Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου 2020
Κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες καταιγίδες εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου.
Η προειδοποίηση είναι σε ισχύ σήμερα Πέμπτη (19/11) η ώρα 4 το απόγευμα μέχρι και αύριο Παρασκευή (20/11) στις 4 το απόγευμα.
Όπως αναφέρεται, ισχυρές καταιγίδες ενδέχεται να επηρεάσουν την περιοχή. Η ένταση της βροχής δυνατό να ξεπερνά τα 35 χιλιοστά ανά ώρα, ενώ πιθανό να πέσει χαλάζι.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
Ασθενής ύφεση δημιουργείται στην περιοχή της Ρόδου και κινείται νοτιοανατολικά επηρεάζοντας τον καιρό του επόμενου τριημέρου στην Ανατολική Μεσόγειο.
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά το πλείστον συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί και αργότερα στα νότια και δυτικά παράλια νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 βαθμούς στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το πρωί ο καιρός θα είναι γενικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ κυρίως στα παράλια πιθανό να εκδηλωθεί καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι νοτιοδυτικοί, μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Αύριο το απόγευμα ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με βροχές και πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέχρι νοτιοδυτικοί και αργότερα βορειοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με σποραδικές βροχές και πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας αλλά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής που είναι κοντά στα κανονικά για την εποχή. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα φέρουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα είναι λίγο ψηλότερη των κανονικών της εποχής.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση σε σχέση με την Κυριακή.
Σχετικά
Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ από 29 Νοεμβρίου: Παγοδρόμιο, συναυλίες, παραστάσεις, σόου -Αλλαγή χρόνου με Καπουτζίδη
Αν θα βρεθείς Αθήνα τις ημέρες των γιορτών το Σταύρος Νιάρχος προσφέρει πολύ όμορφες γιορτινές επιλογές
Travel Tuesday: H «Black Friday» για τα αεροπορικά εισιτήρια -Πότε είναι
Σχεδιάζετε ταξίδι στο εξωτερικό; Περιμένετε την «Black Friday» για τα αεροπορικά εισιτήρια, για να πετύχετε τις καλύτερες προσφορές και απίστευτα χαμηλές τιμές
Ryanair: Αποδράσεις από €24,99 για ταξίδια μέχρι τα Χριστούγεννα
Η προσφορά «Escape the everyday» αφορά ταξίδια από 1 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου 2026, με κρατήσεις μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Νέα διπλή παγκόσμια διάκριση για διάσημο Beach Resort της Κύπρου στα LUXE Global Awards 2026
Κατέκτησε δύο βραβεία Global Winner για την πολυτελή φιλοξενία και τη βιώσιμη ανάπτυξη
5 ευρωπαϊκοί προορισμοί για ένα εναλλακτικό γιορτινό ταξίδι
Ιδανικοί προορισμοί για τα Χριστούγεννα με μαγευτική ατμόσφαιρα, υπέροχο φαγητό και παραμυθένιο στολισμό
Μαράια Κάρεϊ: Η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου με το καθιερωμένο της βίντεο
«Ήρθε η ώρα!!!!», έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram τα ξημερώματα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Χάλογουιν
Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές τις επόμενες ημέρες
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς
Οι 20 νέες σειρές που έρχονται τον Νοέμβριο στο Netflix
Το φθινόπωρο συνεχίζεται με νέες προσθήκες στην τηλεοπτική ατζέντα του streamer, από punk animation μέχρι δράματα εποχής και σύγχρονα horror
Η Φιλομίνα Κανκ βάζει στο στόχαστρο το σινεμά και επιστρέφει στο Netflix
Το «Cunk on Cinema» έρχεται στις 15 Νοεμβρίου, με την Ντιάν Μόργκαν να εξερευνά την ιστορία του κινηματογράφου μέσα από αφοπλιστικά παράλογες ερωτήσεις και συνεντεύξεις γεμάτες αμηχανία.
Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ενισχύει το μήνυμα της πρόληψης μέσα από τη συλλογική συμμετοχή
31 εργαζόμενοι του Κέντρου, από διαφορετικές ειδικότητες και επαγγελματικούς ρόλους, μοιράστηκαν μέσα από σύντομα βίντεο τι συμβολίζει για τους ίδιους το ροζ χρώμα
Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο-Αλλάζει το σκηνικό από τη Δευτέρα
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Μεμονωμένες βροχές σήμερα – Στους 25 βαθμούς η θερμοκρασία
Το Σαββατοκύριακο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις