Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε με τη Celestyal Cruises στο Ειδυλλιακό Αιγαίο

Αφέσου ξανά στη μαγεία του απέραντου γαλάζιου αυτό το καλοκαίρι με εικόνες «Ειδυλλιακού Αιγαίου»

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2021

Κλείνεις τα μάτια και φέρνεις στη μνήμη σου εικόνες ξεγνοιασιάς, καλοκαιρινές διακοπές, τη μυρωδιά της θάλασσας, τις ηλιόλουστες ακτές, τις ανέμελες βόλτες στα στενά σοκάκια των κυκλαδίτικων και όχι μόνο νησιών. Αναζητάς γεύση ελληνικού καλοκαιριού. Μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους, σίγουρα οι φετινές μας καλοκαιρινές διακοπές αξίζουν να είναι πάνω από όλα…ειδυλλιακές! Και για αυτό, η Celestyal Cruises φροντίζει οι καλοκαιρινές μας διακοπές να ξεκινήσουν πριν ακόμη φτάσουμε στον προορισμό μας...

Καθώς η έναρξη της τουριστικής περιόδου πλησιάζει και ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία, η Celestyal Cruises, ετοίμασε για εμάς τις ιδανικότερες  επιλογές για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, που συνδυάζουν την ασφάλεια και την άνεση της διαμονής σε κρουαζιερόπλοιο, με μοναδικές επισκέψεις στα νησιά του Αιγαίου. Oι κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο», 3, 4 ή 7 διανυκτερεύσεων, υπόσχονται να μας προφέρουν μια ξεχωριστή και ολιστική ταξιδιωτική εμπειρία, με ασφάλεια και ενισχυμένα πρωτόκολλα υγιεινής.

Οι προορισμοί του «Ειδυλλιακού Αιγαίου», μας δίνουν την ευκαιρία να γευτούμε την πλούσια ιστορία, τον συναρπαστικό πολιτισμό και τη γευστική κουζίνα των ηλιόλουστων Ελληνικών νησιών. Οι τοπικές γεύσεις, η ενέργεια που ξεχειλίζει από παντού, τα αμέτρητα τοπία προς εξερεύνηση… είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που θα μας κάνουν και πάλι να ερωτευτούμε και να «ζήσουμε ξανά» τη μαγεία που μόνο το Αιγαίο μπορεί να μας προσφέρει. 

Είτε επιλέξουμε την «Κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων Ειδυλλιακό Αιγαίο», είτε την «Κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων Ειδυλλιακό Αιγαίο» ή ακόμα και αν θέλουμε να συνεχίσει το ταξίδι μας επιλέγοντας την «Κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων Ειδυλλιακό Αιγαίο», έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να  ταξιδέψουμε σε μια ρομαντική και ξεκούραστη απόδραση προς τις ηλιόλουστες ακτές, τα ψαροχώρια και τα εμβληματικά αρχαιολογικά τοπία. Με διανυκτερεύσεις στα εντυπωσιακά και πολύβουα νησιά του Αιγαίου, μπορούμε να εξερευνήσουμε τα κρυμμένα μυστικά τους και κάπου ανάμεσα στις αμμουδιές, το απέραντο γαλάζιο και τον ήλιο, να νιώσουμε ξανά το αίσθημα της ελευθερίας και γαλήνης που τόσο μας έχει λείψει! 

Το ειδυλλιακό ταξίδι μας ξεκινά από την κοσμοπολίτικη Αθήνα, μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε την πόλη και την ατμόσφαιρα του λιμανιού, περιμένοντας να επιβιβαστούμε προς τη συναρπαστική περιπέτεια. Πρώτος σταθμός η αρχαία Έφεσος, με επίσκεψη στον μοναδικό αρχαιολογικό χώρο σε μία εκδρομή που προσφέρεται δωρεάν, ενώ στη συνέχεια  θα έχουμε το χρόνο να εξερευνήσουμε το γνωστό παζάρι με τους πολύχρωμους πάγκους και τα καταστήματα που πουλάνε σουβενίρ, μετάξι, δερμάτινα προϊόντα, χαλιά και κοσμήματα. Επόμενος σταθμός, το γραφικό νησί της Ρόδου, που φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες του, τις μεγαλοπρεπείς οχυρώσεις και τον καλό καιρό ολόχρονα. Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε μια επίσκεψη στην Ακρόπολη της Λίνδου, που αποτελεί το στολίδι του νησιού και βρίσκεται κτισμένη σε απότομο βράχο ύψους 116 μέτρων… ένας αληθινός εξώστης με θέα στο πέλαγος.

Το μαγευτικό ταξίδι θα συνεχιστεί στο «νησί των ηφαιστείων», στη γοητευτική Σαντορίνη, εκεί όπου το σκηνικό συνδυάζει  την παράδοση των ασβεστωμένων σπιτιών με τους μπλε τρούλους, μαζί με το απέραντο γοητευτικό μπλε της θάλασσας. Μπορούμε να περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια του νησιού, και το απόγευμα να κατευθυνθούμε προς την Οία, εκεί όπου μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο. 

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει στο Λαύριο, γνωστό από την αρχαία ιστορία για την εξόρυξη ασημιού, και αργότερα ως κέντρο βιομηχανικής παραγωγής. Στο Λαύριο μας δίνεται η δυνατότητα να αποβιβαστούμε, ολοκληρώνοντας έτσι την «Κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων Ειδυλλιακό Αιγαίο», ενώ παράλληλα επιτρέπει σε νέους ταξιδιώτες που επέλεξαν την «Κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων Ειδυλλιακό Αιγαίο» να επιβιβαστούν για να ξεκινήσουν το σύντομο αλλά μαγικό τους ταξίδι, παρέα με τους επιβάτες που επέλεξαν την «Κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων Ειδυλλιακό Αιγαίο», απολαμβάνοντας το σύνολο των σταθμών του δρομολογίου. 

Η διανυκτέρευση  που ακολουθεί στη Μύκονο, θα μας δώσει της ευκαιρία να ανακαλύψουμε το πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας και να χαλαρώσουμε με ένα δροσερό κοκτέιλ σ’ ένα από τα αμέτρητα μπαράκια ή να πάρουμε μια ‘γεύση’ από τη νυχτερινή ζωή του νησιού. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να απολαύσουμε τις γαστρονομικές λιχουδιές ή να επισκεφθούμε το ιερό νησί της Δήλου με καραβάκι. 

Το ταξίδι συνεχίζει στη μαγευτική Μήλο, όπου θα έχουμε στη διάθεσή μας μια ολόκληρη μέρα για να εξερευνήσουμε τους εντυπωσιακούς βραχώδεις, σχηματισμούς που αναδύονται από τα κρυστάλλινα νερά και συνθέτουν μια καταπληκτική ακτογραμμή. Ακολουθώντας τον τοπικό ξεναγό θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε και τα ανακαλύψουμε πολλά όμορφα σημεία και γοητευτικά ψαροχώρια.

Επόμενη στάση, η μαγευτική παραθαλάσσια πόλη του Αγίου Νικολάου, πρωτεύουσα του Λασιθίου, που έχει πάρει το όνομα της από την Έλληνα προστάτη των ναυτικών και κοιτάει τον φαρδύ κόλπο του Μιραμπέλου. Ένα από τα αξιοθέατα της πόλης αποτελεί η λίμνη Βουλισμένη, εκεί όπου λέγεται ότι πλενόταν η θεά Αθηνά και συνδέεται με τη θάλασσα.  

Η μοναδική εμπειρία τελειώνει με επιστροφή στην Αθήνα, εκεί που μπορούμε να ανακαλύψεις την καρδία της Αρχαίας Ελλάδας με επίσκεψη στα πολλά αρχαιολογικά αξιοθέατα, όπως η Ακρόπολη.  

Η εμπειρία όμως που προσφέρει η Celestyal Cruises δεν περιορίζεται μόνο στα κοσμοπολίτικα νησιά και τα μαγικά ηλιοβασιλέματα. Ο «Celestyal τρόπος διακοπών», μας προσφέρει μια ολοκληρωμένη all-inclusive απόλυτη εμπειρία, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτα! Τα value-for-money πακέτα διακοπών συμπεριλαμβάνουν διατροφή και απεριόριστο ποτό στο πλοίο, ψυχαγωγία, επιλογή εκδρομών, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα. 

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την ασφάλεια μας, αφού η Celestyal Cruises έχει φροντίσει και για αυτό. Κύρια προτεραιότητα της εταιρείας, αποτελεί η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς, η προστασία του περιβάλλοντος, η υγεία και η ασφάλεια  των επιβατών, του πληρώματος και των τοπικών κοινωνιών που επισκέπτεται. Επιπλέον, τα πρωτόκολλά που εφαρμόζονται στη συνολική εμπειρία της κρουαζιέρας, έχουν επικαιροποιηθεί από κορυφαίους επιστήμονες, εμπειρογνώμονες ιατρούς, ευρωπαϊκές και ελληνικές υγειονομικές Αρχές. Τα μέτρα Ασφάλειας και Υγιεινής αξιολογούνται διαρκώς και αναπροσαρμόζονται βάσει των τρεχουσών εξελίξεων στην πορεία της πανδημίας στην Ευρώπη και της λήψης νέων μέτρων πρόληψης, θεραπείας και περιορισμού του ιού.

Σε αυτό το ταξίδι, αφήστε τις αισθήσεις σας να σας ταξιδέψουν, μοιραστείτε αξέχαστες, ξέγνοιαστες εμπειρίες κάτω από τον λαμπερό ελληνικό ήλιο και νιώστε ξανά ο εαυτός σας! 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, για όλες τις διαδρομές, επισκεφθείτε τους πιο κάτω συνδέσμους:

•    Κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων Ειδυλλιακό Αιγαίο
•    Κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων Ειδυλλιακό Αιγαίο
•    Κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων Ειδυλλιακό Αιγαίο

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close