Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτή είναι η νέα, εντυπωσιακή εικόνα του ξενοδοχείου Agora στα Λεύκαρα (εικόνες)

Θα έχει και σουίτες και εστιατόρια αλλά και cocktail bar!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2021

Πρόκειται για το ίσως πιο επιβλητικό κτήριο που βρίσκεται στα Πάνω Λεύκαρα, το οποίο μας δημιουργεί μυστήριες και ταυτόχρονα δημιουργικές εικόνες. Το γνωστό ξενοδοχείο «Αγορά», το οποίο εδώ και κάποια χρόνια είναι εγκαταλελειμμένο, αναμένεται να επαναλειτουργήσει στο τέλος του χρόνου, φιλοξενώντας ξανά επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν ξεκούραση και ηρεμία στο χωριό.

Υπερπολυτελή δωμάτια, ανάμεσά τους και σουίτες
Το ξενοδοχείο, το οποίο θα ονομάζεται «The Agora Hotel» θα αποτελείται από 18 δωμάτια, μεταξύ των οποίων και τρεις σουίτες. Στην εσωτερική αυλή του καταλύματος αναμένεται να υπάρχει θερμαινόμενη πισίνα, ενώ θα δημιουργηθούν και χώροι για μελέτη, στούντιο για yoga, καθώς και ένα μικρό concept store με επιλεγμένα προϊόντα. Θα λειτουργεί επίσης εστιατόριο καθώς επίσης και cocktail bar.

Το κόστος για την αναπαλαίωση και ανακαίνιση του κτηρίου δεν έχει γίνει γνωστό από τον επενδυτή, ωστόσο όπως είχε δημοσιευθεί στο παρελθόν, βάσει αρχικών υπολογισμών κυμαίνεται μεταξύ €1 - €1,5 εκατ.

Σύμφωνα με το InBusinessNews, οι εργασίες του για ριζική ανακαίνιση, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ όπως ανέφερε εκπρόσωπος της ομάδας αναδημιουργίας του ακινήτου, οι εξελίξεις από το μέτωπο της πανδημίας σε καμία περίπτωση δεν ανέτρεψαν στα πλάνα του επενδυτή.

Όπως ανέφεραν, στόχους τους είναι να υποδεχτούν τους πρώτους φιλοξενούμενους λίγο πριν την χριστουγεννιάτικη περίοδο του 2021.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close