Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κάτι άλλαξε στις Φοινικούδες

Τοπιοτεχνήσεις στις Φοινικούδες για βελτίωσητης εικόνας του παραλιακού μετώπου

Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2021

Σε εργασίες τοπιοτέχνησης έχει προβεί πρόσφατα ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στα πλαίσια της σταδιακής βελτίωσης της εικόνας του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων. 

Συγκεκριμένα, το υπό αναφορά έργο αφορούσε την πλακόστρωση του χώρου περιμετρικά των δύο γλυπτών στη λεωφόρο Αθηνών τα οποία ήταν τοποθετημένα σε χωμάτινη επιφάνεια καθώς και την προσθήκη φωτισμού για περαιτέρω ανάδειξή τους. Ενδεικτικές είναι και οι συνημμένες φωτογραφίες πριν και μετά. Σημειώνεται ότι η ΕΤΑΠ Λάρνακας σε άλλη δράση της συνεισέφερε και στην φωταγώγηση της μικρής αποβάθρας παρά το Μεσαιωνικό Κάστρο, οι εργασίες της οποίας πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Λάρνακας. Τις πρωτοβουλίες στήριξε και το Υφυπουργείο Τουρισμού στα πλαίσια των ενεργειών αναβάθμισης και βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος. 

Αυτές οι προσπάθειες, στο σύνολό τους, συμβάλλουν θετικά στην καθιέρωση του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων ως ένα σημείο αναφοράς για την τουριστική Κύπρο, τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Με τις ποικίλες τοπιοτεχνήσεις και βελτιώσεις που πραγματοποιούνται σε συνεχή βάση καθώς και σειρά μεγαλύτερων έργων υποδομής που έχουν υλοποιηθεί αλλά και προγραμματίζονται, είναι πλέον ευρέως παραδεκτό ότι η Λάρνακα έχει καταφέρει να βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την εικόνα και την ελκυστικότητά της. 


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close