Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε τη vegan εκδοχή της πιο νόστιμης ναπολιτάνικης πίτσας και τη vegan pasta που θα σε ξετρελάνει

Δοκίμασε τo ολοκαίνουριο vegan menuαπό το μαγαζί με τις προκλητικά νόστιμες γεύσεις…

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2021

Πίτσα! Ποιος δεν την αγαπά, ποιος δεν τη λιγουρεύεται; Ένα από τα κλασικά κι αγαπημένα φαγητά για μικρούς και μεγάλους… την οποία αναζητούμε συνεχώς και τη δοκιμάζουμε σε όλες της τις εκδοχές, μετατρέποντας την απόλαυσή της σε ιεροτελεστία. 

Πίτσα με ιταλικό ταμπεραμέντο
Στο μικρό μαγαζί της Λευκωσίας, το οποίο εξυπηρετεί μόνο take away και delivery παραγγελίες, θα βρεις πεντανόστιμη πίτσα και φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά της αγοράς. 

Ο λόγος για το ιταλικό Quattrino, ένα μαγαζί που έχει διατηρήσει την απλότητά του, εδώ και 5 χρόνια, στηριζόμενο στις αυθεντικές ιταλικές συνταγές, στην καλή γεύση και την υγιεινή διατροφή, ενώ παράλληλα βοηθά στο έργο του TELETHON, στο οποίο προσφέρει το 5% από το συνολικό ποσό κάθε παραγγελίας που θα κάνεις από την ιστοσελίδα του, quattrinoitaliano.com.

Νέο, ολοκαίνουριο vegan μενού!
Στο μενού του Quattrino θα βρεις πίτσα για κάθε γούστο και κάθε ουρανίσκο… θα βρεις και ολόφρεσκα ζυμαρικά, που θα σε ταξιδέψουν σε Ιταλία μεριά, θα βρεις όμως και vegan menu, ιδανικό για όσους ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής! 

Φιλοδοξία των ανθρώπων του, άλλωστε, είναι να παρουσιάσουν τις ιταλικές γεύσεις αλλιώς, όχι μόνο μέσα από υλικά ανώτερης ποιότητας αλλά κυρίως μέσα από μία διαφορετική προσέγγιση, εξίσου νόστιμη, πολύ ελαφριά και ακόμα πιο υγιεινή.

Εξ ου λοιπόν και σου προτείνουν να δοκιμάσεις vegan pizza σε διαφορετικές εκδοχές, vegan calzone που θα σε εντυπωσιάσει και vegan pasta που θα σε κάνει να παραμιλάς από ενθουσιασμό! Όλα φτιαγμένα με τα καλύτερα προϊόντα, και χωρίς καθόλου τυρί.

Πεντανόστιμη, απόλυτα υγιεινή πίτσα με σούπερ ζύμη
Εδώ λοιπόν, θα βρεις και θα απολαύσεις τη vegan εκδοχή της πιο νόστιμης ναπολιτάνικης πίτσας, φτιαγμένης με τα πιο αγνά και υγιεινά υλικά. Υλικά που προέκυψαν μετά από πολλή μελέτη, έρευνα και αναζήτηση στην αγορά. Προϊόντα που δεν έχουν υποστεί καθόλου επεξεργασία, και λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας. 

Αν λοιπόν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πραγματικά εξαιρετικό τότε πρέπει οπωσδήποτε να παραγγείλεις τη Rosso Pizza (χωρίς καθόλου νηστήσιμο τυρί). Τα υπόλοιπα άφησέ τα στους ειδικούς! Εναλλακτικά, παράγγειλε την Pizza Rosso Bococcini, φτιαγμένη με Plant based meatball, με σος από ξηρούς καρπούς, ρόκα και ντοματίνια. H Pizza Marinara συμπληρώνει επίσης το πολύ ενδιαφέρον vegan μενού.

Οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις όμως, το πεντανόστιμο Vegan Calzone Napolitano, γεμιστό με Plant Based Pate, φρέσκο βασιλικό και sauce ντομάτας, ειδικά αν θέλεις να πάρεις πολύτιμες πρωτεΐνες!

Όσο για τις vegan pasta... έχουν πλούσια υφή, είναι πραγματικά πεντανόστιμες και υγιεινές. Επίλεξε ανάμεσα σε Vegan Napoletana, Vegan Bolognese (με φυτικό κιμά, μαριναρισμένο σε βότανα και κόκκινο κρασί και σάλτσα ντομάτας), Spaghetti vegan meatballs (με plant based κεφτεδάκι και σάλτσα Napolitano), Vegan Pesto Pasta και Vegan Arrabiatta Pasta. Όλες φτιαγμένες με πολύ προσοχή και φυτικά συστατικά! 

Στην κουζίνα, άλλωστε, για να δημιουργηθούν πιάτα που θα σε κάνουν να θέλεις να τα δοκιμάσεις ξανά και ξανά, πρέπει να βάλεις μεράκι, να πειραματιστείς και να προσφέρεις αγάπη. Και οι άνθρωποι του Quattrino αυτό ακριβώς κάνουν! 

Και το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να τα δοκιμάσεις είτε ακολουθείς τον vegan τρόπο ζωής είτε απλά θέλεις κάτι πιο υγιεινό και ελαφρύ! 

(77 77 62 77) Αθαλάσσας 76Ε, Στρόβολος, Λευκωσία.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 19.00-22.30 & Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 19.00-23.00. 
Online παραγγελίες στο www.quattrinoitaliano.com
Facebookquattrinoitaliano
InstagramQuattrinocy 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close