Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2021
Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία ξεχώρισαν και ακούστηκαν περισσότερο μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο, την εβδομάδα που μόλις μας πέρασε!
Στην πρώτη θέση βρίσκουμε αυτήν την εβδομάδα τη Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική της πορεία με μία συνεργασία κορυφής: ενώνει τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Νίκο Μωραΐτη και μας παρουσιάζουν το «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή». Με τη μοναδική και χαρακτηριστική χροιά της, η καταξιωμένη και επιτυχημένη καλλιτέχνιδα ερμηνεύει ένα δυναμικό και ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό μέσα από την πρώτη ραδιοφωνική του μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες.
«Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», σε μουσική Energeeκαι στίχους Ηλία Φιλίππου, κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2004, στο δισκογραφικό ντεμπούτο του Θοδωρή Φέρρη, το «01». Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το τραγούδι ξεχώρισε.... και, έκτοτε, παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού. Το 2019 ήρθε ξανά στο προσκήνιο, μέσα από μία εμπνευσμένη διασκευή που επιμελήθηκε η Ράνια Κωστάκη.
Ένα γνήσιο τραγούδι. Ένα τραγούδι από αυτά που "φωνάζουν" Νατάσα Θεοδωρίδου από μακριά. Ένας ακόμα ύμνος της καψούρας και όπως λέει η ίδια η Νατάσα στις ζωντανές εμφανίσεις της: ”Πάμε να πονέσουμε παιδιά”. Πρόκειται για μια δυναμική ερωτική μπαλάντα με πόνο που μόνο η Νατάσα μπορεί και στιγματίζει εδώ και δυο δεκαετίες με την φωνή της. Ο τίτλος του ‘Για Μένα‘.
Ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Μπάσης μας ζητούν «Ένα Λεπτό», μέσα από μία ξεχωριστή μουσική σύμπραξη – έκπληξη, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records! Το «Ένα Λεπτό» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη, του πιο καταξιωμένου στιχουργού της γενιάς του, και μουσική του ταλαντούχου νέου συνθέτη Νικόλα Μαυρέση, συνδυάζει τις μοναδικές ερμηνείες των Χρήστου Μάστορα και Δημήτρη Μπάση σε ένα εκπληκτικό τραγούδι, το οποίο συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος και γυρίστηκε στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών.
Ο πολυτάλαντος frontman του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος MΕΛISSES και ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής κλέβουν για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, αποτυπώνοντας δισκογραφικά τη δυνατή μουσική τους χημεία.
Το remix του «What Love Got to Do With It» από την Τίνα Τέρνερ και τον Kygo που πρωτοκυκλοφόρησε το 1984, καταλαμβάνει αυτήν την εβδομάδα την πέμπτη θέση στο playlist του Ράδιο Πρώτο. Η νέα απόδοση dancefloor-ready έρχεται επίσης με ένα νέο visual. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την Τίνα Τέρνερ, η οποία είναι ένας μύθος με τον οποίο μεγάλωσα ακούγοντας τα τραγούδια της», δήλωσε ο Kygo. «"Το What Love Got To Do With It" είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών, και είναι μία ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου, η ευκαιρία που μου δόθηκε να το ξανασχεδιάσω».
Σχετικά
Ακυρώνεται η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Κύπρο
Η επίμονη πνευμονία που ταλαιπωρεί τον δημοφιλή ερμηνευτή οδηγεί στην αναστολή του υπόλοιπου καλοκαιρινού του προγράμματος – Πώς θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια της συναυλίας της 4ης Σεπτεμβρίου
H συναυλία που θα "κλείσει" το 5ο Astromeritis Food Festival
Τα καθαρά έσοδα του φεστιβάλ θα διατεθούν για φιλανθρωπικό και κοινωφελή σκοπό
Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος επιστρέφουν Κύπρο με το "Ακομπλεξ-Άριστα"
Μια συναυλία που ξεκίνησε ως μια αυθόρμητη μουσική συνάντηση και εξελίχθηκε σε ένα από τα live που συζητήθηκαν περισσότερο, έρχεται για δύο υπέροχες βραδιές σε Λεμεσό και Πάφο
AΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 30: Μια νύχτα, μια ιστορία, ένας σκοπός
Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30 χρόνια μιας σπουδαίας πορείας με μια μεγάλη επετειακή συναυλία στην Κύπρο, με δωρεάν είσοδο
Για το Φεστιβάλ «Αμαθούσια» θα πάμε και φέτος στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς Αμαθούντας
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην κλασική μουσική και υπόσχεται μια βραδιά υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής με τη συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων καλλιτεχνών
Ο Νίκος Απέργης επιστρέφει στη Λεμεσό για ένα μεγάλο live
Ο δημοφιλής ερμηνευτής ανεβαίνει στη σκηνή του Theama Venue με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του
Ο Βασίλης Λέκκας και η Βιολέτα Ίκαρη τραγουδούν κάτω από την πανσέληνο στο Φαράγγι της Κακκαρίστρας
Το «Φεγγάρι στο Κοχύλι» επιστρέφει με αγαπημένες μπαλάντες και ελεύθερη είσοδο
Ο Χρήστος Δάντης τραγουδά στη μεγάλη γιορτή της Χλώρακας
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στην πλατεία του χωριού, στο πλαίσιο του Chlorakas Festival
Μόλις ανακοινώθηκε ο καλλιτέχνης που θα μας διασκεδάσει στο Astromeritis Food Festival!
Το Συσκευαστήριο Αστρομερίτη θα γίνει και φέτος το place to be
Η Έμιλυ Χαραλάμπους τραγουδά δίπλα στη θάλασσα στο Kalifi
Μια καλοκαιρινή βραδιά με αγαπημένες μελωδίες και τον Βασίλη Ευσταθίου στα πλήκτρα
«Στο Φως του Φεγγαριού»: Μουσική και ποίηση κάτω από την πανσέληνο
Η Μαρία Ανδρέου και το Cyprus Guitar Trio παρουσιάζουν μια ατμοσφαιρική μουσικοποιητική παράσταση σε τρεις κοινότητες της Κύπρου
ONE × Κωνσταντίνος Χριστοφόρου × DJ Κοτσώνης σε ένα δυνατό live στο χωριό
Το GREEK LOVER ετοιμάζει ένα από τα πιο δυνατά live στο χωριό και εμείς δεν το χάνουμε με τίποτα