News , Guide

Νέες υπηρεσίες από σήμερα στο ΓεΣΥ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2020

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου 2020 έχει οριστεί ως η ημερομηνία ένταξης στο ΓεΣΥ των υπηρεσιών της προληπτικής οδοντιατρικής και των εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών για τα επαγγέλματα των Νοσηλευτών Γενικής Νοσηλευτικής, Νοσηλευτών Ψυχικής Υγείας, Φυσιοθεραπευτών, Εργοθεραπευτών, Λογοπαθολόγων, Κλινικών Ψυχολόγων και Κλινικών Διαιτολόγων.

Οι εγγραφές και η σύναψη σύμβασης για τους πιο πάνω παρόχους έχουν αρχίσει και βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να δουν τους εν λόγω παρόχους από την ιστοσελίδα του ΓεΣΥ (www.gesy.org.cy) εντός των επόμενων ημερών, μέσω του συνδέσμου «Αναζήτηση Παροχέων», αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής και σύναψης της σύμβασής τους με τον Οργανισμό.

Ο Οργανισμός,  παρ’ όλη την καθυστέρηση που υπήρξε στην εγγραφή και σύναψη  σύμβασης με τους πιο πάνω παρόχους, λόγω των συνθηκών που αντιμετωπίζουμε εν καιρό πανδημίας, κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς την ολοκλήρωση του ΓεΣΥ, την μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας. Το Γενικό Σύστημα Υγείας εμπλουτίζεται και διευρύνεται, εξυπηρετώντας τον στόχο της αναβάθμισης  των υπηρεσιών προς τους δικαιούχους του ΓεΣΥ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close