Μάθαμε τι θα ανοίξει στη θέση του (πρώην) Homemate

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου 2021

Έκλεισε και επίσημα με την υπογραφή των συμβολαίων η συμφωνία για μετατροπή του πρώην Homemate στη Λακατάμια (περιοχή Ανθούπολης) σε Superhome Center.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του InBusiness και της Μαρίας Στυλιανού, ο μαλτέζικος όμιλος Alf Mizzi and Sons, o οποίος μετά το κλείσιμο του καταστήματός του, Homemate, αποχωρεί από την Κύπρο, βρισκόταν εδώ και αρκετό διάστημα σε συζητήσεις με τον Όμιλο CTC (Σιακόλα) για ενοικίαση του συγκεκριμένου υποστατικού.

Μετακομίζει εντός της ημέρας
Εντός της ημέρας, ο Όμιλος CTC παραλαμβάνει το άδειο κατάστημα και αρχίζει τη διαδικασία εσωτερικών μετατροπών, με στόχο το νέο Superhome Center να λειτουργήσει το συντομότερο.

 Αξίζει να σημειωθεί, ότι τόσο η εταιρεία ηλεκτρικών ειδών που στεγαζόταν εντός υποστατικού όσο και η εταιρεία που λειτουργούσε την καφετέρια στον ίδιο χώρο, έχουν αποχωρήσει από το κατάστημα.

Το 3ο κατάστημα της αλυσίδας στη Λευκωσία
Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα της αλυσίδας στη Λευκωσία, το οποίο μάλιστα ο όμιλος ήθελε εδώ και καιρό να δημιουργήσει καθώς τα εν λόγω καταστήματα γνωρίζουν μεγάλη απήχηση από τους καταναλωτές. Η προτίμηση του κοινού σε συνδυασμό με την ραγδαία ανάπτυξη που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια η δυτική Λευκωσία, αποτέλεσαν το κίνητρο για τον Όμιλο CTC να επενδύσει στην περιοχή, καθώς διαβλέπει εκεί μεγάλες εμπορικές δυνατότητες. Ενδεικτικό των ευκαιριών που διαβλέπει ο Όμιλος στην συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί το γεγονός ότι προγραμματίζει το άνοιγμα ενός μεγάλου εμπορικού καταστήματος εντός του υπό κατασκευή εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά. Δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, η συμφωνία με το Neo Plaza να επεκταθεί και περαιτέρω.

Tα SuperHome Center αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες πολυκαταστημάτων DIY & Home Improvement στην Κύπρο και ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του Ομίλου CTC . Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το 1999 και σήμερα διαθέτουν πέντε πολυκαταστήματα παγκύπρια, εκ των οποίων τα δύο στη Λευκωσία, καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα. Απασχολούν πέραν των 350 εργαζομένων και εξυπηρετούν περίπου 1.3 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

Η ανακοίνωση για το οριστικό κλείσιμο του Homemate συνέπεσε χρονικά με την απόφαση για επιβολή νέου lockdown.Την ανακοίνωση του κλεισίματος έκανε η ίδια η εταιρεία με ανάρτησή της στο Facebook, ευχαριστώντας το κοινό για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που της έδειξαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι κλείνει και το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Electroline που λειτουργούσε εντός του πολυκαταστήματος.  

Το Homemate είχε ανοίξει τις πύλες του τον Νοέμβριο του 2018. Ο μαλτέζικος όμιλος Alf Mizzi and Sons, είχε αποφασίσει τότε να επενδύσει στην Κύπρο, αγοράζοντας και το ακίνητο στην περιοχή της Ανθούπολης. Νωρίτερα, στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στεγαζόταν το κατάστημα Ellinas DIY.

Ατζέντα
October 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close