Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2020
Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από τις 05:00 το πρωί αύριο μέχρι τις 16:00, το απόγευμα της Κυριακής(15/11).

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:
Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια λίγο ταραγμένη και αργότερα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά της ίδιας έντασης, αλλά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά το πρωί, στα νότια και στα ανατολικά, μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, αλλά αρχικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως σε βόρειες και ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα θα παραμείνει μέχρι ταραγμένη.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Το μεσημέρι και το απόγευμα όμως αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά το εσωτερικό και στα δυτικά. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τη Δευτέρα και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί γύρω ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Τελετή λήξης FIDE Candidates Tournament 2026 στο Cap St Georges Hotel & Resort
Ολοκληρώθηκε η πιο Σημαντική Διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σκακιού
Δωρεάν ξεναγήσεις, πεζοπορίες και εκδηλώσεις σε χώρους Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Κύπρου
Με αφορμή τη νέα έκδοση της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής UNESCO «Παγκόσμια Κληρονομιά της Κύπρου: Ιστορία, Μύθος, Θρησκεία»
Lidl Κύπρου: Δυναμική παρουσία και ουσιαστική στήριξη στο Ayia Napa Youth Soccer Festival 2026
Ως Platinum Sponsor, η Lidl Κύπρου συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης, προσφέροντας χιλιάδες θρεπτικά γεύματα και αναδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής στον αθλητισμό
Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 22 προορισμούς, με τιμές από €19 (μόνο για σήμερα)
Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις προορισμό
Ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία διαμονής στο πρώτο πολυθεματικό θέρετρο του νησιού
Μείναμε για 24 ώρες στο City of Dreams Mediterranean και σου μεταφέρουμε εικόνες και εντυπώσεις
Πότε αρχίζει το Κύπρος-Ελλάδα με το πλοίο «AF Marina»
Η έναρξη των κρατήσεων και η αγορά των εισιτηρίων για την φετινή χρονιά, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22 Απριλίου
Τιτανικός: Η ιστορία του πιο διάσημου ναυαγίου που έγινε σαν σήμερα το 1912
Το παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού ξεκίνησε σαν μια θριαμβευτική στιγμή της ναυπηγικής ιστορίας και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές τραγωδίες όλων των εποχών
Το «The Floor» επιστρέφει και... παίζεται αλλιώς
Πρεμιέρα, την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 21:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα
Η νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΣΙΓΜΑ φέρνει στις οθόνες μας το «DRAGONS’ DEN»
Με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη
«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»: Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix – Η ιστορία μιας οικογένειας στην Αμερικάνικη Δύση
Η πρώτη σεζόν είναι εμπνευσμένη από το τρίτο βιβλίο της πολυαγαπημένης σειράς της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ.