Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

4 ταινίες που σίγουρα πρέπει να (ξανά) δεις αν είσαι λάτρης… των θρίλερ

Μη ξεχάσεις να έχεις μαζί σου το μαξιλάρι για να «καλύπτεις» τα μάτια σου

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021

Κάποιοι έχουν αδυναμία στις ρομαντικές ταινίες, στις κωμωδίες ακόμα και στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.  Υπάρχουν και αυτοί όμως (που σίγουρα έχουμε, έστω και έναν στην παρέα μας) που λατρεύουν να βλέπουν ταινίες θρίλερ.

Αν είσαι ένας από αυτούς και επιθυμείς να περάσεις το βράδυ σου, κάπως «σκοτεινά» ρίξε μια ματιά στις παρακάτω ταινίες που συλλέξαμε και σίγουρα θα βρεις μία να σε εντυπωσιάσει από το trailer.

Ο αόρατος άνθρωπος – The invisible man (2020)
Ο πρώην σύντροφος μιας γυναίκας πεθαίνει και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, με την ίδια να υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες, ενώ η ίδια προσπαθεί να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που τη στοιχειώνει.

Ο Φάρος - The Lighthouse (2019)
Στα 1890, σε μυστηριώδες και εντελώς αποκομμένο από τον πολιτισμό ξερονήσι έξω από τη Νέα Αγγλία, δύο άνδρες έρχονται αντιμέτωποι με τη λογική και τη σημασία της ύπαρξής τους, έχοντας ως μοναδική φροντίδα την αδιάκοπη και σωστή λειτουργία ενός φάρου.

Το τελευταίο σπίτι αριστερά -The Last House on the Left) (2009)
Το ίδιο βράδυ που φτάνουν στο απομονωμένο σπίτι δίπλα στη λίμνη Κόλινγουντ, η Μαρί και η φίλη της, Πέιτζ πέφτουν θύματα απαγωγής από τον ψυχοπαθή δραπέτη Κρουγκ  και τη συμμορία του – την ψυχασθενή Σάντι, τον σαδιστή αδερφό του, Φράνσις και τον ανίσχυρο γιο του, Τζάστιν.

Τρομοκρατημένη κι ενώ οι απαγωγείς της, τη θεωρούν νεκρή, η Μαρί ξέρει ότι η μόνη ελπίδα της για να επιζήσει είναι να καταφέρει να φτάσει στους γονείς της, Τζον και Έμα. Δυστυχώς όμως, γι’ αυτήν οι απαγωγείς της αναζητούν καταφύγιο στο μόνο μέρος που η Μέρι θα ήταν ασφαλής.  Όταν η οικογένειά της θα πληροφορηθεί την τραγική αυτή ιστορία, θα κάνει τους τρεις ξένους να καταριούνται τη μέρα που μπήκαν στο τελευταίο σπίτι αριστερά.

Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι - Texas Chainsaw Massacre (2003)
Μια παρέα νεαρών που διασχίζουν την επαρχία του Τέξας το καλοκαίρι του 1973, θα πάθουν ένα σοβαρό αυτοκινητικό ατύχημα. Όταν ο σερίφης της περιοχής έρχεται να τους βοηθήσει, θα μπλεχτούν, χωρίς να το υποψιάζονται, με μια φρικιαστική οικογένεια.  Στο απομονωμένο, στοιχειωμένο σπίτι, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα νεαρό, που φοράει μάσκα και χρησιμοποιεί ηλεκτρικό πριόνι.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close