Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2021
Σε διάσκεψη Τύπου στην οποία παρουσιάστηκε το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας για το καλοκαίρι, αναφέρθηκε ότι η εταιρεία αυξάνει τα δρομολόγια της σε 34, και 106 πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτοντας πέντε νέους προορισμούς.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου η εταιρεία αναφέρει ότι σήμερα, 31 Μαρτίου ανακοίνωσε το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα που δημιούργησε ποτέ για την Κύπρο με συνολικά 34 δρομολόγια. Ανάμεσα σε άλλα συμπεριλαμβάνονται 5 νέα δρομολόγια από και προς Μπάρι, Μπολόνια, Κέρκυρα, Ρόδο (ξεκινάει τον Ιούλιο) & Τρεβίζο (ξεκινάει τον Ιούνιο) τα οποία θα δώσουν ώθηση τόσο την επιβατική κίνηση όσο και στον τουρισμό καθώς το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται και η Ευρώπη ανοίγει έγκαιρα για την καλοκαιρινή σεζόν.
Το πρόγραμμα της Ryanair’s για το Καλοκαίρι 21 περιλαμβάνει:
• 34 δρομολόγια
• 5 νέα δρομολόγια από Πάφο προς Μπάρι, Κέρκυρα, Ρόδο, Τρεβίζο (όλα με 2 πτήσεις τη βδομάδα) και Μπολόνια (με 1 πτήση την βδομάδα)
• 106 πτήσεις τη βδομάδα
Οι Κύπριοι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με ακόμα πιο χαμηλά ναύλα ενώ έχουν την επιλογή να επωφεληθούν από το μηδενικό τέλος σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων τους, αναφέρει η εταιρεία.
Η Ryanair διαθέτει θέσεις με ναύλα από €19.99 για ταξίδια μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2021, με τις κρατήσεις να πρέπει να γίνουν μέχρι τα μεσάνυχτα στις 2 Απριλίου, μέσω του Ryanair.com.

Ο Διευθυντής Marketing & Digital της Ryanair, Dara Brady, είπε: “Καθώς το πρόγραμμα εμβολιασμού θα συνεχιστεί τους επόμενους μήνες, το πτητικό πρόγραμμα αναμένεται να αυξηθεί το καλοκαίρι και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα που φτιάξαμε ποτέ για την Κύπρο με 34 συνολικά δρομολόγια, και νέους προορισμούς το Μπάρι, την Μπολόνια, την Κέρκυρα, τη Ρόδο και το Τρεβίζο στη Βενετία.
Οι Κύπριοι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές αποδράσεις τους με ασφάλεια, γνωρίζοντας πως εάν τα σχέδια τους αλλάξουν, μπορούν να μετακινήσουν την ημερομηνία του ταξιδιού τους έως 2 φορές χωρίς κάποια χρέωση, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021.
Για να γιορτάσουμε, διαθέτουμε θέσεις προς πώληση από την Κύπρο από μόλις 19,99€ για ταξίδια έως το τέλος Οκτωβρίου 2021, οι οποίες είναι διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 2 Απριλίου. Δεδομένου ότι αυτές οι χαμηλές τιμές εξαφανίζονται γρήγορα, οι επιβάτες πρέπει να επισκεφτούν το www.ryanair.com έγκαιρα έτσι ώστε μην χάσουν αυτή την ευκαιρία."
Ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου, Σάββας Περδίος δήλωσε:"Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση χαιρετούμε την ενίσχυση της σχέσης της αεροπορικής εταιρείας Ryanair με την Κύπρο, με την προσθήκη νέων δρομολογίων, σε συνάρτηση πάντοτε με την Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2030. Ευχαριστούμε θερμά την Ryanair για τη συνεχή στήριξη, και προσβλέπουμε σε ακόμη στενότερη συνεργασία στο μέλλον".
Η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη δήλωσε: “Χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι η Ryanair επαναλειτουργεί τη βάση της στο αεροδρόμιο της Πάφου και ανυπομονούμε για την επανεκκίνηση της. Η ανακοίνωση της αερογραμμής για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του ’21 και η προσθήκη 5 νέων δρομολογίων θα ενισχύσουν τόσο την επαρχία της Πάφου όσο και την Κύπρο γενικότερα. Το πρόγραμμα για το φετινό καλοκαίρι προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών για τους Κύπριους που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό αλλά και για τους τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν το νησί μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι μέσω μιας γόνιμης συνεργασίας, η επέκταση της Ryanair στην Κύπρο θα συνεχιστεί, με σημαντικό όφελος για την τουριστική βιομηχανία και την οικονομία της χώρας."
Σχετικά
13 καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη ιδανικοί για καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο
Από παραδεισένιες ακτές μέχρι κουλτουρέ πόλεις γεμάτες ζωντάνια, αυτοί είναι οι απόλυτοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για όσους θέλουν να ζήσουν το καλοκαίρι στο έπακρο
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2026
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές από ενδιαφερόμενους για παραχώρηση εστιατορίου και περιτέρων που θα στηθούν στο πλαίσιο της Γιορτής του Κρασιού
Εκατό χρόνια χωρίς τον Αντόνι Γκαουντί: Τρία λιγότερο γνωστά δημιουργήματά του που πρέπει να επισκεφθείτε
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Αντόνι Γκαουντί, τρία λιγότερο γνωστά έργα του αποκαλύπτουν τη διαδρομή προς τη Σαγράδα Φαμίλια
«I Will Find You»: 24 εκατομμύρια views σε 4 ημέρες – Το καλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς του Netflix για το 2026
Μια ιστορία για το πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε προκειμένου να σώσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Ryanair: Αλλάζει την πολιτική της για τις οικογένειες
Τέλος οι επιπλέον χρεώσεις για να κάθονται οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους
Μαρίνα Λεμεσού: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός που τα έχει όλα!
Έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά πολυτελή διαμονή, yachting, γαστρονομία, shopping, ψυχαγωγία και ευεξία, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία πάνω στη θάλασσα
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση
Η κεντρική πλατεία του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς θα φέρει πλέον το όνομα του Ανδρέα Μαυρομμάτη
Για την επίσημη ονοματοδοσία της πλατείας προγραμματίζεται ειδική εκδήλωση, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς.
Βουτιές, κοκτέιλ, φαγητό και party σε μία υπέροχη πισίνα με απαράμιλλη αισθητική
Δεν μένεις στο ξενοδοχείο; Τώρα μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία της πισίνας στο Aya Resort, με day pass από €20
Ψάχνεις τι να κάνεις τις επόμενες 6 Παρασκευές και Σάββατα; Η Lidl Κύπρου έχει την απάντηση
Τα Lidl Better Living Days ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη, μετατρέποντας 6 καταστήματα Lidl παγκύπρια σε καλοκαιρινούς σταθμούς ευεξίας, γεύσης, κίνησης και οικογενειακής εμπειρίας.
Κάτω Πύργος: η αυθεντική Κύπρος του καλοκαιριού που πρέπει να επισκεφτείς φέτος
Ένας παραθαλάσσιος προορισμός με όμορφες παραλίες, καλό φαγητό και ατμόσφαιρα παλιάς κυπριακής καλοκαιρινής απόδρασης
Ένα ταξίδι στις 22 ομορφότερες παραλίες του Πρωταρά που μαγεύουν κάθε επισκέπτη
Οι παραλίες με τα εξωτικά νερά που έχουν κάνει γνωστή την περιοχή σε όλο τον κόσμο