Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2021
Απόψε θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision. Η Στεφανία Λυμπερακάκη που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι Last Dance διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό προκειμένου να διεκδικήσει το “εισιτήριο” για τον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου.
Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα ανέβει στη σκηνή φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μoβ διά χειρός Βρεττού Βρεττάκου. Ο σχεδιαστής σε συνέντευξή του στον OGAE Greece ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η Στεφανία είναι ένα υπέροχο, γλυκό νέο κορίτσι, με αυθορμητισμό, εκπέμπει μια φυσικότητα, απλότητα, χωρίς να προσποιηθεί, να προκαλέσει ή να αναδείξει κάτι άλλο.
Είναι ένα όμορφο, φυσικό κορίτσι που μπορεί να μεταμορφωθεί με πολύ έξυπνο τρόπο στην σκηνή χωρίς όμως να χάσει την προσωπικότητα της την φινέτσα της, την αριστοκρατικής της γοητεία… βλέπεις ένα όμορφο νεαρό κορίτσι, σχεδόν εύθραυστο που στο stage τελικά είναι απόλυτα πειθαρχημένη, επαγγελματίας και unbreakable….το ρούχο που εμπνεύστηκα εν τέλη για την Στεφανία έχει όλα αυτά μαζί, ένα δυνατό χρώμα που τρυπάει την οθόνη και ταιριάζει με τα χρώματα το δέρμα και τα μάτια της, εμπνευσμένο κυρίως από την Κ-pop κουλτούρα και έχει πολλά vides από την glam rock προσέγγιση των 80’s.
Έχει λάμψη, χιλιάδες κρυστάλλους που διακοσμούν το σώμα της και την μεταμορφώνουν σε μια glam diva μαθήτρια του θρυλικού Fame. Πανύψηλες μπότες και γάντια που δείχνουν έμφαση στα άκρα της και αναδεικνύουν έτσι κάθε λεπτομέρεια μουσικοχορευτική.
Η προσωπικότητα μια νέας φρέσκιας pop star που μπορεί να είναι ανεπιτήδευτα όμορφη, λαμπερή, με μια νεανική αθωότητα, φυσικότητα, απλότητα και εξευγενισμένη pure ομορφιά”.
Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα είναι η τέταρτη κατά σειρά που θα ανέβει στη σκηνή αμέσως μετά τη συμμετοχή της Τσεχίας.
Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων νικήτρια της φετινής Eurovision φαίνεται πως θα αναδειχθεί η Ιταλία με τους Maneskin το τραγούδι “Zitti e buoni”. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες στη δεύτερη θέση είναι η Γαλλία με το τραγούδι “Voilà” και στην τρίτη η Μάλτα με το “Je Me Casse”. Στην εντέκατη θέση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα με το “Last Dance” και στην όγδοη η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι “El Diablo”. Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος διαγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και πέρασε στον τελικό΄.

Σχετικά
Ακυρώνεται η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Κύπρο
Η επίμονη πνευμονία που ταλαιπωρεί τον δημοφιλή ερμηνευτή οδηγεί στην αναστολή του υπόλοιπου καλοκαιρινού του προγράμματος – Πώς θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια της συναυλίας της 4ης Σεπτεμβρίου
H συναυλία που θα "κλείσει" το 5ο Astromeritis Food Festival
Τα καθαρά έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν για φιλανθρωπικό και κοινωφελή σκοπό
Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος επιστρέφουν Κύπρο με το "Ακομπλεξ-Άριστα"
Μια συναυλία που ξεκίνησε ως μια αυθόρμητη μουσική συνάντηση και εξελίχθηκε σε ένα από τα live που συζητήθηκαν περισσότερο, έρχεται για δύο υπέροχες βραδιές σε Λεμεσό και Πάφο
AΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 30: Μια νύχτα, μια ιστορία, ένας σκοπός
Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30 χρόνια μιας σπουδαίας πορείας με μια μεγάλη επετειακή συναυλία στην Κύπρο, με δωρεάν είσοδο
Για το Φεστιβάλ «Αμαθούσια» θα πάμε και φέτος στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς Αμαθούντας
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην κλασική μουσική και υπόσχεται μια βραδιά υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής με τη συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών
Ο Νίκος Απέργης επιστρέφει στη Λεμεσό για ένα μεγάλο live
Ο δημοφιλής ερμηνευτής ανεβαίνει στη σκηνή του Theama Venue με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του
Ο Βασίλης Λέκκας και η Βιολέτα Ίκαρη τραγουδούν κάτω από την πανσέληνο στο Φαράγγι της Κακκαρίστρας
Το «Φεγγάρι στο Κοχύλι» επιστρέφει με αγαπημένες μπαλάντες και ελεύθερη είσοδο
Ο Χρήστος Δάντης τραγουδά στη μεγάλη γιορτή της Χλώρακας
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στην πλατεία του χωριού, στο πλαίσιο του Chlorakas Festival
Μόλις ανακοινώθηκε ο καλλιτέχνης που θα μας διασκεδάσει στο Astromeritis Food Festival!
Το Συσκευαστήριο Αστρομερίτη θα γίνει και φέτος το place to be
Η Έμιλυ Χαραλάμπους τραγουδά δίπλα στη θάλασσα στο Kalifi
Μια καλοκαιρινή βραδιά με αγαπημένες μελωδίες και τον Βασίλη Ευσταθίου στα πλήκτρα
«Στο Φως του Φεγγαριού»: Μουσική και ποίηση κάτω από την πανσέληνο
Η Μαρία Ανδρέου και το Cyprus Guitar Trio παρουσιάζουν μια ατμοσφαιρική μουσικοποιητική παράσταση σε τρεις κοινότητες της Κύπρου
ONE × Κωνσταντίνος Χριστοφόρου × DJ Κοτσώνης σε ένα δυνατό live στο χωριό
Το GREEK LOVER ετοιμάζει ένα από τα πιο δυνατά live στο χωριό και εμείς δεν το χάνουμε με τίποτα