Shopping , News

Η Μαρία Παπαπέτρου δημιουργεί με ένα σμιλί και μπόλικη φαντασία

Μας ταξιδεύουν σε αρμονικούς και παιχνιδιάρικους κόσμους!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2021

Η δημιουργικότητα είναι ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό που κάνει τους ανθρώπους να «ξεχνιούνται» να ονειρεύονται και επιβεβαιώνουν πως πραγματικά ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, φτάνει να έχει όρεξη και θέληση.

Όταν αυτή η δημιουργικότητα, ενωθεί με τον κόσμο του χειροποίητου, η υπόθεση γίνεται πιο σπουδαία, καθώς το αποτέλεσμα είναι με μία λέξη: μοναδικό.  Αυτή η πρόταση, σίγουρα, θα χαρακτηρίζει και ένα μικρό εργαστήρι που εντοπίσαμε και μας «ταξίδεψε».

Πρόκειται για το «MP Handmade Creations», πίσω από το οποίο κρύβεται μία δημιουργική γυναίκα η οποία με ένα σμιλί και αρκετή φαντασία, φτιάχνει αυτά που μπορούν θα δώσουν μια διαφορετική πινελιά στο χώρο του σπιτιού μας αλλά και στο σώμα μας!

Η Μαρία Παπαπέτρου, από την Αθηένου, η δημιουργός του συγκεκριμένου workshop, ύστερα από αρκετά χρόνια εργασίας, αποφάσισε τους τελευταίους μήνες ν’ ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με αυτό που αγαπά και την ξεκουράζει.  Όλα ξεκίνησαν, πέρσι, την περίοδο της καραντίνας, όπου άρχισε, να πλέκει για «να σκοτώνει», όπως είπε, «την ώρα της».

Οι δημιουργίες της είναι φτιαγμένες με ποιοτικά υλικά και πολλή αγάπη και αυτό φαίνεται από χίλια μίλια μακριά.  Μπορούν να φορεθούν από μικρούς και μεγάλους, δίνοντας ξεχωριστή πινελιά στο χώρο του καθενός και φυσικά να κάνουν ακόμα πιο όμορφη μια ειδική περίσταση.

Αυτό που ξεχωρίζει περισσότερο στο workshop της είναι οι πλεκτοδημιουργίες που αφορούν στα παιδιά, γι’ αυτό και χρησιμοποιεί, όπως είπε, πάντοτε υποαλλεργικά προϊόντα.

Φτιάχνει μεταξύ άλλων, χαριτωμένα παιδικά παπουτσάκια και παντοφλίτσες, κουβερτούλες, ξεχωριστά πλεκτά παλτά και ζακέτες για μικρούς και μεγάλους, πλεκτές τσάντες αλλά και τα γνωστά Scrunchies για τα μαλλιά.

Αν όντως χρειάζεστε αυτό το διαφορετικό για μία ξεχωριστή περίσταση, σίγουρα ένα χειροποίητο, φτιαγμένο με σμιλί, δώρο για σας ή τους γύρω σας είναι το ιδανικό!

>> (99420444) ή μέσω των σελίδων της Facebook και Instagram.


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close