Πάμε Ταξίδι , Guide

Προτείνουν γαμήλια πάρτι… σε αερόστατο λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Στη Βόρεια Καρολίνα, είπαν να κάνουν κάτι διαφορετικό και παραμυθένιο!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021

Μια παράπλευρη απώλεια της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν το πλήγμα σε γάμους, βαφτίσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις που οι άνθρωποι θέλουν να μοιραστούν με λιγότερους ή περισσότερους «δικούς τους».

Τον τελευταίο χρόνο γάμοι ακυρώθηκαν, γαμήλιες τελετές διοργανώθηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο ή και μέσω Zoom, αλλά η αναζήτηση πιο δημιουργικών λύσεων δεν έχει σταματήσει.

Με αυστηρή τήρηση των μέτρων κοινωνικής απόστασης, ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Βόρεια Καρολίνα προτείνει γάμο στα σύννεφα, πιο συγκεκριμένα σε αερόστατο.

Όπως περιγράφει το ΑΜΠΕ, με σκηνικό την οροσειρά Blue Ridge, στην πόλη Άσβιλ το ξενοδοχείο The Foundry καλεί τα ζευγάρια και λίγους καλεσμένους σε μία όχι παραδοσιακή γαμήλια τελετή χάρη στη συνεργασία με εταιρεία που διοργανώνει πτήσεις με αερόστατα.

Με αρκετό χώρο για έως και 16 άτομα στο αερόστατο, τα ζευγάρια μπορούν ακόμη να επιλέξουν να έχουν τη σημαντική μέρα της ζωής τους ζωντανή μουσική από βιολιστή.

Εκτός από την τελετή στον ουρανό, το πακέτο περιλαμβάνει επίσης δωμάτια για τους καλεσμένους στο The Foundry Hotel, σαμπάνια καλωσορίσματος κατά την άφιξη, σουίτα για τους νεόνυμφους και σοκολατένια δώρα για 20 άτομα από τοπικό κατάστημα. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και η γαμήλια δεξίωση.

Επίσης παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της τελετής διαδικτυακά για τους φίλους και τους συγγενείς που δεν μπορούν να παραστούν στον γάμο.

Αν ο καιρός δεν είναι κατάλληλος τη μεγάλη μέρα, η τελετή διοργανώνεται σε αίθουσα χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

Με πληροφορίες του www.newsbeast.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close