Μουσική , Music News

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτήριων για τη συναυλία με τους Ρόκκο-Ασλανίδου

Το πιο ανατρεπτικό δίδυμο, έρχεται για δυο συναυλίες στο νησί μας

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2021

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου» δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν ζήσει και «χτίσει» τη ζωή τους με το συγκεκριμένο motto, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μία μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο μας, που διψά για live εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά.

Ο Στέλιος Ρόκκος κι η Μελίνα Ασλανίδου στις προσωπικές τους διαδρομές έχουν αποδείξει περίτρανα ότι «Ζουν τη ζωή τους» όπως εκείνοι την ορίζουν κάθε στιγμή. Είναι, από τη φύση τους, πρωταγωνιστές. Ανεξάρτητοι και δημιουργικοί που λειτουργούν από ψυχής.

Αυτό το καλοκαίρι, που όλοι θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην κανονικότητά μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν live εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, μεγάλες επιτυχίες τους δένουν, με τέτοιο τρόπο, για να βάλουν στο «μουσικό τους διάλογο» τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί κοντά τους στις συναυλίες.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες λοιπόν θα βρίσκονται στο νησί μας την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου σε Λεμεσό και Λάρνακα, αντίστοιχα.

>> 5/9 Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας
>> 6/9  Παττίχειο δημοτικό αμφιθέατρο Λάρνακας

Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com

Σχετικά

Ατζέντα
September 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close