Μουσική

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται Κύπρο για ένα live

Μαζί του ο ταλαντούχοςΓιώργος Κακοσαίος

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2021

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας, όπως τα «Αχ Κορίτσι μου», «Αν είσαι η αγάπη», «Φίλε», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Καμιά δεν μοιάζει με σένα», «Το καλύτερο παιδί», «Σε έχω ανάγκη». Επίσης θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά τις ολοκαίνουργιες μεγάλες επιτυχίες «Περνάς Καλά» και «Μόνος μου» σε σύνθεση του καταξιωμένου Κύπριου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, λίγο πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.

Ο Γιάννης Πλούταρχος υπόσχεται μια βραδιά με έντονο συναίσθημα γεμάτη συγκινήσεις έτσι όπως μας έχει συνηθίσει για πάνω από 20 χρόνια που βρίσκεται στη δισκογραφία και στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και όχι μόνο.

Μαζί του επί σκηνής θα είναι και ο ανερχόμενος Γιώργος Κακοσαίος. Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ένα από τα έμφυτα και ανερχόμενα μουσικά ταλέντα. Έδειξε την αγάπη του για τη μουσική από μικρή ηλικία, παρακολουθώντας μαθήματα κιθάρας, πιάνου και φωνητικών. Έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική ως συνθέτης, γράφοντας τη μουσική του τραγουδιού του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου «Δε Μου Πάει η Μοναξιά», το οποίο περιλαμβάνεται στο πλατινένιο άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα». Το πρώτο του single ήταν το «Ψέμα», το οποίο ήρθε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά. Ελάτε να ζήσουμε μια μοναδική βραδιά γεμάτη συγκινήσεις με τον αγαπημένο μας ερμηνευτή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει συνεργαστεί με πλήθος συνθετών, τραγουδιστών και άξιων μουσικών και έχει εμπλουτίσει την ελληνική μουσική σκηνή με μεγάλες επιτυχίες από το χώρο της μπαλάντας, του ερωτικού και του λαϊκού τραγουδιού.

Έχει κυκλοφορήσει δίσκους που έγιναν πλατινένιοι, έχει δώσει πολλές και επιτυχημένες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και η κάθε του εμφάνιση συγκεντρώνει πλήθος κοινού.

>> Παρ 9 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας, Λεμεσός, 21.00. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close