Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτοί αναλαμβάνουν τα ηνία στα Olympic Lagoon Resort και Amavi Hotel

Η Kanika Hotels Resorts διορίζει νέους Γενικούς Διευθυντές Ξενοδοχείων στα, Olympic Lagoon Resort και Amavi Hotel στην Πάφο

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2021

Ως ηγέτες στον ξενοδοχειακό κλάδο, η Kanika Hotels & Resorts πρωτοπορεί στη φιλοξενία για περισσότερα από 40 χρόνια. Το κλειδί για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι το γεγονός ότι η εταιρεία επενδύει στους ανθρώπους της, οι οποίοι αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της συνεχούς επιτυχίας της με μια αφοσιωμένη ομάδα ταλαντούχων ατόμων που καθορίζονται από επαγγελματισμό, καινοτομία, σεβασμό, ακεραιότητα και ομαδικότητα.

Έχοντας ως έμπνευση και καθοδήγηση τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει την ευκαιρία για ανάπτυξη σταδιοδρομίας στους ανθρώπους της και να ανταμείψει την ομάδα της για την εξαιρετική δουλειά, η Kanika Hotels & Resorts είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο κ. Βαλεντίν Όσολος διορίστηκε ως ο νέος Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Amavi και η κα. Έλενα Χατζηχαραλάμπους διορίστηκε ως η νέα Γενική Διευθύντρια του Olympic Lagoon Resort στην Πάφο.

Ο κ. Λουτσιάνο Σκέλτζα, Chief Operating Officer της Kanika Hotels & Resorts, δήλωσε ότι αυτοί οι νέοι διορισμοί είναι η απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στους ανθρώπους της. Συνέχισε λέγοντας ότι «Επενδύοντας στους ανθρώπους μας, σημαίνει ότι επενδύουμε στην ανάπτυξη και στην κατάρτισή τους. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε περισσότερες γυναίκες σε διευθυντικές θέσεις και να βοηθήσουμε τους ανθρώπους μας να αναπτυχθούν καθώς η ανάπτυξή τους είναι ενδεικτική της ανάπτυξής μας ως εταιρεία».

Κος Βαλεντίν Όσολος  
Ο κ. Βαλεντίν  Όσολος  έχει τεράστια εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας και έχει εργαστεί σε πολλά παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία και θέρετρα 5 αστέρων στη Δυτική & Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Καραϊβική. Ο κ. Όσολος προσχώρησε στην Kanika Hotels & Resorts το 2019 ως Γενικός Διευθυντής του Olympic Lagoon Resort στην Πάφο. Το Olympic Lagoon Resort στην Πάφο έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό ως το κορυφαίο πολυτελές all inclusive θέρετρο. Η προσθήκη του κ. Όσολος στην ομάδα έπαιξε έκτοτε βασικό ρόλο στη διατήρηση, ενίσχυση και αναβάθμιση του θέρετρου. Το όραμα, η αφοσίωση, η γνώση και η εμπειρία του έπαιξαν αναπόσπαστο ρόλο στο να ανεβάσει το Olympic Lagoon Resort στην Πάφο στο επόμενο επίπεδο της συνεχούς ανάπτυξής του.

Ο κ. Όσολος θα αναλάβει τη θέση του κ. Χάρη Στυλιανού με άμεση ισχύ. Η Kanika Hotels & Resorts θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Στυλιανού και να του ευχηθεί καλή τύχη στα μελλοντικά του σχέδια.
Μπορείτε να αποταθείτε στον κύριο Όσολος στο:
Τηλέφωνο: +357 26 522500
Email: v.osolos@amavihotel.com

Κα Έλενα Χατζηχαραλάμπους
Η κ. Έλενα Χατζηχαραλάμπους ξεκίνησε να εργάζεται στην Kanika Hotels & Resorts το 1998. Καθ’ 'όλη τη διάρκεια της πορείας της στην Kanika Hotels & Resorts, η κ. Χατζηχαραλάμπους κατείχε πολλές διευθυντικές θέσεις. Υπό την ηγεσία και την υποστήριξη του κ. Σκέλτζα και του κ. Όσολος, η κ. Χατζηχαραλάμπους ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Kanika Hotels & Resorts Development με μεγάλη επιτυχία, αποκτώντας Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας, το 2019. Η κ. Χατζηχαραλάμπους είναι πηγή γνώσης και εμπειριών και αντιπροσωπεύει την πίστη της Kanika Hotels & Resorts στην επένδυση στους δικούς της ανθρώπους και ταλέντα. Την συγχαίρουμε για την προαγωγή της και την ευχαριστούμε για την αφοσίωσή της όλα αυτά τα χρόνια.

Μπορείτε να αποταθείτε στην κυρία Χατζηχαραλάμπους στο:
Τηλέφωνο: +357 26 883300
Email: e.hadjicharalambous@kanikahotels.com
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close