Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Απόδραση στην καρδιά του Τροόδους με €39

Η πραγματική ανάσα δροσιάς δεν βρίσκεται στην παραλία, αλλά στο βουνό

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2021

Μπορεί οι περισσότεροι να αναζητούμε μια εξόρμηση στη θάλασσα αυτή την εποχή, όμως καθώς το θερμόμετρο ανεβαίνει η πραγματική ανάσα δροσιάς δεν βρίσκεται στην παραλία, αλλά στο βουνό. Με θερμοκρασίες τουλάχιστον 10° Κελσίου χαμηλότερες συγκριτικά με τα πεδινά, το Τρόοδος προσφέρεται αυτή την περίοδο για μια σύντονη απόδραση από την πόλη. 

Την περίοδο που διανύουμε η φύση βρίσκεται στα καλύτερά και καθώς οι καιρικές συνθήκες το ευνοούν, προσφέρεται για δραστηριότητες που δεν θα ήταν εφικτές σε άλλες εποχές του χρόνου. Όπως, για παράδειγμα, μια περιδιάβαση στο δάσος, ακολουθώντας ένα από τα πολλά σηματοδοτημένα μονοπάτια της φύσης, τα οποία ξεκινούν πέριξ της πλατείας Τροόδους (Περσεφόνη, Αταλάντη, Άρτεμις) ή μια βόλτα στους καταρράχτες του Τροόδους (Καληδόνια, Μιλλομέρης, Χαντάρα κ.α.). 
Μια βόλτα με το ποδήλατο, off ή on road στο Τρόοδος διαρκεί περισσότερο, αφού οι χαμηλότερες θερμοκρασίες την ευνοούν ενώ το δάσος σε προκαλεί να το εξερευνήσεις όλο και περισσότερο.

Ακόμα μια επίσκεψη στα οινοποιεία και στα ταβερνάκια που βρίσκονται στα χωριά της περιοχής, την περίοδο αυτή είναι διαφορετική καθώς η φύση βρίσκεται στα καλύτερά της δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό με έντονα χρώματα, που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής. 

Το Troodos Hotel στην πλατεία Τροόδους, μετέχει στο Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού και προσφέρει διαμονή από €39 / βράδυ, το δίκλινο δωμάτιο. Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό που φτιάχνεται με τοπικά προϊόντα, πολλά εκ των οποίων σπιτικά και άλλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από ντόπιους παραγωγούς.


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close