News , Guide

Μαθητές Γυμνασίου χόρεψαν ταυτόχρονα ζεϊμπέκικο, δίνοντας μηνύματα αισιοδοξίας (βίντεο)

Όταν τα συναισθήματα γίνονται ένα με το χορό… το αποτέλεσμα είναι αυτό!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2021

Μαθητές του Γυμνασίου Θεοσκέπαστης, βρήκαν ένα όμορφο τρόπο για να στείλουν ένα αισιόδοξο μήνυμα την περασμένη Τρίτη, ενόψει και των δύσκολων ημερών που διανύει η χώρας μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

 

Πρόκειται για μία αυθόρμητη κίνηση, όπου μαθητές, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Σταύρου Αγαθοκλέους, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, χόρεψαν στο γήπεδο του σχολείου «Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».  Έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι πέραν από τη μιζέρια και τα αρνητικά των τελευταίων μηνών, υπάρχει και η θετική προσέγγιση της ζωής.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η διευθύντρια του σχολείου Παναγίας Θεοσκέπαστης, Κωνσταντίνα Ευθυβούλο, ανέφερε πως όραμα τους είναι να δημιουργήσουν ένα δημοκρατικό σχολείο που να καλλιεργεί την ελεύθερη έκφραση, την κριτική σκέψη, την δημιουργικότητα, την ευγένεια, την αγάπη για το περιβάλλον, τις παραδοσιακές μας αξίες και τον σεβασμό στην ιδιαιτερότητα.

 

Ο χορός μας κρατάει δυνατούς, υγιείς και χαρούμενους! Από την επίσκεψη μου σήμερα στο Γυμνάσιο Παναγίας Θεοσκέπαστης Εν...

Δημοσιεύτηκε από Andri Michaelidou Agisilaou στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

 

Με τη σειρά του, ο καθηγητής Σταύρος Αγαθοκλέους ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ό,τι κάμνεις πρέπει να το αγαπάς και να το υποστηρίζεις».

 

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΟΥ (ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑΣ) ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ. ΟΤΙ ΚΑΜΝΕΙΣ...

Δημοσιεύτηκε από Σταυρος Αγαθοκλεους στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close