Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2021
Επειδή το καλοκαιράκι έφθασε δεν θα μπορούσαμε να μη σoυ προτείνουμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό χώρο στην Πάφο, για να πας να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον υπέροχο ήλιο του νησιού μας.
Στο Sandy beach bar στη Χλώρακα είναι ένα casual μαγαζί ιδανικό για άραγμα στις άνετες ξαπλώστρες, ποτό και βουτιές. Επιπλέον, εκεί έχεις την ευκαιρία να παίξεις βόλεϊ με την παρέα, να απολαύσεις ζωντανή μουσική, δροσερά ποτά, εάν θες μπορείς να κάνεις και ένα ντους για να δροσιστείς και το πιο σημαντικό είναι ότι σου παρέχει δωρεάν Wi-Fi.
Ετοιμάσου για βουτιές και χαλάρωση κάτω από τον καυτό ήλιο!
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τέταρτη, Κυριακή 10.00-21.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 08.00-21.00.

Λέμπα 8260, Πάφος
Σχετικά
Η Lidl Κύπρου λανσάρει το νέο πρόγραμμα "Lidl Points": Περισσότερη εξοικονόμηση και μέγιστη ευελιξία
Οι χρήστες μπορούν να συλλέγουν πολύτιμους πόντους με κάθε αγορά και να τους εξαργυρώνουν ξεχωριστά για ελκυστικές ανταμοιβές
Porsche Cyprus και Minthis: Ένα ξεχωριστό διήμερο ηλεκτροκίνησης, γκολφ και σύγχρονης πολυτέλειας
Με φόντο το φυσικό τοπίο και την πανοραμική θέα του Minthis, ο ενθουσιασμός της οδήγησης Porsche συνδυάστηκε με την ιδιαίτερη φιλοξενία του θέρετρου
Αίθριος ο καιρός με σκόνη στην ατμόσφαιρα – Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Cyprus Airways προσθέτει καθημερινές πτήσεις σε έναν πολύ δημοφιλή προορισμό
Το νέο δρομολόγιο ενισχύει το συνεχώς αναπτυσσόμενο διεθνές δίκτυο της, ενισχύοντας την στρατηγική της εταιρείας για επέκταση της συνδεσιμότητας με απευθείας πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.
H Ryanair εγκαταλείπει 13 ευρωπαϊκά αεροδρόμια και περικόπτει πτήσεις
Επενδύει 200 εκατ. δολάρια στο Ρίμινι
15 βραβεία για την Action Global Communications στα Carob Awards 2026 – Ξεχώρισε στις κατηγορίες PR & Digital
3 Χρυσά, 6 Αργυρά και 6 Χάλκινα βραβεία για τις δημιουργικές και αποτελεσματικές καμπάνιες της Action
Ryanair: Έρχεται η μεγαλύτερη αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στην ιστορία της
"Θα δούμε τη μεγαλύτερη αύξηση των αεροπορικών ναύλων στην ιστορία της Ευρώπης τους επόμενους 12 μήνες"
Πρώτες εικόνες από το Leonardo Boutique Hotel Venetian Nicosia που ανοίγει τις πόρτες του
Το νέο boutique ξενοδοχείο φέρνει τη σύγχρονη αισθητική και τη ξεχωριστή φιλοξενία της Leonardo Hotels στην καρδιά της κυπριακής πρωτεύουσας.
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω
Ποια Κυριακή γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω
Νίκολας Κέιτζ και Αντόνιο Μπαντέρας έρχονται στην πέμπτη σεζόν του «True Detective»
Η αστυνομική ανθολογία του HBO ετοιμάζει το επόμενο κεφάλαιό της με δύο μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, σε μια επιλογή που υπόσχεται να δώσει νέα δυναμική στη σειρά.
«ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ»: Δύο τρακαρίσματα και ένας Στάνκογλου φέρνουν τα πάνω κάτω
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η Έλενα Χαραλαμπούδη συναντούν τον Γιάννη Στάνκογλου, σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 22:30, στο ΣΙΓΜΑ.