικίας και η εφαρμογή εξατομικευμένου προγράμματος υποβοήθησής της. Επίσης, η κάθε σουίτα έχει διαφορετική διακόσμηση, άκρως χαλαρωτική, με φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, οργανικά σχήματα και φυσικά χρώματα. Υπάρχουν οι deluxe και οι grand suites, οι οποίες χωρίζονται σε river view suites και mountain view suites. Το Aelia διαθέτει μια ενθουσιώδη ομάδα που αποτελείται από διατροφολόγο, ψυχολόγο, yoga instructor, ειδικούς θεραπευτές σπα, γυμναστή και διακεκριμένο chef.

ΦΑΓΗΤΟ: Το Aelia προσφέρει αυθεντική κουζίνα με γαστρονομικές τεχνικές μαγειρέματος και παραδοσιακές πινελιές, συνδυάζοντας φρέσκα υλικά και βότανα από τον κήπο του ίδιου του κέντρου ευεξίας. Όμορφες γεύσεις, CYPRUSπιάτα ευχάριστα ελαφριά και απολύτως υγιεινά.

ΚΟΣΤΟΣ: Ξεκινά από τα 80 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 140 ευρώ/βράδυ και περιλαμβάνει πρωινό. Ανάλογα με τις θεραπείες και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις, το κόστος θα κυμανθεί προς τα πάνω. Events: Διοργανώνονται συχνά τάξεις yoga αλλά και βραδιές με live μουσική.

ΙΝFO: Γρηγόρη Αυξεντίου, Τσέρι - Αναλιόντας, τηλ. 22015590, www.aeliawellness.com.cy

Euphoria Art Land: Ένας ονειρικός οικισμός με σπιτάκια προς ενοικίαση, βγαλμένα από παραμύθι
Το Euphoria Art Land είναι ένας παραμυθένιος οικισμός ο οποίος βρίσκεται κοντά στον Πύργο της Λεμεσού, σε μια περιοχή που έχει αναδιαμορφωθεί με τεχνητές λίμνες με νούφαρα, περιβαλλοντικά διαμορφωμένη ώστε να δημιουργεί ένα τοπίο βγαλμένο από τον κόσμο των παραμυθιών. Tον Αύγουστο του 2020 το επισκέφθηκε το γερμανικό κανάλι Deutsche Welle (DW) και στην ανάρτησή του σχολίασε πως είναι «μια πολύχρωμη όαση στη φύση γεμάτη από τέχνη».

Αυτό το πολύ πρωτότυπο για την Κύπρο πρότζεκτ περιλαμβάνει τρία παραμυθένια σπιτάκια, που το καθένα διαθέτει τη δική του ξεχωριστή φιλοσοφία και τεχνοτροπία, η οποία αποτελείται από έθνικ στοιχεία –αφρικανικά, ινδικά–, αλλά και με επιδράσεις από την τέχνη του διάσημου Ισπανού αρχιτέκτονα Antoni Gaudí.

Το πρώτο σπιτάκι του Euphoria Art Land είναι το «The Earth House», το οποίο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, με ατομικό κρεβάτι και μπάνιο. Το σπίτι αυτό διαθέτει αφρικανικά χαρακτηριστικά, κυρίως από την Αιθιοπία. Τα φυσικά υλικά και οι οργανικές μορφές με τις χειροποίητες διακοσμητικές λεπτομέρειες φέρνουν μια γλυκιά νοσταλγία από το παρελθόν. Φλοιός δέντρου, φυσικό ξύλο, έγχρωμες γυάλινες φιάλες που αφήνουν το φως να μπει στον χώρο, πέτρες ποταμών, κεραμικά, άλλα ανακυκλωμένα υλικά μαζί με υφαντά και εξαιρετικές χειροποίητες ξύλινες πόρτες με αφρικανικά μοτίβα χρησιμοποιήθηκαν για την ολοκλήρωση του κτιρίου. Ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Το Χρωματιστό Σπίτι (Colour House) προσφέρεται για διαμονή 4 ατόμων, αφού διαθέτει 2 διπλά κρεβάτια και μπάνιο. Τα ανοιχτά γυάλινα ανοίγματα σε ένα σύνολο οργανικών μορφών, με λεπτομέρειες από το Μεξικό και την Κολομβία, δίνουν σε αυτό το πολύχρωμο σπίτι μια ξεχωριστή, μαγευτική μοναδικότητα. Το εσωτερικό του σπιτιού συνδυάζει λεπτομέρεια διακόσμησης λατινοαμερικανικών χωρών με ένα φωτεινό και πολύχρωμο περιβάλλον. Όλα τα έπιπλα είναι χειροποίητα με φυσικά και ανακυκλωμένα υλικά. Ταυτόχρονα, πολύχρωμες ρίζες αγκαλιάζουν ολόκληρο το σπίτι, δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο.

Το Μπλε Σπίτι (Blue House) προσφέρεται για διαμονή 2 ατόμων και περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι και μπάνιο. Πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπές σπίτι που καλύπτεται με εντυπωσιακά πολύχρωμα ψηφιδωτά που μας φέρνουν σε επαφή με τον εξωτικό κόσμο του Μαρόκου και της Ινδίας. Αυτός ο νέος κόσμος του «Μπλε Σπιτιού», εμπνευσμένος από τα τιρκουάζ χρώματα του παγωνιού, ταξιδεύει τον επισκέπτη σε ένα αρμονικό ταξίδι.

Τα σπιτάκια αυτά διατίθενται προς ενοικίαση από το Airbnb.

ΚΟΣΤΟΣ: Οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ €56 και €170. Υπάρχει προσφορά για τις καθημερινές με πιο χαμηλή τιμή από ό,τι τα Σαββατοκύριακα.

ΙΝFO: τηλ. 97743042, Πύργος, επ. Λεμεσού. www.euphoriartland.com

 

Εναλλακτικός τουρισμός… στο χωριό!
Μπορεί οι περισσότεροι να αναζητούμε μια εξόρμηση στη θάλασσα αυτή την εποχή, όμως, καθώς το θερμόμετρο ανεβαίνει, η πραγματική ανάσα δροσιάς δεν βρίσκεται στην παραλία αλλά στο βουνό. Εξού κι εμείς σου προτείνουμε φέτος να κάνεις αγροτουρισμό! Πρόκειται για μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού που θα σε φέρει πιο κοντά στη φύση και τις παραδόσεις μας, στους ανθρώπους της κυπριακής γης και τα προϊόντα τους. Άσε που μερικά από τα πιο φιλόξενα μέρη για να μείνεις στην Κύπρο βρίσκονται στα χωριά. Μάλιστα, η Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού σού προτείνει πέραν των 100 παραδοσιακών καταλυμάτων και μικρών ξενοδοχείων για διαμονή, σε περισσότερα από 60 χωριά σε όλη την Κύπρο, ενώ παράλληλα σε βοηθά να ανακαλύψεις την ομορφιά του νησιού προτείνοντάς σου και διάφορες δραστηριότητες!
Επισκέψου την ιστοσελίδα www.agrotourism.com.cy και βρες τον δικό σου προορισμό. Επίσης, θα τους βρεις στο Facebook: agrotourism.cyprus και στο Ιnstagram: cyprusagrotourism.

 

*Το εν λόγω άρθρο όπως και άλλα πολλά ενδιαφέροντα περιλαμβάνεται στο περιοδικό «IN LOVE With Cyprus», μια πολυτελή έκδοση του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, 196 σελίδων, γεμάτη Κύπρο, η οποία κυκλοφορεί στα περίπτερα στην τιμή των €2. Γιατί είμαστε «IN LOVE With Cyprus» και το φωνάζουμε με κάθε ευκαιρία!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close