Cine News , Κινηματογράφος

Sex & The City: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη θρυλική σειρά

Ανακαλύψτε τα άγνωστα μυστικά του πιο αγαπημένου γυναικείου tv show

Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2021

Η πολυαγαπημένη σειρά όλων των εποχών που κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο και όχι άδικα, επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας και εμείς δεν μπορούμε να κρύψουμε τον τεράστιο ενθουσιασμό που μας έχει κατακλύσει. Ας γυρίσουμε λοιπόν τον χρόνο πίσω και ας ταξιδέψουμε νοητά στα ‘90s-early ‘00s, σχεδόν 20 χρόνια πριν, την εποχή που το Sex & Τhe City έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα μέσω του δημοφιλές αμερικάνικου καναλιού, ΗΒΟ.

Μια σειρά που όσα χρόνια κι αν περάσουν αποτελεί επίκαιρη υπόθεση, καθώς οι ιστορίες των τεσσάρων αυτών γυναικών «έγραψαν» μέσα μας και μας δημιούργησαν τεράστια συναισθήματα αγάπης για τον κόσμο της μόδας. Τι μας δίδαξαν; Πως πρέπει να ντυνόμαστε για εμάς, καθώς το στιλ αποτελεί την προσωπική μας αφήγηση. 

Εάν σας μάγεψε και εσάς με τον ίδιο τρόπο, τότε τα παρακάτω μυστικά και οι λεπτομέρειες που συγκεντρώσαμε από τα παρασκήνια της σειράς είναι για εσάς!

1. Στην πρώτη ταινία η Carrie Bradshaw δανείστηκε ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη με τίτλο “Love Letters of Great Men”, το οποίο στην πραγματικότητα δεν υπήρχε, αλλά εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που είχε από το κοινό, η παραγωγή της σειράς αναγκάστηκε να το γράψει και να το εκδώσει. Βέβαια, εάν είστε και εσείς fan της σειράς και θέλετε να αποκτήσετε το βιβλίο, μπορείτε ακόμα και τώρα να το βρείτε, καθώς συνεχίζει να διατίθεται κανονικά στην Amazon.

2. Το Sex & the city βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Candace Bushnell, η οποία πληρώθηκε μόνο με 60.000$ για τα δικαιώματα του βιβλίου της, ώστε να γίνει σειρά.

3. Η Sarah Jessica Parker, η οποία έπαιξε το alter ego της Bushnell, την γνωστή σε όλους μας Carrie Bradshaw, ήταν η μοναδική από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες, η οποία είχε θέσει ως όρο στο συμβόλαιο της να μην εμφανιστεί ποτέ γυμνή στην οθόνη.

4. Η αγαπημένη σε όλες μας τούλινη φούστα που φορούσε η Carrie στους τίτλους αρχής του Sex and the city κόστισε μόνο 5$, γι’ αυτό αν νομίζατε πως όλα σε αυτή την σειρά ήταν ακριβά, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε!

5. Κανένα ρούχο στη σειρά δεν φορέθηκε δεύτερη φορά, εκτός από την γούνα και το newspaper dress της Carrie Bradshaw. Πιο συγκεκριμένα, αν θυμάστε εκείνη την σκηνή, ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και η Carrie έχοντας μιλήσει με την φίλη της την Miranda στο τηλέφωνο, σηκώθηκε γρήγορα από τον καναπέ, φόρεσε την γούνα πάνω από τις πιτζάμες της και πήγε να την βρει. Την ίδια γούνα την φόρεσε ξανά σε άλλη σκηνή συνδυασμένη με εκκεντρικές δερμάτινες μπότες. Πέρα από την γούνα, επανάληψη είδαμε και με το newspaper φόρεμα με την υπογραφή του Galliano, το οποίο η Carrie έχει φορέσει τόσο στη σειρά, όσο και στη δεύτερη ταινία.

6. Το μαγαζί "Magnolia Bakery" της 401 Bleecker Street έγινε τόσο δημοφιλές μετά τη σκηνή που η Carrie και η Miranda σταμάτησαν για να φάνε cupcakes, που χρειάστηκε να προσλάβουν και άλλα άτομα να εργαστούν στο μαγαζί.

7. Το σημείωμα που ήρθε με το Vivienne Westwood νυφικό της Carrie στην πρώτη ταινία ήταν στ’ αλήθεια γραμμένο από την σχεδιάστρια Westwood.

8. Το 2012 το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw πωλήθηκε έναντι 6.950.000 $

9. Η Cynthia Nixon, η γνωστή και πολύ αγαπημένη σε όλες μας Miranda είναι φυσική ξανθιά και καθ’ όλη την διάρκεια της σειράς έβαφε τα μαλλιά της χάλκινα για τον ρόλο της Miranda.

10. Στην πρώτη ταινία, η Carrie είχε το ίδιο κινητό με αυτό που είχε στην τηλεοπτική σειρά, για να δείξουν πόσος χρόνος είχε περάσει. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι παραγωγοί του κόλλησαν χαρτοταινία, καθώς ήθελαν να φανεί φθαρμένο.

Πηγή: https://glow.gr/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close