Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Tον επόμενο μήνα αν θες να «ξεφύγεις», αυτό το ξενοδοχείο έχει τη λύση

Τι λες για ένα ήσυχο καταφύγιο, βγαλμένο από παραμύθι;

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2021

Εσύ έκανες τα σχέδια σου για τον επόμενο μήνα;  Αν όλα πάνε καλά, ύστερα από το lockdown και τη βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας μας, θα έχεις τη δυνατότητα να αποδράσεις σε άλλα μέρη, διαφορετικά.  Αυτά μπορεί να είναι στην επαρχία σου, ή σ’ άλλη επαρχία.  Άλλωστε, αυτό το καθορίζεις εσύ και μόνο εσύ.

Ένα μέρος που μπορείς να επισκεφτείς και να πεις ότι θα ετοιμάσεις βαλίτσα, διανυκτερεύοντας κάπου, είναι το παραδοσιακό χωριό Καλαβασός της Επαρχίας Λάρνακας.  Συγκεκριμένα, ένα εξαιρετικά ήσυχο καταφύγιο που μπορεί να σε βγάλει από την ρουτίνα, είναι το «The Library Hotel Wellness Retreat».

Πρόκειται για ένα πέτρινο αρχοντικό του 19ου αιώνα και αποτελείται από 11 σουίτες με μοναδικό στυλ που ανοίγουν προς την αυλή και την εκπληκτική θέα του χωριού και των γύρω βουνών. Όλες ανεξαιρέτως οι σουίτες είναι πολυτελώς επιπλωμένες και διαθέτουν αρμονική διακόσμηση, προσφέροντας στους επισκέπτες τη φιλόξενη, οικεία ατμόσφαιρα της ομορφιάς παλιών εποχών.

Αν είσαι λάτρης των βιβλίων, τότε αυτό το μέρος είναι ιδανικό για σένα, αφού υπάρχει ξεχωριστός χώρος, με βιβλιοθήκη, δίπλα στο τζάκι, όπου μπορείς να περάσεις πολλές ώρες χαλάρωσης. Στο ξενοδοχείο υπάρχει και κέντρο ευεξίας που ακούει στο όνομα «Potamonde» προσφέροντάς σου την απόλυτη χαλάρωση.  Την ίδια ώρα, μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου στο εστιατόριο Mitos.


Πληροφορίες: 24817071

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close