Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2021
Η Cyprus Airways εγκαινιάζει νέο δρομολόγιο από το Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Heathrow στο Λονδίνο το οποίο αναμένεται να αρχίσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 σε καθημερινή βάση.
Η ανακοίνωση της αεροπορικής αναφέρει ότι «μέσω της ιστοσελίδας της, ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων, για το νέο δρομολόγιό της που συνδέει το αεροδρόμιο της Λάρνακας με το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου (Terminal 2)».
Προσθέτει ότι «οι πτήσεις προγραμματίζονται να ξεκινήσουν από τις 10 Σεπτεμβρίου 2021, με πρωινή αναχώρηση από τη Λάρνακα».
Συνιστάται όπως οι ενδιαφερόμενοι προχωρήσουν στην κράτηση του εισιτηρίου τους σύντομα «για να επωφεληθούν από τους ναύλους που ξεκινούν από €119 για τις πτήσεις από Λάρνακα προς Λονδίνο Heathrow, και από £92 για τις πτήσεις από Λονδίνο Heathrow προς Λάρνακα».
Ολοι όσοι κάνουν κράτηση έως τις 15 Σεπτεμβρίου για εισιτήρια κατηγορίας basic, θα μπορούν να προσθέσουν στο καλάθι τους μία αποσκευή 10 κιλών (checked luggage) με μόνο €5 και επιπλέον, η Cyprus Airways ανακοίνωσε μηδενικό τέλος για αλλαγή πτήσης στα εισιτήρια κατηγορίας basic, και σύμφωνα με τους όρους του ναύλου.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η Cyprus Airways εξαγοράστηκε από́ τον Ομιλο SJC που έχει έδρα τη Μάλτα και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την Αφρική́ και τη Μέση Ανατολή́ και δραστηριοποιείται σε διαφόρους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών πτήσεων με ελικόπτερο και τη συντήρηση ελικοπτέρων σε ειδικά́ υπόστεγα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας.
Σχετικά
Το νέο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Λάρνακας που θα γίνει talk of the town
Με 47 δωμάτια και σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο, το πλήρως ανακαινισμένο ibis Styles Larnaca Finikoudes Beach προσθέτει μια νέα επιλογή διαμονής στο κέντρο της πόλης.
Χειμώνας στην Ευρώπη: 10 προορισμοί που αξίζει να ανακαλύψετε
Η Ευρώπη διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προορισμών για να επισκεφθεί κανείς τον χειμώνα, είτε αναζητά χιονισμένες αποδράσεις, είτε παραθαλάσσιες διακοπές, είτε ιστορικές περιηγήσεις
Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό
Javokhir Sindarov: Η μεγάλη επιστροφή στο Cap St Georges Hotel & Resort
Η επιστροφή του Javokhir Sindarov στο Cap St Georges Hotel & Resort έχει ιδιαίτερο συμβολισμό.
National Geographic: Οι 5 κορυφαίοι προορισμοί για ταξίδια τον Νοέμβριο
Ταξίδια τον Νοέμβριο προτείνει το National Geographic, ξεχωρίζοντας πέντε προορισμούς για ήλιο αλλά και για χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα
Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ από 29 Νοεμβρίου: Παγοδρόμιο, συναυλίες, παραστάσεις, σόου -Αλλαγή χρόνου με Καπουτζίδη
Αν θα βρεθείς Αθήνα τις ημέρες των γιορτών το Σταύρος Νιάρχος προσφέρει πολύ όμορφες γιορτινές επιλογές
Travel Tuesday: H «Black Friday» για τα αεροπορικά εισιτήρια -Πότε είναι
Σχεδιάζετε ταξίδι στο εξωτερικό; Περιμένετε την «Black Friday» για τα αεροπορικά εισιτήρια, για να πετύχετε τις καλύτερες προσφορές και απίστευτα χαμηλές τιμές
Ryanair: Αποδράσεις από €24,99 για ταξίδια μέχρι τα Χριστούγεννα
Η προσφορά «Escape the everyday» αφορά ταξίδια από 1 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου 2026, με κρατήσεις μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Νέα διπλή παγκόσμια διάκριση για διάσημο Beach Resort της Κύπρου στα LUXE Global Awards 2026
Κατέκτησε δύο βραβεία Global Winner για την πολυτελή φιλοξενία και τη βιώσιμη ανάπτυξη
5 ευρωπαϊκοί προορισμοί για ένα εναλλακτικό γιορτινό ταξίδι
Ιδανικοί προορισμοί για τα Χριστούγεννα με μαγευτική ατμόσφαιρα, υπέροχο φαγητό και παραμυθένιο στολισμό
Μαράια Κάρεϊ: Η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου με το καθιερωμένο της βίντεο
«Ήρθε η ώρα!!!!», έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram τα ξημερώματα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Χάλογουιν
Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές τις επόμενες ημέρες
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς