Μουσική , Music News

Top 5: Τα κορυφαία τραγούδια της εβδομάδας

Τα 5 κορυφαία τραγούδια της εβδομάδας που πέρασε παρουσιάζει το Ράδιο Πρώτο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2021

Τα πιο κάτω είναι τα 5 τραγούδια, τα οποία ξεχώρισαν και ακούστηκαν περισσότερο μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο, την εβδομάδα που μόλις μας πέρασε! 

Στην πρώτη θέση φιγουράρει το μαγευτικό ντουέτο του Γιώργου Σαμπάνη με τον Πάνο Κατσιμίχα «Αυτό Που Αγαπάς». Μία ομολογουμένως αναπάντεχη μουσική σύμπραξη σε ένα ιδιαίτερο ντουέτο που κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο δημιουργικός τραγουδοποιός της γενιάς του, έγραψε τη μουσική ειδικά για τον Πάνο Κατσιμίχα, βλέποντας ένα από τα εφηβικά του όνειρα να γίνεται πραγματικότητα.

Ακολουθεί το «What More Can I Do?» που "φωνάζει" ο Jack Savoretti στο νέο του album με τίτλο «Singing To Strangers». Ένα τραγούδι που είναι περισσότερο μια υπενθύμιση του πάθους που νιώθει για εκείνη. Μια υπενθύμιση του μέχρι πού μπορεί να φτάσει για τον έρωτά.

Στην τρίτη θέση συναντούμε τον καθηλωτικό Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με τον καταξιωμένο Γιώργο Θεοφάνους και εγκαινιάζει με το «Περνάς Καλά» τον κύκλο τραγουδιών που ετοιμάζουν μαζί. Ένα μοναδικό τραγούδι για τις ανθρώπινες σχέσεις, ένα τραγούδι που απευθύνεται σε όλους όσοι φοβούνται να κοιτάξουν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη και να βουτήξουν στην αλήθεια τους.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μας εκπλήσσει ευχάριστα στην τέταρτη θέση και δίνει το σύνθημα για αξέχαστες ημέρες και νύχτες συντροφιά με ένα τραγούδι που τραγουδάμε από την πρώτη μέρα που το ακούσαμε (τον περασμένο Ιούνιο). "Σκάσε ένα Φιλί" και φύγαμε! 

Προτού φύγουμε όμως, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας καλεί να χορέψουμε υπό τους ήχους του τελευταίου του τραγουδιού "Χορεύω".

Συντονίσου στο Ράδιο Πρώτο για να τα ακούσεις ξανά και ξανά! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close