Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2021
Η Toyota Κύπρου, στο πλαίσιο της διεθνούς ενέργειάς της, ως Παγκόσμιος Εταίρος Κινητικότητας των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, συμμετέχει συμβάλλοντας στην καλλιέργεια και την ενίσχυση της ολυμπιακής κουλτούρας, με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς, ο οποίος έχει χρηστεί ως ο επίσημός πρεσβευτής της για την εκστρατεία Start Your Impossible.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, η Toyota έκανε εφικτό το ακατόρθωτο μέσα από την καινοτομία και το πάθος, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς την έννοιά του. Έτσι η αμείωτη θέληση των αθλητών να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να κατακτήσουν τα όνειρά τους, που πολλές φορές φαντάζουν αδύνατα, παρέχει στην Toyota έμπνευση και ενδυνάμωση ώστε να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της, αφενός για τη δημιουργία ακόμα καλύτερων οχημάτων και αφετέρου για την ανάπτυξη λύσεων μετακίνησης που επιτρέπουν σε όλους να απολαμβάνουν τη ζωή και να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ακόμα καλύτερης βιώσιμης κοινωνίας ειρηνικής και χωρίς διακρίσεις.
H Toyota Κύπρου επέλεξε τον Μίλαν Τραΐκοβιτς γιατί ενσαρκώνει το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και τις αρχές των ιδανικών του ολυμπισμού, προωθώντας με τη στάση ζωής του το όραμα της Toyota να αναδείξει ότι με το πάθος και την επιμονή, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η πορεία του Μίλαν για την κορυφή και η ιστορία της ενασχόλησης του με τους αγώνες δρόμου μετ’ εμποδίων αποτελεί μια πηγή έμπνευσης και ελπίδας για την κοινωνία του αύριο.
Η εκστρατεία Start Your Impossible είναι μια προτροπή απέναντι σε όλον τον κόσμο και ταυτόχρονα μια ατομική προσωπική πρόκληση για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και να διεκδικηθεί το δικαίωμα στην ελευθερία της πραγματοποίησης στόχων και ονείρων που μονάχα φαινομενικά μπορεί να μοιάζουν ακατόρθωτα, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να γίνουν κατορθωτά με πείσμα, πάθος, επιμονή και ελευθερία κίνησης.
Κληθείς να σχολιάσει, ο κ. Δικράν Ουζουνιάν, CEO της Toyota Κύπρου ανέφερε: «Σε όλη την ιστορία της, η Toyota έκανε πάντοτε το αδύνατο δυνατό μέσω της καινοτομίας και του πάθους της, προκαλώντας συνεχώς τον ορισμό του αδύνατου. Σήμερα, η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται ξεκάθαρα σε μια δραστική περίοδο αλλαγής - και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Toyota παραμένει δεσμευμένη να κάνει ολοένα και καλύτερα αυτοκίνητα. Εξίσου σημαντική είναι και η ανάπτυξη λύσεων κινητικότητας προκειμένου να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τη ζωή τους, ενώ πάγιος στόχος μας αποτελεί μια καλύτερη κοινωνία, για τα επόμενα 100 χρόνια. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να ονειρευτούμε πέρα από τα συμβατικά οχήματα και να δημιουργήσουμε νέες μορφές κινητικότητας που ξεπερνούν τα όρια του σήμερα και επιλύουν τα προβλήματα του αύριο. Μοιραζόμαστε αυτό το όνειρο και το πνεύμα του Kaizen, και συγκεκριμένα της συνεχούς βελτίωσης των αθλητών των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων, οι οποίοι αμφισβητούν τα όριά τους καθημερινά. Ελπίζω ότι οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αγώνες θα δημιουργήσουν την ευκαιρία σε όλους τους συνεργάτες της Toyota Κύπρου να αμφισβητήσουν το αδύνατο και να αψηφούν τους περιορισμούς τους».
Κλείνοντας, πρόσθεσε ο κος Ουζουνιάν, «να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Πρωταθλητή Κύπρου & Ευρώπης και πρεσβευτή μας Μίλαν Τραΐκοβιτς αλλά και σε όλους τους αθλητές που εκπροσωπούν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.»
Δείτε το σχετικό βίντεο του Μίλαν Τραΐκοβιτς εδώ:
www.toyota.com.cy
https://www.facebook.com/toyotacyprus/
https://www.instagram.com/toyota.cyprus/
Σχετικά
13 καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη ιδανικοί για καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο
Από παραδεισένιες ακτές μέχρι κουλτουρέ πόλεις γεμάτες ζωντάνια, αυτοί είναι οι απόλυτοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για όσους θέλουν να ζήσουν το καλοκαίρι στο έπακρο
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2026
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές από ενδιαφερόμενους για παραχώρηση εστιατορίου και περιτέρων που θα στηθούν στο πλαίσιο της Γιορτής του Κρασιού
Εκατό χρόνια χωρίς τον Αντόνι Γκαουντί: Τρία λιγότερο γνωστά δημιουργήματά του που πρέπει να επισκεφθείτε
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Αντόνι Γκαουντί, τρία λιγότερο γνωστά έργα του αποκαλύπτουν τη διαδρομή προς τη Σαγράδα Φαμίλια
«I Will Find You»: 24 εκατομμύρια views σε 4 ημέρες – Το καλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς του Netflix για το 2026
Μια ιστορία για το πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε προκειμένου να σώσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Ryanair: Αλλάζει την πολιτική της για τις οικογένειες
Τέλος οι επιπλέον χρεώσεις για να κάθονται οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους
Μαρίνα Λεμεσού: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός που τα έχει όλα!
Έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά πολυτελή διαμονή, yachting, γαστρονομία, shopping, ψυχαγωγία και ευεξία, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία πάνω στη θάλασσα
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση
Η κεντρική πλατεία του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς θα φέρει πλέον το όνομα του Ανδρέα Μαυρομμάτη
Για την επίσημη ονοματοδοσία της πλατείας προγραμματίζεται ειδική εκδήλωση, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς.
Βουτιές, κοκτέιλ, φαγητό και party σε μία υπέροχη πισίνα με απαράμιλλη αισθητική
Δεν μένεις στο ξενοδοχείο; Τώρα μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία της πισίνας στο Aya Resort, με day pass από €20
Ψάχνεις τι να κάνεις τις επόμενες 6 Παρασκευές και Σάββατα; Η Lidl Κύπρου έχει την απάντηση
Τα Lidl Better Living Days ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη, μετατρέποντας 6 καταστήματα Lidl παγκύπρια σε καλοκαιρινούς σταθμούς ευεξίας, γεύσης, κίνησης και οικογενειακής εμπειρίας.
Κάτω Πύργος: η αυθεντική Κύπρος του καλοκαιριού που πρέπει να επισκεφτείς φέτος
Ένας παραθαλάσσιος προορισμός με όμορφες παραλίες, καλό φαγητό και ατμόσφαιρα παλιάς κυπριακής καλοκαιρινής απόδρασης
Ένα ταξίδι στις 22 ομορφότερες παραλίες του Πρωταρά που μαγεύουν κάθε επισκέπτη
Οι παραλίες με τα εξωτικά νερά που έχουν κάνει γνωστή την περιοχή σε όλο τον κόσμο